Lama kostume til voksne

Er du på jagt efter et sjovt dyrekostume eller er du helt vild med lamaer? Så er et lama kostume til voksne den perfekte udklædning.

Et lama kostume til voksne kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. sidste skoledag, karneval, fastelavn eller festen med dyretema.

Lamaen er et dyr, som tilhører familien kameldyr. Den betragtes som den domesticerede form af guanaco. Lamaen lever i Andes i Sydamerika. I nutiden bruges den stadig som transportdyr i Sydamerika, men ikke så udbredt som tidligere, da den er blevet udkonkurreret af den mekaniserede verden.

Lama (også kaldet Llama) er fællesnavn for pukkelløse arter af kamelfamilien. Den måler 1,2 meter til skulderen, og vejer 130-140 kg. Farven varierer fra hvid til sort med mange kombinationer. Det var inkaerne der for flere tusinde år siden tæmmede lamaen.

Vi har samlet det største udvalg af lama voksenkostumer, hvad enten du er til en lama heldragt eller et lama ridende kostume:

lama heldragt 214x450 - Lama kostume til voksne

Lama heldragt

Dette Lama kostume til voksne består af en dragt. Denne dragt er i lysebrunt stof med et hvidt stykke på maven. Dragten er med hætte der forestiller et lama ansigt med øjne, næse, mund og ører prydet med pompons. Dragten lukkes med en lynlås på forsiden. Super sjovt kostume til en temafest eller sidste skoledag. 

Find kostumet hos Vegaoo

lama voksenkostume 282x450 - Lama kostume til voksne

Lama voksenkostume

Dette kostume til voksne består af en heldragt. Udklædningen er beige og grå, og dækker hele kroppen. Den lukkes vha. en lynlås der sidder foran på kostumet. Hætten er påsyet direkte på heldragten og forestiller en dum lama der stikker tungen ud. Tag dette lamakostume på til karneval, eller til en sjov fødselsdagsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

lama kjole med hætte 259x450 - Lama kostume til voksne

Lama kjole med hætte

Dette lama-kostume er til kvinder og består af en kjole med hætte, og er til kinder. Kjolen er tætsiddende, og er laver i beige stof, med lysere mave. Der er en hvid lynlås.  Hætten sidder fast, og der sidder et lama-hoved på denne. Det nederste af kjolen er dekoret med en stribe og farvede pomponer. Halen er syet fast bag på kjolen. Dette lamakostume er til kvinder og er perfekt til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

ridende lama kostume  405x450 - Lama kostume til voksne

Ridende lama kostume

Dette mand på ryggen af lama-kostume er til voksne, og består at bukser (tshirt ikke inkl). Den hvide buks med hove følger med. Det øverste af buksen forestiller en lama, den er laver som en krop med falsk uld. Fødderne er polstret. Hovedet har seletøj, så det ligner dyret bevæger sig. Dette kostume holdes oppe af seler.

Find kostumet hos Vegaoo

Lama voksen kostume 280x450 - Lama kostume til voksne

Lama voksenkostume

Dette lama voksenkostume består af en dragt. Denne dragt er i lysebrunt og hvidt stof med en snor med forskellig farvet pompons og frynser. Denne dragt har en hætte der forestiller et lama ansigt med øjne, næse og ører. Denne dragt lukkes på forsiden ved hjælp af en lynlås. Perfekt kostume til fastelavn!

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Får kostume til voksne

SE OGSÅ: Flamingo kostume til voksne

SE OGSÅ: Påfugl kostume til voksne

Indlægget Lama kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Lama kostume til voksne

error: Content is protected !!