Lucky Luke kostume til voksne

Klæd dig ud som den eneste Cowboy der hurtigere end sin egen skygge med et Lucky Luke kostume til voksne.

Et Lucky Luke kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge, f.eks. til fastelavnsfesten, karneval eller fødselsdagen med cowboy tema.

Lucky Luke er en populær humoristisk western-tegneserie om en cowboy ved navn Lucky Luke. De kendte karakterer fra tegneserien er Lucky Luke, hans trofaste hest Jolly Jumper, hunden Ratata og Luck Lukes ærkefjender, nemlig Daltonbrødrene.

Lucky Luke er det man vil betegne som en ægte western-helt. Han trækker hurtigere end sin egen skygge og rammer altid plet. Han er godhjertet, hjælpsom, stærk, heldig og kvik. Han er en fjende af en hver desperado, som han jager uden nåde for at sætte dem i fængsel. Og så er han med egne ord “en stakkels ensom cowboy langt langt hjemmefra”.  Hesten Jolly Jumper er lige som Lucky Luke han kvik og hurtigere end sin egen skygge. Med tiden har han fået evnen til at tale og har jævnligt en passende ironisk eller tænksom bemærkning.

Men det er ikke alle i serien der er lige kloge. Ratata er hunden, der er dummere end sin egen skygge. Han er fængselshund og ledsager ofte Lucky Luke i jagten på Dalton-brødrene, ikke fordi han er tjenstivrig (han er mest ivrig når det er spisetid!) men gennem talløse misforståelser.

Og så er der selvfølgelig Dalton-brødrene, bedre kendt som  Lucky Lukes ærkefjender. De fire desperado-brødre er ens af ansigt men karakteriseres ved, at den ene er højere og dummere end den anden. Brødrene anføres af den lille koleriske Joe, der ofte har problemer med den lange dumme og evigt sultne Averell. Ind imellem de to er Jack og William, der både har noget af Joes ivrighed og noget af Averells dumhed.

Lucky Luke er kendt for hans ikoniske gule skjorte, sorte vest, røde halstørklæde og hvide hat. Klæd dig ud som Lucky Luke eller Dalton brødrene med et af disse Lucky Luke voksenkostumer:

Lucky luke voksenkostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke voksenkostume

Hvorfor ikke klæde sig ud som Det Vilde Vestens førende cowboy ved den næste udklædningsfest? Lucky Luke – manden som er kendt for at være hurtigere end sin egen skygge – er en perfekt og signifikativ udklædning, som garanteret vil skrue helt op for stemningen til festen. Glem endelig ikke parykken og hatten! Dette kostume består af en skjorte, vest, et hylster og halstørklæde i polyester.

Find kostumet hos Partyking

lucky luke kostume 286x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke kostume

Dette officielt licenserede Lucky Luke™ kostume er lavet til voksne. Det består af en hat, en skjorte med vest, et par overtræksstøvler og et halstørklæde (bukser ikke inkluderet). Den gule poplin-skjorte er lavet med en sort, kort vest. Cowboyhattten er lavet i hvidt skum med en sort snor. Kostumet fuldendes af et par overtræksstøvler og et rødt tørklæde. Med dette kostume bliver du hurtigt klar til næste fastelavn eller udklædningsfest!

Find kostumet hos Vegaoo

carry me lucky luke kostume 297x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke carry me kostume

Dette kostume forestiller Jolly Jumper og Lucky Luke er under officiel licens og er lavet til voksne. Det består af en hest, en hat, en skjorte, et tørklæde og en oppuster. Kostumet forestiller at du som Lucky Luke sidder på ryggen af Jolly Jumper, med de falske ben på hver side af hesten. Du har benene stukket igennem bagbenene. Derefter skal du blot stramme mavesnoren og starten ventilatoren, så får den lynhurtigt volumen. Kostumet passer til mange størrelser, da det kan strammes ind i taljen og ved anklerne. Sættet fuldendes af en gul skjorte, et rødt tørklæde og en hvid hat!

Find kostumet hos Vegaoo

Lucky luke paryk 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke paryk

Du har brug for den helt rigtige frisure, hvis du skal klæde dig ud som manden, som er hurtigere end sin egen skygge. Enten skal du have fat i saksen eller denne paryk, som giver dig en nøjagtig kopi af Lucky Lukes karakteristiske frisure. Yi-ha!

Find parykken hos Partyking

lucky luke cowboy hat 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke cowboyhat

Hvad ville Lucky Luke være uden sin hvide hat? Et lallende fjols! Her får du flot, hvid cowboyhat i polyester. Hatten leveres i størrelse one size til voksne.

Find den hos Partyking

dalton brødrene kostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Dalton brødrene kostume

Er I 4 venner, der mangler kostumer? Så lad os anbefale, at I tager til udklædningsfest som Dalton-brødrene. Køb hver jeres dragt, og bliv enige om, hvem der skal være Joe, William, Jack og Averell. Cool idé, der med lethed kan hjemtage præmien for Bedste Kostume! Dette kostume består af en gul- og sortstribet trøje samt et par gule bukser.

Find kostumet hos Partyking

dalton brødrene voksenkostume 283x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Dalton brødrene voksenkostume

Dette Dalton-kostume til voksne er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul o gsort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

Find kostumet hos Vegaoo

Sherif kostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Sherif kostume til voksne

Der går rygter om, at Lucky Luke er kommet til byen. Du har altid troet, at denne filur var én, som bare lever højt på sit kendisnavn, og som slet ikke var en ægte sherif. Derfor er det på tide at udfordre ham i en direkte duel. Hvem vil vinde? Bliver det Lucky Luke med sit sædvanlige held, eller bliver det dig, som er den ægte sherif? Kostumet består af en sort jakke med den nødvendige sherif-stjerne, en hvid skjorte og sort vest med guldfarvede knapper, samt en sort butterfly og en sort hat. Sko, bukser og pistol medfølger ikke. Du kan supplere med disse for at opnå det komplette udseende.

Find kostumet hos Partyking

lucky luke par kostume 351x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke parkostume
Kostume Carry Me – Jolly Jumper til voksne – Lucky Luke: Dette kostume forestiller hesten Jolly Jumper på cowboyen Lucky Luke™ og er under officiel licens og er lavet til voksne. Det består af en hest, en hat, en skjorte, et tørklæde og en ventilator. Kostumet forestiller at du som Lucky Luke sidder på ryggen af din hest Jolly Jumper, med de falske ben på hver side af hesten. Du har benene stukket igennem hestens bagben. Derefter skal du blot stramme snoren i maven og starte ventilatoren, så får den lynhurtigt volumen. Kostumet passer til mange størrelser, da det kan strammes ind i taljen og ved anklerne. Sættet fuldendes af en gul skjorte, et rødt tørklæde og en hvid hat! Bliv Lucky Luke til hverdag og fest!

Kostume Dalton til voksne: Dette Dalton-kostume til voksne er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul og sort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

Find parkostume hos Vegaoo

dalton brødrene gruppekostume 384x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Dalton brødrene gruppekostume

Dette gruppekostume består af 4 Dalton kostumer (de er ens) under officiel licens fra Lucky Luke™.
Dette Dalton diskotek består af en overdel, et par bukser og en kugle. Overdelen er stribet i sort og gul og har lange ærmer. Bukserne er løse og gule. Det er super realistisk med en kugle til anklerne. Du bliver helt klar til en Vilde Vesten aften!

Find gruppekostume hos Vegaoo

SE OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

SE OGSÅ: Mexicaner kostume til voksne

Indlægget Lucky Luke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Lucky Luke kostume til voksne

error: Content is protected !!