Lucky Luke kostume til børn

Klæd dit barn ud som den eneste Cowboy der hurtigere end sin egen skygge med et Lucky Luke kostume til børn.

Et Lucky Luke kostume til børn kan bruges i flere sammenhænge, f.eks. til fastelavnsfesten, leg i hjemmet eller fødselsdagen med cowboy tema.

Lucky Luke er en populær humoristisk western-tegneserie om en cowboy ved navn Lucky Luke. De kendte karakterer fra tegneserien er Lucky Luke, hans trofaste hest Jolly Jumper, hunden Ratata og Luck Lukes ærkefjender, nemlig Daltonbrødrene.

Lucky Luke er det man vil betegne som en ægte western-helt. Han trækker hurtigere end sin egen skygge og rammer altid plet. Han er godhjertet, hjælpsom, stærk, heldig og kvik. Han er en fjende af en hver desperado, som han jager uden nåde for at sætte dem i fængsel. Og så er han med egne ord “en stakkels ensom cowboy langt langt hjemmefra”.  Hesten Jolly Jumper er lige som Lucky Luke han kvik og hurtigere end sin egen skygge. Med tiden har han fået evnen til at tale og har jævnligt en passende ironisk eller tænksom bemærkning.

Men det er ikke alle i serien der er lige kloge. Ratata er hunden, der er dummere end sin egen skygge. Han er fængselshund og ledsager ofte Lucky Luke i jagten på Dalton-brødrene, ikke fordi han er tjenstivrig (han er mest ivrig når det er spisetid!) men gennem talløse misforståelser.

Og så er der selvfølgelig Dalton-brødrene, bedre kendt som  Lucky Lukes ærkefjender. De fire desperado-brødre er ens af ansigt men karakteriseres ved, at den ene er højere og dummere end den anden. Brødrene anføres af den lille koleriske Joe, der ofte har problemer med den lange dumme og evigt sultne Averell. Ind imellem de to er Jack og William, der både har noget af Joes ivrighed og noget af Averells dumhed.

Lucky Luke er kendt for hans ikoniske gule skjorte, sorte vest, røde halstørklæde og hvide hat. Lad dit barn klæde sig ud som Lucky Luke eller Dalton brødrene med disse Lucky Luke børnekostumer:

Lucky luke børnekostume 450x450 - Lucky Luke kostume til børn

Lucky Luke børnekostume

Vestens helt er utvivlsomt Lucky Luke! Hvad passer bedre end at klæde sig ud som manden, der er hurtigere end sin egen skygge? Dette autentiske kostume fungerer lige så godt til udklædningsfester som til sjov og leg derhjemme i haven. Supplér med paryk og hat, så du opnår et gennemført look. Dette børnekostume imiterer Lucky Luke, og det består af en gul skjorte, et rødt halstørklæde, en brun vest samt et hylster.

Find kostumet hos Partyking

Lucky luke børnekostume 285x450 - Lucky Luke kostume til børn

Lucky Luke kostume 

Dette officielt licenserede Lucky Luke™ kostume er lavet til børn. Det består af en hat, en skjorte med vest, et par overtræksstøvler og et halstørklæde (bukser ikke inkluderet). Den gule poplin-skjorte er lavet med en sort, kort vest syet på. Cowboyhattten er lavet i hvidt skum med en sort snor. Kostumet fuldendes af et par overtræksstøvler og et rødt tørklæde. Med dette kostume bliver du hurtigt klar til næste fastelavn eller udklædningsfest!

Find kostumet hos Vegaoo

Carry me lucky luke kostume 328x450 - Lucky Luke kostume til børn

Carry med Jolly Jumper og Lucky Luke kostume

Dette kostume forestiller Jolly Jumper og Lucky Luke er under officiel licens og er lavet til voksne. Det består af en hest, en hat, en skjorte, et tørklæde og en oppuster.  Kostumet forestiller at du som Lucky Luke sidder på ryggen af Jolly Jumper, med de falske ben på hver side af hesten. Du har benene stukket igennem bagbenene. Derefter skal du blot stramme mavesnoren og starten ventilatoren, så får den lynhurtigt volumen. Kostumet passer til mange størrelser, da det kan strammes ind i taljen og ved anklerne. Sættet fuldendes af en gul skjorte, et rødt tørklæde og en hvid hat!

Find kostumet hos Vegaoo

Lucky luke børneparyk 450x450 - Lucky Luke kostume til børn

Lucky Luke børneparyk

Der er ikke mange cowboys med så smukt et hår som Lucky Lukes. Derfor er det prikken over i’et, hvis barnet skal klæde sig ud som Lucky Luke og skal bruge en ordenlig hårpragt!

Find parykken hos Partyking

Lucky luke cowboyhat 450x450 - Lucky Luke kostume til børn

Lucky Luke Cowboyhat

Du har allerede købt kostumet med den ikoniske gule skjorte og halskluden i den klassiske røde farve til barnet. Parykken er også på plads, og den er naturligvis sort og skinnende. Nu mangler der blot én enkelt ting for at kunne fuldende Lucky Luke-looket: Den hvide hat! Denne cowboyhat i en børnestørrelse er en tro kopi af Lucky Lukes seje hat.

Find hatten hos Partyking

dalton brødrene børnekostume 450x450 - Lucky Luke kostume til børn

Dalton brødrene børnekostume

Dalton-brødrene er Det Vilde Vestens værste ballademagere og Lucky Lukes ærkefjende. Når barnet iklæder sig det ikoniske gul- og sortstribede tøj, gerne sammen med et par venner, skal han/hun blot afgøre, hvem der er Joe, William, Jack og Averell. Dette børnekostume består af en gul- og sortstribet langærmet trøje og et par gule bukser i polyester.

Find kostumet hos Partyking

dalton brødrene kostume til børn 311x450 - Lucky Luke kostume til børn

Dalton brødrene kostume til børn

Dette Dalton-kostume til børn er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul og sort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

Find kostumet hos Vegaoo

lucky Luke kostume dalton kostume forældre og børn kostume far og søn fastelavnskostume

Lukcy Luke og Hr Dalton – Par kostume til far og søn

Kostume Lucky Luke™ til voksne: Dette officielt licenserede Lucky Luke™ kostume er lavet til voksne. Det består af en hat, en skjorte med vest, et par overtræksstøvler og et halstørklæde (bukser ikke inkluderet). Den gule poplin-skjorte er lavet med en sort, kort vest syet på. Cowboyhattten er lavet i hvidt skum med en sort snor. Kostumet fuldendes af et par overtræksstøvler og et rødt tørklæde. Med dette kostume bliver du hurtigt klar til næste fastelavn eller udklædningsfest!
Kostume Dalton til børn: Dette Dalton-kostume til børn er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. 
Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul og sort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Fange kostume til børn

SE OGSÅ: Indianer kostume til børn

Indlægget Lucky Luke kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Lucky Luke kostume til børn

error: Content is protected !!