Jesus kostume til børn

Har du et barn der skal du klædes ud til Krybbespil, Fastelavn eller til en temafest med jul, kristendom eller religion som tema? ‘

Så kunne et Jesus kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt.

Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostumer til børn

Et Jesus kostume til børn kan både bruges til Krybbespil, Julefest, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et kristent tema. 

 

jesus børnekostume julekostume bibelsk kostume til børn jødisk kostume til børn

Lille Jesus kostume til børn

Når udklædningsfesten venter rundt om hjørnet, er det normalt, at man vil klæde sig ud til de gamle, gode berømtheder og figurer, men i år er det endelig tid for dig at tænke lidt uden for boksen og omvandle dig selv til et godt, gammelt hit. Sæt håret op, tag det falske skæg på og ifør dig denne lækre udklædningsdragt, så er du pludseligt the one and only Jesus. Jesus med Tørklæde Barn Udklædningsdragt indkluderer en behagelig og beige helkropsdragt med hvidt taljebånd samt et rødt sjal at have på hovedet. Vær opmærksom på, at skæg, paryk og sandaler ikke er inkluderet, så sørg for at supplere din udklædningsdragt med en ægte jesusparyk og skæg for det bedst mulige resultat! 

Find kostumet hos Partyking

 

luksus jesus kostume til børn

Luksus Jesus børnekostume

Skal dit barn optræde som Jesus-barnet i skolekomedien, men er træt af de hvide lagner? Fortvivl ikke, vi har løsningen! Jesus-kostumet inkluderer en lang hvid kjortel samt et matchende rødt skærf. Paryk og skæg medfølger desværre ikke, men kan tilkøbes.

Find kostumet hos Partyking

 

moses børnekostume moses kostume til børn

Jesus / Moses kostume til børn

Skal du og hele familien til den årlige halloweenfest, og har I som plan, at klæde jer ud som noget helt anderledes i modsætning alle andre familiemedlemmer som følger samme tema? Så er det her jo en perfekt anledning til at klæde sig ud som den bibelske karakter med et outfit lidt udover det sædvanlige. En kan være Jesus, en anden Noah og den tredje kan være ingen mindre end Moses! Moses Børne Kostume er et kostume til børn som er inspireret af den bibelske karakter Moses. Dragten inkluderer en lang beige tunika, en stribet kaftan i farverne rød, sort og hvid samt et brunt bælte. Vær opmærksom på at sandaler og kæp ikke medfølger (find kæp her).

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Hyrde kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

Indlægget Josef kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Jesus kostume til børn

error: Content is protected !!