Lucky Luke kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som den eneste Cowboy der hurtigere end sin egen skygge med et Lucky Luke kostume til voksne.

Et Lucky Luke kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge, f.eks. til fastelavnsfesten, karneval eller fødselsdagen med cowboy tema.

Lucky Luke er en populær humoristisk western-tegneserie om en cowboy ved navn Lucky Luke. De kendte karakterer fra tegneserien er Lucky Luke, hans trofaste hest Jolly Jumper, hunden Ratata og Luck Lukes ærkefjender, nemlig Daltonbrødrene.

Lucky Luke er det man vil betegne som en ægte western-helt. Han trækker hurtigere end sin egen skygge og rammer altid plet. Han er godhjertet, hjælpsom, stærk, heldig og kvik. Han er en fjende af en hver desperado, som han jager uden nåde for at sætte dem i fængsel. Og så er han med egne ord “en stakkels ensom cowboy langt langt hjemmefra”.  Hesten Jolly Jumper er lige som Lucky Luke han kvik og hurtigere end sin egen skygge. Med tiden har han fået evnen til at tale og har jævnligt en passende ironisk eller tænksom bemærkning.

Men det er ikke alle i serien der er lige kloge. Ratata er hunden, der er dummere end sin egen skygge. Han er fængselshund og ledsager ofte Lucky Luke i jagten på Dalton-brødrene, ikke fordi han er tjenstivrig (han er mest ivrig når det er spisetid!) men gennem talløse misforståelser.

Og så er der selvfølgelig Dalton-brødrene, bedre kendt som  Lucky Lukes ærkefjender. De fire desperado-brødre er ens af ansigt men karakteriseres ved, at den ene er højere og dummere end den anden. Brødrene anføres af den lille koleriske Joe, der ofte har problemer med den lange dumme og evigt sultne Averell. Ind imellem de to er Jack og William, der både har noget af Joes ivrighed og noget af Averells dumhed.

Lucky Luke er kendt for hans ikoniske gule skjorte, sorte vest, røde halstørklæde og hvide hat. Klæd dig ud som Lucky Luke eller Dalton brødrene med et af disse Lucky Luke voksenkostumer:

Lucky luke voksenkostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke voksenkostume

Hvorfor ikke klæde sig ud som Det Vilde Vestens førende cowboy ved den næste udklædningsfest? Lucky Luke – manden som er kendt for at være hurtigere end sin egen skygge – er en perfekt og signifikativ udklædning, som garanteret vil skrue helt op for stemningen til festen. Glem endelig ikke parykken og hatten! Dette kostume består af en skjorte, vest, et hylster og halstørklæde i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Lucky luke kostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke voksenkostume

Skyder du hurtigere end din skygge vil være dette kostume være perfekt til dig! Når du har iført dig dette cool Lucky Luke kostume, er det bare at hoppe på din hest Jolly Jumper og i selskab med Ratata holde øje med tyvene Dalton Brødrene. Lucky Luke Kostumet indeholder en gul, langærmet trøje med brune stofdetaljer længst fremme for at skabe et western look. Inkluderet er også en stor, rød bandana du kan fastgøre rundt om halsen.

Find kostumet hos Partyking

Lucky luke paryk 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke paryk

Du har brug for den helt rigtige frisure, hvis du skal klæde dig ud som manden, som er hurtigere end sin egen skygge. Enten skal du have fat i saksen eller denne paryk, som giver dig en nøjagtig kopi af Lucky Lukes karakteristiske frisure. Yi-ha!

Find parykken hos Partyking

lucky luke cowboy hat 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Lucky Luke cowboyhat

Hvad ville Lucky Luke være uden sin hvide hat? Et lallende fjols! Her får du flot, hvid cowboyhat i polyester. Hatten leveres i størrelse one size til voksne.

Find den hos Partyking

dalton brødrene kostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Dalton brødrene kostume

Er I 4 venner, der mangler kostumer? Så lad os anbefale, at I tager til udklædningsfest som Dalton-brødrene. Køb hver jeres dragt, og bliv enige om, hvem der skal være Joe, William, Jack og Averell. Cool idé, der med lethed kan hjemtage præmien for Bedste Kostume! Dette kostume består af en gul- og sortstribet trøje samt et par gule bukser.

Find kostumet hos Partyking

Sherif kostume 450x450 - Lucky Luke kostume til voksne

Sherif kostume til voksne

Der går rygter om, at Lucky Luke er kommet til byen. Du har altid troet, at denne filur var én, som bare lever højt på sit kendisnavn, og som slet ikke var en ægte sherif. Derfor er det på tide at udfordre ham i en direkte duel. Hvem vil vinde? Bliver det Lucky Luke med sit sædvanlige held, eller bliver det dig, som er den ægte sherif? Kostumet består af en sort jakke med den nødvendige sherif-stjerne, en hvid skjorte og sort vest med guldfarvede knapper, samt en sort butterfly og en sort hat. Sko, bukser og pistol medfølger ikke. Du kan supplere med disse for at opnå det komplette udseende.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

SE OGSÅ: Mexicaner kostume til voksne

Indlægget Lucky Luke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Lucky Luke kostume til voksne

En mening om “Lucky Luke kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!