Lego Halloween kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Lego?

Så er et Lego Halloween kostume til børn et oplagt kostume til halloween, den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Lego Halloween kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema. Lego kostumerne findes i størrelserne small (5-6 år) og medium (7-8 år).

Skærmbillede 2017 10 31 kl. 12.19.53 - Lego Halloween kostume til børn

LEGO Heks Deluxe – Flot Lego halloween kostume til børn

Klæd dig ud som heks men med et twist af LEGO klodser. Dette fantastisk flotte kostume vil helt sikkert give fuld opmærksomhed med det ikoniske LEGO minifigur hoved og de flotte detaljer. Sættet består af 1 top med påsat nederdel, sorte bukser, maske samt LEGO hænder (handsker).

Find kostumet hos Temashop Skærmbillede 2017 10 31 kl. 12.26.25 - Lego Halloween kostume til børn

LEGO Mumie Deluxe 

Klæd dig ud som mumie men med et twist af LEGO klodser. Dette fantastisk flotte kostume vil helt sikkert give fuld opmærksomhed med det ikoniske LEGO minifigur hoved og de flotte detaljer. Kostumet består af en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par bukser samt et par handsker.

Find Lego kostume hos Temashop

Lego Halloween kostume til børn

collage 25 1024x399 - Lego Halloween kostume til børn

 

 

LÆS OGSÅ: Hekse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til børn

Indlægget Lego Halloween kostume tl børn indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!