Hvide kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i hvidt? Vi har samlet det bedste udvalg af hvide kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Hvide kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller det kommende white party. Et white party er en hvid temafest, hvor alle gæster er klædt i hvidt.

Hvid er kombinationen af alle farver i det synlige lysspekter. Hvid opstår ved, at et belyst materiale reflekterer alt lys, modsat sort, der fremkommer, når et materiale absorberer alt lys. Hvid er forbundet med lys, godhed, uskyld, renhed og jomfruelighed. Den anses for at være perfektionens farve.

Vi har samlet det største udvalg af hvide kostumer til børn;

Spøgelse kostume til børn 427x450 - Hvide kostumer til børn

Det Venlige Spøgelse børnekostume

Ifør dig denne flotte heldragt / kjole i hvid med hul til øjnene og printet mund. Sjov udklædning til halloween eller fastelavn, hvor du vil fremgå anonym, for ingen kan se hvem der er inde i det venlige spøgelse.

Find kostumet hos Temashop

Kokke kostume til børn 450x450 - Hvide kostumer til børn

Kokke kostume til børn

Hvis dit barn skal invitere til middag, skal han eller hur naturligvis have passende tøj under madlavningen, og hvad passer så bedre end denne herlige Klassisk Kok Barn Udklædningsdragt? Klædt i dette udstyr, vil dit barn føle sig som en rigtig mesterkok for en dag!
Klassisk Kok Barn Udklædningsdragt indkluderer en hvid frakke med sorte knapper og sort trim i typisk kokkestil. Der indgår også et par sortternede bukser og en hvid klassisk kokkehue for et komplet outfit. 

Find kostumet hos Partyking

Kleopatra børnekostume 450x450 - Hvide kostumer til børn

Kleopatra børnekostume

Er dit barn en naturlig leder? Så er det kun rimeligt at klæde hende ud som en af historiens mest magtfulde dronninger til den næste kostumefest! Iført hvid kjole og med dekorative gulddetaljer, vil barnet komme til at se virkelig chic ud, når hun fører vennerne direkte til den bedst mulige stemning til festen. Kleopatra Børnekostume indeholder en hvid kjole med et gyldent bælte og et gyldent pandebånd.

Find kostumet hos Partyking

Juleengel kostume til børn 450x450 - Hvide kostumer til børn

Juleengel kostume til børn

Det er en selvfølge, at englen i familien skal klæde sig ud som… en engel! Dette fine kostume kan også anvendes til krybbespillet på skolen eller hvorfor ikke til hverdag? Børnekostumet fås i fire størrelser til børn og omfatter en kjole til børn med aftagelige vinger og glorie. Dragten er fremstillet af polyester og passer perfekt til alle slags udklædningsfester.

Find kostumet hos Partyking

Skræmmende dukke kostume til børn 450x450 - Hvide kostumer til børn

Skræmmende dukke kostume til børn

Kan dit barn heller ikke vente på næste anledning til at klæde sig ud? Det jo så sjovt! Og vil dit barn klæde sig ud som en levende dukke, så passer dette kostume helt perfekt! Tilfør lidt skræmmende makeup, og så vupti er dit barn klædt ud som en halloweendukke! Perfekt til halloweenfesten. Skræmmende Dukke Børne Kostume består en hvid kjole med skinnende finish. På kjolen er der et rødt taljebånd med rødt blomstret blondestof.

Find det hos Partyking

Eskimo børnekostume 450x450 - Hvide kostumer til børn

Eskimo børnekostume

Et kostume er en oplagt lejlighed for et barn at få lov til at udforske forskellige kulturer og lære at ikke alle lever på samme måde. Hvis dit barn er nysgerrig på hvordan en inuit lever, kan I læse op til anledningen så barnet lærer noget nyt om verden. Eskimo Børnekostume er hvidt og fører tankerne hen på inuitternes flotte tøjstil. Hvis dit barn er fascineret af inuitternes livsstil, kan dette kostume være et udmærket valg til dette kommende kostume. Der medfølger et par bukser og en trøje.

Find kostumet hos Partyking

Hvid olaf kjole  450x450 - Hvide kostumer til børn

Hvid Olaf kjole til børn

Lad os præsentere en rigtig magisk kjole til børn med motiv af selveste Olaf fra Frozen-filmene. Kjolen kommer i en kridhvid farve og får dit barn til at liiiiidt at ligne en snemand, men mest karakteren Olaf. Den fungerer lige så godt til udklædnings- og halloweenfesten som til hverdag. Olaf Kjole Børnekostume er fremstillet i polyester og fås i tre forskellige størrelser til børn. Kjolen har også Olaf-arme, som bevæger sig ved hjælp af en gemt luftpumpe, som sidder inde i kjolen. Det betyder med andre ord, at Olafs arme bevæger sig.

Find kostumet hos Partyking

Frost 2 Olaf børnekostume 450x450 - Hvide kostumer til børn

Frost 2 Olaf børnekostume

Er din dreng eller pige helt vild med Frozen 2-filmen, og vil de se den om og om og om igen? Med dette kostume kan dit barn ligne karakteren Olaf på en prik. Du ved, den der skøre snemand? Frozen 2 Olaf Børnekostume er et virkelig sjovt kostume til børn, som fås i tre forskellige størrelser. Dragten er fremstillet i polyester og får dit barn til at ligne den sjove karakter Olaf fra Frost-filmene.

Find kostumet hos Partyking

Får børnekostume 450x450 - Hvide kostumer til børn

Får børnekostume

Plejer du ofte at høre, hvor sødt dit barn er, selvom du ved, at han eller hun faktisk er en rigtig ballademager, som ikke kan holde sig væk fra ballade? Så er det et barn i fåreklæder, du har at gøre med, og så passer denne dragt perfekt! Kan lige så godt bruges som sjovt hyggetøj derhjemme som til kostumefesten. Får Børnekostume er et hyggeligt jumpsuit med hætte, som forestiller et får.

Find kostumet hos Partyking

Astronaut børnekostume 450x450 - Hvide kostumer til børn

Astronaut børnekostume

Drømmer dit barn om at blive en cool astronaut, som udforsker galakser og flyver rundt blandt stjerner? Giv dem denne dragt på, så kan de udleve deres fantasier for en aften. Den kommer med garanti til at blive en succes blandt de rumtossede børn, som aldrig vil have den seje dragt af.
Astronaut Børnekostume er en astronautdragt til børn. Den er hvid og har detaljer som farveglade markeringer og mærker. Dragten dækker hele kroppen og har et hul ved ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Hvidt engel kostume til børn 450x450 - Hvide kostumer til børn

Hvidt engel kostume til børn

Har du et barn som snart skal til udklædningsfest eller som måske vil klæde sig lidt ekstra fint på til sin fødselsdag? I så fald er dette flotte kostume som ligner en engel helt perfekt. Kostumet passer perfekt til en udklædningsfest, men da børn også kan lide at bruge kostumer når de vil klæde sig fint på, kan det også bruges i andre sammenhænge. Kostumet består af en hvid kjole med et sølvbælte på midten samt en glorie, som svæver over hovedet. Hvid Engel Børnekostume er et rigtig godt valg til barnet som vil klæde sig ud som noget himmelsk nuttet.

Find kostumet hos Partyking

hvidt opposits til drenge 450x450 - Hvide kostumer til børn

Hvidt jakkesæt til drenge

Her kommer det perfekte hvide kostume i slim-fit-model til alle stilbevidste unge derude. OppoSuits Boys Hvidt Kostume inkluderer: En hvid jakke med to snydelommer og en hvid knap. Et par hvide kostumebukser med bag- og forlomme samt gylp, samt knap og hælspænde. Der medfølger og et hvidt slips med clip-on.

Find kostumet hos Partyking

Sømand kostume til piger 426x450 - Hvide kostumer til børn

Sømand kostume til piger

Super sødt sømands kostume til en sød pige. Fin og enkel hvid kjole med marineblå detaljer og matchende hat, til fastelavn eller andre udklædningslejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Kan du lide vores udvalg hvide kostumer til børn?

hvide børnekostumer - Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Lucia kjole til børn

SE OGSÅ: Snemand kostume til børn

SE OGSÅ: Engel kostume til børn

Indlægget Hvide kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!