Kinesisk kostume til voksne

Er du inviteret til kinesisk temafest eller ønsker du blot et anderledes kostume? Så er et kinesisk kostume til voksne lige sagen.

Et kinesisk kostume til voksne kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. sidste skoledag, karneval, fastelavn eller den kinesiske temafest.

Kina er en suveræn stat i Østasien. Med en befolkning på knap 1,4 milliard mennesker, hvilket er ca. en femtedel af jordens befolkning, er det verdens mest folkerige land. Landet er en etpartistat, der er styret af Kinas kommunistiske parti med hovedsæde i hovedstaden Beijing.

Kina er kendt verden over for sit fyrværkeri og røde drager, for dans og akrobatik, for sine pandaer, som lever i store bambusskove, for en særegen skønhed og for sine mange, mange indbyggere. Hvis man ser på det store historiske billede, så er Kina især kendt for sin tusindårige historie med krigslystne kejsere og storslåede dynastier. Kinas historie er grusom, men utroligt fængslende. Og så kan man heller ikke sige Kina uden at sige silkeproduktion, stolthed og en stærk kulturel selvforståelse.

Kineserne er venlige! De har generelt let til smil og latter. I kinesisk kultur er det vigtigt at opføre sig kontrolleret og anstændigt.

Er du inviteret til landefest eller kinesisk temafest, så er en kinesisk udklædning oplagt at møde op i. Vi har samlet det flotteste udvalg af kinesiske kostumer til mænd og kinesiske kostume til kvinder.

kinesisk kvinde kostume 450x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kvinde kostume

Oplev det spændende Kina uden at bruge timer på at rejse. Vælg blot vores autentiske Kinesisk Kvinde-kostume. Dæk op med lidt nykogt ris eller nudler med varm te, og du er klar til en fest i ægte kinesisk stil!
Dette kinesiske kostume inkluderer en skinnende rød kjole med høj krave og sorte, brede kanter langs ærmeenderne og forneden. Kjolen er trykt med gule, orientalske mønstre og har en hvid, dekorativ, falsk syning, som strækker sig fra kraven til den ene side. Der indgår også et matchende bælte i en sort farve med hvide kanter.

Find kostumet hos Partyking

kinesisk kåbe til mænd 275x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kåbe til mænd

Klæd dig nemt ud til den kinesisk temafest med denne kinesiske kåbe til mænd. Kåben er i flot kinesisk mønster.

Find kåben hos Temashopkinesisk kejserparyk 450x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk kejserparyk

Med denne flotte paryk med skæg og overskæg bliver du ikke blot kongen af maskeraden, men tilmed kejser. Styr som du vil for en aften og alle gæster til maskeraden bliver dine undersåtter.
Her får du en hvid paryk med langt hår, en knude midt på hovedet, et langt hvidt skæg og et overskæg i polyester. Skægget og overskægget er selvklæbende

Find parykken hos Partyking

kinesisk kampkvinde kostume 244x450 - Kinesisk kostume til voksne

Kinesisk Kampkvinde kostume

Bliv klædt ud som en fra Kina, og du vil med sikkerhed blive anerkendt mange steder. Kostumet består af bukser og overdel.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det kinesisk kostume til voksne du ledte efter?

 

SE OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Sumo bryder kostume til voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til voksne

Indlægget Kinesisk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Kinesisk kostume til voksne

error: Content is protected !!