Julekostume til baby

Den søde juletid er familietid og tid til børnene og hyggeligt samvær. Også familiens mindste er en del julehyggen og derfor kunne et julekostume til baby være oplagt som centrum for julehygge derhjemme eller til årets julebillede af hele familien.  

Julen nærmer sig og årets julebillede skal tages. Har du overvejet at junior skulle være klædt i juletøj eller et komplet julekostume til baby? Vi har fundet de sødste og mest nuttet babykostumer med jul 

nissebaby kostume nisse babykostume

Nisse kostume til baby

Knap så julet, men et sødt nisse kostume til de mindste. I dette søde jule kostume til baby, kan junior blive til en lille nisse, eller måske en af de syv små dværge! Kostumet fås i str. 74-98. 

Find kostumet hos Temashop

 

julebaby kostume julemandskostume til baby nissebaby kostume

Julekostume til baby

Julen er for både store og små! Nu kan de helt små også klæde sig ud som små nisser, i dette bedårende kostume. Kostumet består af jakke, bukser, bælte og nissehue.

Find kostumet hos Temashop

 

julemandskostume til baby julemand babykostume julebillede udklædning baby

Ho Ho Ho Julemandskostume til baby

Klæd den mindste ud som den sødeste minijulenisse du nogensinde har set! Denne bløde og hyggelige dragt består af et fint jumpsuit, som er varmt og dejligt samtidig med, at det er praktisk for dig, der skal skifte bleer. Det følger også en sukkersød nissehue med! Nisse Baby Kostume inkluderer et jumpsuit og en nissehue. Jumpsuitet er lavet af rødt plys med hvide, bløde bånd ved hofterne samt længst nede på benene. Ved taljen er et sort, bredt satinbånd med et guldglinsende tekstilspænde foran. Det sorte bånd går over i plys på ryggen. Et par sorte, bløde tekstilsko med dupper under er syet fast på dragten. Dragten lukkes i nakken ved hjælp af velcro, og den har en knap-åbning, der går hele vejen ned af indersiden af benet. Huen er lavet af samme materiale som dragten. Den har en hvid, lodden kant nederst og en hvid, lodden kugle øverst. Kostumet fås i 4 størrelser fra 0 måneder til 24 måneder. 

Find kostumet hos PartyKing

 

rensdyr kostume til baby rudolf babykostume 6 mdr julekostume til baby 1 år

Rensdyr Rudolf babykostume

Super sødt Rudolf baby kostume. Et sødt rensdyr kostume, til babyer, der er fås i 2 forskellige størrelser. Skal juletræsfesten lige skal gøres en tand hyggeligere og sjovere, er dette søde babykostume der ligner Rudolf det helt rette valg. Kostumet fås i størrelser fra 6 måneder til 24 måneder.

Find kostumet hos Vegaoo

 

nissedreng kostume til baby julenisse babykostume

Nisse babykostume

Et sødt og blødt kostume til din baby! Dette julemandskostume er lavet til babyer. Det består af en body og en hue. Body’en er lavet i meget blødt stof mindende om fleece. Den er derfor blød og varm. Den lukkes i bunden med trykknapper, så det er let at skifte den lille. Huen med sin hvide kvast er perfekt til at fuldende kostumet. Det er et perfekt kostume til barnets første jul!

Find kostumet hos Vegaoo

julebaby kostume 0 mdr juletøj baby 3 måneder julebaby kostume

Julebaby kostume

Dette luksus julemandskostume er til babyer. Det består af en combipose og en hue. Combiposen er i rødt filt med bånd i hvid imiteret pels ved enden af ærmerne og i midten. Et sort bærestykke med et forgyldt spænde giver en illusion af et bælte. Dragten lukkes meget praktisk i ryggen med en lynlås. Den måler ca. 60 cm i længden. Den medfølgende hue er rød og hvid med en pompon og har en omkreds på ca. 45 cm. Dette kostume er perfekt til fester til jul. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

julepige babykostume julemor baby udklædning

Nissemor kostume til 6-12 måneder

Dette baby prinsessekostume til jul består af en kjole og en hue (strømper og sko er ikke inkluderet). Den langærmede kjole er i rødt fløjlsstof på brystet og ærmerne. Bæltet har en hvid butterfly syet på ved taljen. Skørtet er fremstillet af to lag rød tyl, det ene er med snefnug og det andet er gennemsigtigt. Nedenunder supplerer et rød uigennemsigtigt stof skørtet. Kjolen åbnes bagtil med et velcrobånd. Nissehuen er ligeledes i rødt stof med fløjlsvirkning og sidder lige som den skal! Med dette sæt bliver din baby en bedårende prinsesse, mens hun åbner sine julegaver.

Find kostumet hos Vegaoo

 

nisse kostume julebaby julekostume til baby

Nisse julekostume til baby

Dette julemandskostume til babyer består af en heldragt, af et par overtrækssko og en hue. Dragten har elastik ved håndled og ankler, og har et nemt velcrobånd på ryggen. Dette sæt er ideelt til at klæde dit barn på til jul.

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

Læs OGSÅ: Nisse kostume til børn

Læs OGSÅ: Flere nisse kostumer til baby

LÆS OGSÅ: Julesweaters til børn

Indlægget Julekostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Julekostume til baby

error: Content is protected !!