Kinesisk kostume til voksne

Er du inviteret til kinesisk temafest eller ønsker du blot et anderledes kostume? Så er et kinesisk kostume til voksne lige sagen.

Et kinesisk kostume til voksne kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. sidste skoledag, karneval, fastelavn eller den kinesiske temafest.

Kina er en suveræn stat i Østasien. Med en befolkning på knap 1,4 milliard mennesker, hvilket er ca. en femtedel af jordens befolkning, er det verdens mest folkerige land. Landet er en etpartistat, der er styret af Kinas kommunistiske parti med hovedsæde i hovedstaden Beijing.

Kina er kendt verden over for sit fyrværkeri og røde drager, for dans og akrobatik, for sine pandaer, som lever i store bambusskove, for en særegen skønhed og for sine mange, mange indbyggere. Hvis man ser på det store historiske billede, så er Kina især kendt for sin tusindårige historie med krigslystne kejsere og storslåede dynastier. Kinas historie er grusom, men utroligt fængslende. Og så kan man heller ikke sige Kina uden at sige silkeproduktion, stolthed og en stærk kulturel selvforståelse.

Kineserne er venlige! De har generelt let til smil og latter. I kinesisk kultur er det vigtigt at opføre sig kontrolleret og anstændigt.

Er du inviteret til landefest eller kinesisk temafest, så er en kinesisk udklædning oplagt at møde op i. Vi har samlet det flotteste udvalg af kinesiske kostumer til mænd og kinesiske kostume til kvinder.

kinesisk kvinde kostume 450x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kvinde kostume

Oplev det spændende Kina uden at bruge timer på at rejse. Vælg blot vores autentiske Kinesisk Kvinde-kostume. Dæk op med lidt nykogt ris eller nudler med varm te, og du er klar til en fest i ægte kinesisk stil!
Dette kinesiske kostume inkluderer en skinnende rød kjole med høj krave og sorte, brede kanter langs ærmeenderne og forneden. Kjolen er trykt med gule, orientalske mønstre og har en hvid, dekorativ, falsk syning, som strækker sig fra kraven til den ene side. Der indgår også et matchende bælte i en sort farve med hvide kanter.

Find kostumet hos Partyking

kinesisk kåbe til mænd 275x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kåbe til mænd

Klæd dig nemt ud til den kinesisk temafest med denne kinesiske kåbe til mænd. Kåben er i flot kinesisk mønster.

Find kåben hos Temashopkinesisk kejserparyk 450x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kejserparyk

Med denne flotte paryk med skæg og overskæg bliver du ikke blot kongen af maskeraden, men tilmed kejser. Styr som du vil for en aften og alle gæster til maskeraden bliver dine undersåtter. Her får du en hvid paryk med langt hår, en knude midt på hovedet, et langt hvidt skæg og et overskæg i polyester. Skægget og overskægget er selvklæbende.

Find parykken hos Vegaoo

kinesisk kostume til kvinder 299x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kostume til kvinder

Dette kinesiske kostume til piger består af en kjole, en hat og et bælte. Kjolen er rød og er printet med drager og mandalaer, har lange ærmer og udskæringen og ærmerne er pyntet med en blå kant i satineffekt. Den kinesiske hat er lavet i samme materiale som kjolen. Bæltet er gyldent og markerer taljen.

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk kostume til mænd 231x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kostume til mænd

Dette kinesiske røde og guldfarvede kostume er til mænd. Består af en hat, jakke og bukser (skæg og sko ikke inkl). Hatten er lavet i sort stof, uden skygge, som en traditionel hat. Overdelen er lavet af rødt satinfarvet stof, der har asiatiske motiver. Ærmeenderne er sorte og brede. Bukserne er lavet i let stof, skåret lige, og er sorte. Dette kinesiske kostume er perfekt til sjov udklædningsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

feminint kinesisk kostume 224x450 - Kinesisk kostume til voksne

Feminint kinesisk kostume

Dette kostume består af en kimono, et bælte og pinde (paryk, sandaler og sokker er ikke inkluderet). Kimonoen er lang og sort med lange brede ærmer. Den fungerer lidt som en slå- om-nederdel og lukkes med velcro i taljen. En sort og hvid geisha pryder det nederste af kjolen. Hendes hoved er omgivet af en rød ring, der matcher motiverne ved halsudskæringen. Endvidere justerer et obi-bælte talje størrelsen. Det er et traditionelt japansk bredt bælte der strammes med bånd bag på dragten. Udsmyk dit kostume yderligt ved at tilføje pinde i din hårknold. Understreg dit geisha-look og bliv den mest elegante japanerinde til en kostumefest!

Find kostumet hos Vegaoo

kina kostume mænd 251x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kina kostume til mænd

Dette kostume til mænd består af en overdel, et par bukser og en hat (sko er ikke inkluderet). Overdelen er rød og er lavet med motiver af for eksempel drager og kinesiske symboler. Der er gyldne motiver foran, på ærmer og krave. Ærmerne er brede og lange. De er afsluttet med et bredt blåt bånd. Overdelen har velcro bagpå. Bukserne er blå og med elastisk talje. 

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk kjole 296x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kjole

Dette kinesiske kjole-kostume til kvinder består af en kjole (paryk, sko og vifte medfølger ikke). Kjolen er syet i tykt, sort stof. Smukke kinesiske motiver med palietter pryder outfittet. Den har en rød og fuld kant og en krave med en rød snor til at fuldende det. Bunden af kjolen er poset og et sort skørt bringer volumen. Et rødt bælte er syet ind i kjolen og tillader at du strammer ind. Denne asiatiske kjole vil være perfekt til at vise dig som ægte kinesisk til en asiatisk temaaften.

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk par kostume 326x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk parkostume

Kinesisk kostume rød og guld – mand: Dette kinesiske røde og guldfarvede kostume er til mænd. Består af en hat, jakke og bukser (skæg og sko ikke inkl). Hatten er lavet i sort stof, uden skygge, som en traditionel hat. Overdelen er lavet af rødt satinfarvet stof, der har asiatiske motiver. Ærmeenderne er sorte og brede. Bukserne er lavet i let stof, skåret lige, og er sorte. Dette kinesiske kostume er perfekt til sjov udklædningsfest.

Kinesisk kostume rød – kvinde: Dette kinesiske kostume er til kvinder, og består af en kjole med bælte. Den røde langærmede kjole forestiller en kimono. Den er printet med kinesiske motiver, såvel som sort farve ved ærmeender og nederst af kjolen. Det tykke bælte fuldender dette kinesiske kostume.Vælg dette kostume er perfekt til kinesisk nytår.
 

 

Fandt du det kinesisk kostume til voksne du ledte efter?

kinesisk kostume - Kinesisk kostume til voksne

SE OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Sumo bryder kostume til voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til voksne

Indlægget Kinesisk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Kinesisk kostume til voksne

error: Content is protected !!