Middelalder kostume til mænd

Er du blevet inviteret til Middelalderfest? Klæd dig ud i et passende kostume med et middelalder kostume til mænd.

Et Middelalder kostume til mænd er oplagt til den kommende middelalderfestival, sidste skoledag, rollespil eller fastelavn.

Middelalder (1000-1536) I Danmark bruges betegnelsen middelalder om perioden fra o. 1000, da Danmark var blevet et kristent kongerige, og indtil 1536, da en luthersk reformation gjorde op med den pavestyrede romersk-katolske kirke. Det var kristendommens indtog, der for alvor markerede middelalderens begyndelse. Der var meget stor fokus på religion i middelalderen, og folk var ekstremt religiøse.

Det var til dels en periode med masser af konflikt – borgerkrig, kongemord og religiøse konflikter – og udfaldet af disse konflikter fik stor indflydelse på eftertiden og har også betydning for den tid, vi lever i nu. Det var også en periode hvor der var stor forskel på rig og fattig. 

Men samtidig spillede landbruget en stor rolle i den middelalderlige periode. Danmark var uden tvivl et landbrugsland dengang, og størstedelen af danskerne boede på landet i de små landsbyer. De små landsbyer førte folk sammen, og der blev skabt gode fællesskaber i landsbyerne. Familien og slægten var i næsten alle tilfælde nogle altafgørende faktorer i forhold til en persons valg af partner, erhverv og utallige andre ting.

Middelalderen har stor betydning for dansk historie og også hvor vi er idag. Den dag idag er der stadig mange der fascineres af middelalderen og hvert år bliver der i en del danske byer holdt Middelalderfestival, en af de mest kendte er Horsens middelalderfestival.

Ønsker du at klæde dig ud i et middelalder kostume til mænd, findes der mange gode bud. For eksempel middelalder ridder kostume, middelalder krofatter kostume, middelalder konge kostume, middelalder dommer kostume, middelalder soldat kostume mm. 

Middelalder konge kostume 425x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder Konge kostume

Hvis du også vil være konge for en dag, er dette sæt et godt sted at starte. Kostumet består af en flot jakke med fine guldetaljer. Derudover medfølger en guld krone.

Find kostumet hos Temashop

Middelalder soldat kostume 425x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder Soldat kostume

En fin soldat fra fortiden, i jordfarvede klæder. Tilføj et farligt våben og gør dig klar til at middelalderens vilde kampe.

Find kostumet hos Temashop

Middelalder hofnar kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder hofnar kostume

Som en middelalderlig hofnar er det dit ansvar at underholde dine omgivelser. Det er nemt at gøre med dette kostume! Denne gøglerdragt består af en sort og lilla skjorte med guldbjælder i kanterne og et stykke stof i nakken. Den inkluderer også et par matchende bukser og en stor gøglerhat, og har matchende med bjælder på enderne.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder dommer kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder dommer kostume

Plejer du at være hurtig til at dømme? Bliver folk ofte irriterede over, at du altid synes ting og andre mennesker? Det kan være fordi, du har en ægte dommer boende indeni dig. Dette kostume er inspireret af middelalderens dommer udseende. Den dragt er et rigtig sjovt kostume til voksne, som får dig til at ligne en gammel dommer. Dragten er fremstillet i polyester og fås i størrelse One size til voksne. Alt på billedet medfølger, foruden dommerkøllen.

Find det hos Partyking

Skjoldbærer kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Skjoldbærer kostume

Her har vi et fantastisk kostume, som ikke gør dig mindre sexet, end du allerede er. Kostumet får dig til at se lidt “middelalderagtig” ud, hvilket gør, at det passer lige så godt til fastelavnsfesten som til middelaldermarked på Bornholm! Skjoldbærer Kostume er et velvoksent kostume for både herrer og damer. Kostumet fås i størrelsen one size for voksne og er fremstillet i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder ridder kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder ridder kostume

Hvem sagde at ridderlighed var død? Ikke os i hvert fald, og med dette middelalderkostume kan du sikkert sætte mere end en jomfrus hjerte i brand. Er det dig der er den nye Lancelot, eller måske
Ivanhoe? Dragtens tryk ligner en ringbrynje, og bælte og støvlebeskyttelse er inkluderet. Bukser, skjold og sværd ikke inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder munk kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder munk kostume

Dette middelalderlige munkekostume inkluderer en lang, grå munkekutte og et guldkors hængende i en kæde.

Find kostumet hos Partyking

Sort middelalder kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder ridder voksenkostume

En ridderdragt til den sorte ridder! Perfekt at have på til halloween eller til en kostumefest med uhyggeligt tema. Den sorte ridder sætter en skræk i alle, men spørgsmålet er om det gode eller onde sejrer til sidst? Sort Ridder Kostume er et helt kostume med en sort tunika og sort kappe. Rundt om taljen sidder et sort bælte, og rundt om håndleddene er sølvfarvede håndledsbeskyttere.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder ridder på hest 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder ridder på hest kostume

Det er svært at være en Middelalder ridder uden en hest. Dette sjove kostume, fyldt med gennemtænkte detaljer giver illusionen af, at du sidder og ridder på en hest. Fuld fart fremad! Turneringen venter, eller måske er der et korttog eller en prinsesse, som skal reddes. Middelalder Ridder på Hest Kostume indeholder en hest med et rødt og gult stykke stof med sølvfarvede kort, en sølvfarvet ridderdragt og en sølvfarvet hjelm. Træd ned i hesten og hæng ridderdragten med selerne over dig. På ridderdragten er to ben fastsyet, så det ser ud som om, du ridder på hesten.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder vagt kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder vagt kostume

Vogt dit hjem og kongedømme som en ægte kriger fra middelalderen. I denne mundering vil du være som taget ud af fortidens ridderepoke. Du skal ikke regne med at der er ridderturnering, så du må skyde en hvid pil efter den opgave, men i stedet fokusere energien på at feste som en middelalderkriger! Middelalder Vagt Kostume forestiller en vagt fra fortiden. Dragten indeholder et grønt gevandt, sort kappe og bælte.

Find det hos Partyking

Kong arthur kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Kong Arthur kostume

Den ægte Kong Arthur trækker sit sværd ud af stenen så let som ingenting, hvor andre mislykkes i forsøget. Nu har du chancen for at skabe din egen sagnomspundne Kong Arthur-version af manden, som var konge til festen – iklædt denne stilfulde Kong Arthur-dragt!
King Arthur-kostumet i en deluxeudgave inkluderer en lang sølvfarvet trøje, en blå kortærmet tunika med tryk og et par lange handsker i sort og grå. Der medfølger også en rød kappe, et par sorte støvleovertræk og en guldkrone.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder prins kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Middelalder prins kostume

Prinsen er her for at redde dagen. Uanset hvilke farer der venter til kostumefesten, er det en udfordring for denne middelalderprins. Men med dette kan du selvfølgelig også efterligne en karakterer fra den populære serie Game of Thrones. I sættet får du alt hvad du behøver for at give et virkelig realistisk udtryk. Middelalderprins Kostume indeholder både kappe, bælte, tunika og benvarmere.

Find det hos Partyking

Plague doctor kostume 450x450 - Middelalder kostume til mænd

Plague doctor kostume

Stinkende lig langs vejkanten, uplejede agre og tomme gader i alle byer. Året er 1352, og pesten har hærget Europa i flere år. Du er den eneste læge, som har turdet at tage kampen op med pesten, og nu leder du efter smittede mennesker, som ligger for døden.
Man ved aldrig, hvilke baktusser man møder, så sørg for at holde dig rask med dette megauhyggelige doktorudstyr! Det passer særligt godt, hvis du er doktor i Italien i 1300-tallet, hvor den sorte død hærgede.
Plague Doctor-kostumet inkluderer en lang, læderlignende dragt med matchende hætte og et sort bælte med skulderrem, hvor lægen bar en taske med diverse fornødenheder til sit arbejde. Der medfølger også en sort hat og en meget ubehagelig hvid næbmaske, der er med til at give et autentisk look. Denne maske benyttede pestlægerne til at beskytte sig mod smitten; næbbet blev fyldt med urter, idet man troede, de rensede luften for bakterier.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det middelalder kostume til mænd du ledte efter?

middelalder kostume mænd - Middelalder kostume til mænd

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

SE OGSÅ: Baronesse kostume til voksne

Indlægget Middelalder kostume til mænd indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Middelalder kostume til mænd

error: Content is protected !!