Lama kostume til børn

Har du et barn der er vild med lamaer? Så er et lama kostume til børn oplagt til den kommende udklædningsfest.

Et lama kostume til børn kan bruges til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, leg i hjemmet eller fødselsdagen med lama tema.

Lamaen er et dyr, som tilhører familien kameldyr. Den betragtes som den domesticerede form af guanaco. Lamaen lever i Andes i Sydamerika. I nutiden bruges den stadig som transportdyr i Sydamerika, men ikke så udbredt som tidligere, da den er blevet udkonkurreret af den mekaniserede verden.

Lama (også kaldet Llama) er fællesnavn for pukkelløse arter af kamelfamilien. Den måler 1,2 meter til skulderen, og vejer 130-140 kg. Farven varierer fra hvid til sort med mange kombinationer. Det var inkaerne der for flere tusinde år siden tæmmede lamaen.

Har du et barn der er vild med lamaer, så skal hun/han da selvfølgelig have et lama kostume. Der findes flere flotte bud på lama børnekostumer:

lama kostume til børn 220x450 - Lama kostume til børn

Lama børnekostume

Dette lamakostume til børn består af en dragt med hætte. Denne dragt er lys beige farvet og falske hove ved hænder og fødder. Denne dragt er med falsk pels på forsiden. Hætten forestiller et lamaansigt. Dragten lukkes ved hjælp af en lynlås på forsiden. Perfekt kostume til fastelavn. 

Find kostumet hos Vegaoo

Ridende lama kostume 450x450 - Lama kostume til børn

Lama børnekostume

Hvis dit barn plager om at få en lama, så er dette kostume et godt alternativ. Så behøver du ikke bekymre dig om stalde, korn og græsarealer. Et lama kostume bliver en engangsomkostning, som sparer dig for alle udgifterne, samtidig med at dit barn bliver mindst lige så tilfreds.
Ridende Lama Hvid Børnekostume er et sjovt kostume, som får det til at se ud som om, barnet rider på en lama. Dragten kommer i størrelsen One Size til børn, og den hænges nemt over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

ridende lama børnekostume 450x450 - Lama kostume til børn

Ridende lama børnekostume

Alle ved, at lamaen er et af jordens mest cool dyr, med sit træfsikre spyt og sin imponerende mankehøjde. Forestil dig, hvor overraskede alle bliver, når du rider ind på dette statelige dyr! Perfekt hvis det er tid til kostumefest eller fest med dyretema! Ridende Lama Børnekostume indeholder en lama i polyester som trækkes rundt i taljen. Holdes oppe ved hjælp af seler.

Find kostumet hos Partyking

lama kostume 289x450 - Lama kostume til børn

Lama kostume

Dette på ryggen af lama-kostume er til børn, og består af bukser med seler. Det sjove kostume forestiller at du sidder højt oppe på en lama. Bukserne forestiller at være lamaens ben. Den er lavet i beige farve, med justerbare seler, og seletøj så du kan holde lamaens krop og hoved oppe. Dette lama-kostume er perfekt til din dreng der elsker at fejre fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

Lama kostume til piger 309x450 - Lama kostume til børn

Lama kostume til piger

Dette lamakostume er lavet til piger. Den består af en lang kjole med hætte samt en leggings. Kjolen har korte ærmer, go er beige øverste. Det nederste af den består af en lyserødt tylskørt med pomponer nederst og ved taljen. Der er et par stribede stropper, og hætten forestiller lamaens hoved. De stribede leggings er gule, lyserøde og lilla. Dette lamakostume er en perfekt idé til en festlig fastelavnsudklædning.

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Får kostume til børn

SE OGSÅ: Påfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Flamingo kostume til børn

Indlægget Lama kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Lama kostume til børn

error: Content is protected !!