Matilda kostume til børn og voksne

Klæd Jer ud som nogle af Matilda filmens mest ikoniske karakterer, med et Matilda kostume til børn og / eller voksne.

Matilda er en amerikansk familiefilm fra 1996, instrueret af Danny deVito og baseret på en bog af Roald Dahl. I hovedrollen som Matilda er Mara Wilson. Filmen er i øjeblikket et hit på Netflix, så hvis ungerne født ælnge efter 1996, er vilde med Matilda, så er det nok på Neetflix, de har stiftet bekendskab med Matilda universet. 

Matilda er en usædvanlig pige fra hun bliver født. Hun vokser op i en familie, hvis manglende moral er slående, men udvikler sig alligevel til en fantastisk sød pige. Da hun bliver seks år og forældrene ikke har opdaget hun er skoleklar gør hun selv opmærksom på dette og bliver indskrevet på en skole, til hvis inspektør faren lige har solgt en af sine uduelige biler. Skoleinspektøren Miss Trunchbull er en uvenlig kvinde der tyranniserer både skolen og Matildas søde lærer, miss Honey. Matilda udvikler flere og flere overnaturlige evner, men bruger dem i det godes tjeneste. Til sidst får hun drevet den onde inspektør væk og får lov til at bo hos miss Honey i hendes retmæssige hus, hvor hun ellers er blevet fordrevet af inspektøren, som viser sig at være miss Honey’s tante.

Se udvalget af Matilda kostumer her

miss trunchbull kostume matilda kostume til børn matilda børnekostume miss trunchbull børnekostume netflix kostume kendt børnekostume

Miss Trunchbull børnekostume

Miss Trunchbull er den tyranniserende skoleinspektør i børnebogen ‘Matilda’. Her har du nu muligheden for, at klæde dig ud som den strenge inspektør, i dette gennemførte kostume med kjole, benvarmere og øjenbryn.

Find kostumet hos Temashop

 

miss trunchbull kostume til voksne matilda skoleinspektør kostume til voksne netflix kostume til voksne rektor kostume til voksne matilda film kostume til voksne

Miss Trunchbull kostume til voksne

Har man læst Roald Dahls kendte bøger, er man måske stødt på figuren Miss Trunchbull – en streng dame, der skælder meget ud. Kostume som skoleinspektør Trunchbull består af Jakke, Strømper og Monobryn

 

Find kostumet hos Temashop

matilda kostume til børn matilda børnekostume matilda netflix udklædning matilda film kostume matilda fastelavnskostume

Matilda kostume til børn

Matilda er fortællingen om den lille og udsædvanlige pige, Matilda, som bliver mishandlet og forsømt af sine forældre, men på trods af det, bliver hun alligevel en fantastisk pige. På skolen regerer den onde inspektør, Miss Trunchbull, som ikke behandler læreren og Matilda’s gode ven, Miss Honey godt. Gennem fortællingen udvikler Matilda flere og flere overnaturlige evner, som hun bruger mod Miss Trunchbull. Til sidst lykkes det hende, at få Miss Trunchbull væk og historien ender med, at hun får lov til, at bo hos den søde Miss Honey. 
Klæd din datter ud som den lille søde pige, Matilda, i dette gennemførte Matilda børnekostume. Matilda kostume består af kjole, bog og salamander.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Mary Popkins kostume til voksne

SE OGSÅ: Mary Popkins kostume til børn

SE OGSÅ: 1950erne kostume til børn

SE OGSÅ: Trolls kostume til børn

Indlægget Matilda kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Matilda kostume til børn og voksne

error: Content is protected !!