Lego Batman kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med LEGO og Batman? Så er et LEGO Batman kostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Et LEGO Batman kostume til børn kan både bruges til fastelavn og leg i hjemmet.

The Lego Batman Movie er en amerikansk 3D computeranimeret superheltefilm der fik biografpremiere i februar 2017. Filmen er en spin-off film af The Lego Movie, og er baseret på tegneserien om Batman.

Lego Batman Filmen fortsætter den respektløst sjove ånd fra “Lego Filmen”, som blev et verdensomspændende fænomen. Der er ændringer under opsejling i Gotham, og hvis Batman vil redde byen fra Jokeren, må han – selvom han ellers foretrækker at arbejde helt alene – samarbejde med andre og måske samtidig lære at være i lidt bedre humør.

Lego Batman kostume til børn kan både bruges til fastelavn, fødselsdagen/temafesten med Batman eller LEGO tema og til mange timers leg derhjemme.

Lego batman kostume til børn 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO Batman kostume

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, om du skal klæde dig ud som Batman eller en LEGO-figur, kan vi gøre valget lettere for dig. Hvad med at klæde dig ud som Batman i en LEGO-version?
Dette børnekostume er super sejt og får dig til at ligne LEGO-Batman! Kostumet er fremstillet af polyester og fås i størrelsen one size. Det omfatter en trøje med kappe, en maske, som dækker ansigtet, samt et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

lego batman børnekostume 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO Batman børnekostume

Den velkendte Batman – bare en anelse mere firkantet! Dette er det ultimative kostume til de børn, der elsker gaming, og som er tossede med spilserien om LEGO Batman! Dette seje Batmankostume består af trøje, bukser, kappe og handsker i polyester. Halvmasken er naturligvis også inkluderet i pakken.

Find kostumet hos Partyking

Lego batman kostume til børn 1 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO Batman børnekostume

Selv de mindste børn skal have mulighed for at klæde sig ud som LEGO-Batman. Denne dragt har alt det nødvendige til transformationen som Gothams fremmeste beskytter. Byen stoler på dig! Dragten omfatter en overdel, kappe og handsker i polyester samt en halvmaske i plast. Fås i størrelsen one size til børn. Skoene og bukserne medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

lego joker kostume til børn 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO Joker kostume til børn

Kan du ikke rigtig bestemme dig for om du vil klæde dig ud som jokeren eller som en jokerfigur? Gør det nemt – klæd dig ud som legojokeren? Dette er altså et rigtig fint og luksuriøst kostume til børn som får en til at ligne legojokeren fra filmene! Snak om at være cool… LEGO Joker Børnekostume Deluxe er et luksuriøst kostume som får dig til at ligne legojokeren. Kostumet inkluderer en stor overdel, en halvmaske hvilket betyder at masken kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, et par bukser i matchende farve samt et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

LEGO JOKEREN BØRNEKOSTUME PRESTIGE 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO jokeren børnekostume

Nu kan dit barn ligne LEGO-jokeren fra LEGO-filmene ved hjælp af dette superseje kostume! Kostumet er helt autentisk, og dit barn bliver med garanti kongen af udklædningsfesten! Kostumet er fremstillet af polyester og består af en bluse, bukser, handsker og en maske, som dækker ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

lego batgirl børnekostume - Lego Batman kostume til børn

LEGO Batgirl kostume til børn

Vis vennerne, hvem det egentlig er, der hersker over Gothams gader! At være Batgirl, selv i LEGO-form, er ret cool, så bliv ikke overrasket, når alle dine venner bliver syge af misundelse…
Kostumet henvender sig til barnet, som gerne vil ligne Batgirl fra LEGO-filmene. Kostumet fås i børnestørrelserne Small, Medium & Large. Kostumet inkluderer alle de ting, som ses på billedet. Dette omfatter bluse, kappe, bukser, maske og et par handsker. Kostumet er fremstillet af polyester og er nemt at bevæge sig i.

Find kostumet hos Partyking

lego robin børnekostume 450x450 - Lego Batman kostume til børn

LEGO Robin børnekostume

Hvad siger du til dette vildt sjove kostume, som får dig til at ligne LEGO-karakteren Robin? Med den gule kappe og de stooore, kiksede briller bliver du hurtigt en succes til udklædningsfesten!
Du får her et sjovt børnekostume, der får dig til at ligne Robin fra LEGO-filmene. Kostumet fås i størrelserne Small, Medium og Large. Det består af en trøje, en kappe, en halvdækkende maske samt et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: LEGO Halloween kostume til børn

SE OGSÅ: LEGO Ninjago kostume til børn

SE OGSÅ: Batman kostume til børn

Indlægget LEGO Batman kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Lego Batman kostume til børn

error: Content is protected !!