Julekostumer til par

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal I afsted som et par til årets julefrokost, så skal I selvfølgelig have matchende julekostumer til par på.

Julekostumer til par er blevet det helt store hit til årets julefest!

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm. 

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I et par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Bonnie & Clyde, Minnie & Mickey Mouse, Bananer i Pyjamas mm.

Vi har samlet forskellige gode bud på julekostumer til par, der uden tvivl vil gøre fest sjovere:

rensdyr parkostume 346x450 - Julekostumer til par

Rensdyr parkostume

Dette parkostume forestiller 2 rensdyr og er beregnet til voksne. Det består af 2 heldragter med hætte. Heldragterne er lavet i stof med fleeceeffekt. De er brune med hvide maver. For øget komfort er ærmer og ben strammet til med elastik – og en lynlås lukker nemt fortil. Hætten har små ører og et gevir! Dette rensdyr parkostume er perfekt til en julefest eller en stille lørdag på sofaen. 

Find rensdyr kostumer hos Vegaoo

julemand og julekone parkostume 346x450 - Julekostumer til par

Julemand og julekone parkostume

Kostume julemand luksus til mænd: Dette julemandskostume til mænd består af en jakke der lukker ved hjælp af velcro, et par bukser med elastik i taljen, et stort bælte samt overtræksstøvler, et par handsker, og en nissehue. Baseret på det autentiske julemandskostume, i smukt rødt stof og pels på jakken og  støvler (skæg og tilbehør medfølger ikke).

Kostume julekone til kvinder: Dette smukke nissepige kostume består af en nissehue, en jakke der lukker ved hjælp af velcro og bælte, samt en nederdel med elastik i taljen. Kom klædt som par til julefrokosten med dette julesæt. 

Find kostumerne hos Vegaoo

julemandens hjælpere parkostume til jul 385x450 - Julekostumer til par

Julemandens hjælpere parkostume til jul

Kostume kvinder: Dette alfekostume til kvinder består af en kjole, et bælte og en hue (strømpebukser og sko medfølger ikke). Kjolen er grøn og i et filtstof med falske gyldne knapper på forsiden. Den er klippet i spidser i bunden og er elastisk i taljen. Kraven og bunden af ærmerne er pyntet med rødt stof. 
Der følger et sort stofbælte til at markere taljen. Dent har et stort gyldent spænde og lukkes fortil. Den spidse hue har en bjælde til at fuldende kostumet. 

Kostume herre: Dette alfekostume til mænd består af en overdel, et par bukser, en hat og et bælte (sko er ikke inkluderet). Den grønne overdel er lavet i filtstof og lukkes i ryggen med velcro. Der er rød filt i halsen og på bunden af ærmerne.  Bukserne er røde og har et grønt bånd på hvert ben og elastik i taljen. Hatten matcher resten af kostumet. Den er rød og grøn med en bjælde. 

Find kostumerne hos Vegaoo

Parkostume nisser til jul voksne 322x450 - Julekostumer til par

Alfekostume til par

Kostume til kvinder: Dette kostume til voksne forestiller en alf. Den består af en kjole, manchetter og en hat (strømpebukser og sko ikke inkluderet). Denne stramme kjole er lavet i grøn polyester. 2 stropper giver en flot udskæring og er fremhævet med røde detaljer.  Der er lavet flotte røde detaljer på maven også. 
Alfehatten er typisk og med en grøn spids.  Dette er et sjovt kostume til en fest eller julefrokost – hvor der lidt for mange korte røde kjoler. 

Kostume til mænd: I dette kostume forestillier du en sjovt og realistisk alf. Det består af en tunika, et par bukser, et bælte og en hat (sko og stok er ikke inkluderet). Overdelen er lang med korte ærmer. Den er mestendels i grøn polyester med en kilet krave i røde og hvide striber. Bæltet er rødt og justeres på maven med et alufarvet spænde. Bukserne er grønne og hvidstribede. Hatten er spids og med røde detaljer. 

Find kostumerne hos Vegaoo

Parkostume jule mankini 320x450 - Julekostumer til par

Parkostume jule mankini

Humoristisk Mankini Julemanden: Denne humoristiske Mankini består af en elastisk kombination, som er repræsenteret julemanden med sit hvide skæg (julehætte ikke inkluderet). Dette kostume anbefales ikke til en kold aften, men det garanterer dig at tilbringe en god stund i juletiden. 
 
Humoristisk Mankini rensdyr: Dø ikke af grin men denne mankini består af en meget dristig kombination, der forestiller et rensdyr. Hans øjne bevæger sig og hans næse repræsenteres af en pompom (hårbånd med gevir medfælger ikke) . Sjovt og underholdende kostume.
 
Gruppekostume til jul voksne 450x418 - Julekostumer til par

Gruppekostume til jul

Kostume Julemand:Dette julemandskostume til mænd består af 5 dele: En overdel, et par bukser der strammes i taljen med en snor, et bælte, et skæg og en nissehue. Kostumet er perfekt til at blive julemanden til jul!

Kostume alf til kvinder: Kostumet til kvinder består af et 2farvet set med en formsyet tunika og en hue. Kjolen har små klokker ved udskæringen. Strømpebukser og sko er ikke inkluderet). Bliv en flot alf i gruppekostumet!

Kostume julemandens kone til kvinder: Dette kostume forestiller julemandens kone og består af en flot rød kjole med hvide kanter. Den lukkes med lynlås i ryggen. Bæltet tillader at du strammer taljen ind for at markere den. Kostumet er perfekt til en julefrokost eller julefest.

Find gruppekostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Julemand kostume til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige julekostumer

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Julekostumer til par indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!