Monster High kostume til børn

Har du et barn der er vild med Monster High? Så er et Monster High kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Monster High, en high school kun for monstre, vampyrer, zombier og varulve. Monster High kan ikke sammenlignes med andre skoler. Hvor ellers kan du få undervisning i Gal Videnskab og Gravmastik? Men det er ikke fagene, der gør Monster High til noget helt særligt, det er de skræmmeseje elever.

Eleverne på Monster High kommer fra alle afskygninger af ikke-livet. De er børn af Frankenstein, Havuhyret, Dracula, Mumien, Medusa og Vareulven er hver og én forskellige monstre – og det er faktisk netop dét, som gør dem ens. Fra zombier til varulve over vampyrer til monstre (og mange flere) – alle er velkomne på Monster High.

Monster High kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Monster High tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Monster High kostume uanset hvilken karakter der er din favorit, se bare med her:

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.36.00 725x1024 - Monster High kostume til børn

Draculaura børnekostume

Hun ser uskyldig ud, men er man datter till Dracula himself, kan hvad som helst hænde hen til festen…
Børnekostumet inkluderer en trøje med fastsyet vest i en lyserød farve og sort netstof på ærmerne. Der indgår også en skinnende hvid kjole med sort blondekant og et par matchende strømpebukser i en kort model.

Find Draculaura kostume hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.43.42 544x1024 - Monster High kostume til børn

Howleen kostume

Howleen er datter af Varulven og elsker røde bøffer. Howleen Wolf kostumet består af kjole, jakke, bælte, handske samt tights.

Find Howleen kostume hos Eurotoys

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.46.50 776x1024 - Monster High kostume til børn

Jinafire kostume

Jinafire dragt fra Monster High inkluderer en kjole med hale og bælte (paryk og sko indgår ej).

Find kostumet hos Eurotoys 

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.50.08 609x1024 - Monster High kostume til børn

Frankie Stein kostume

Frankie Stein er selvfølgelig datter af Frankenstein, hun ser smart ud i en blå, sort og sølvfarvet kjole. 

Find Frankie Stein kostume hos Eurotoys

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.53.17 576x1024 - Monster High kostume til børn

Draculaura kostume m/ paryk

Bliv smuk som Draculaura til hendes Sweet 1600-fest. Inkluderer kjole, mini sjal og paryk med tiara.

Find kostumet hos Eurotoys

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 12.55.49 602x1024 - Monster High kostume til børn

 

Monster High er en serie af dukker, der skal forestille at være børn af forskellige monstre fra monster film. Lagoona er datter af den sorte lagune, som vi kender fra filmen ‘Uhyret fra den sorte lagune’.

Find Lagoona kostume hos Temashop

Kostume Twyla Monster High 218x450 - Monster High kostume til børn

Twyla Monster High kostume

Kostumet som Twyla er lavet på licens fra Monster High™ og består af en kjole og et par strømpebukser (paryk og sko medfølger ikke). Kjolens overdel i lilla har insektmotiv i sort med pailletter. Kraven er sort og blank, og nederdelen består af flæser med stof, hvoraf en er sort med lyseblå arabesker. De andre flæser er lavet i lilla tyl med pailletter. Kjolen har lynlås i ryggen og et par blanke, hvide strømpebukser medfølger også. Et flot kostume til en lille figur fra Monster High til fødselsdagsfesten.

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Spectra Vondergeist Monster High 199x450 - Monster High kostume til børn

Kostume Spectra Vondergeist Monster High

Kostumet er lavet på officiel licens og består af en overdel, en nederdel og et bælte samt et armbånd (paryk, øreringe og støvler medfølger ikke). Kostumet er identisk med figuren Spectra Vondergeist i Monster High™. Et ideelt kostume til pigefest eller udklædningsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

Abbey Bominable Monster High kostume 225x450 - Monster High kostume til børn

Abbey Bominable kostume til børn

Tilslut dig slænget fra Monster High™! Denne officielt licenserede Abbey Bominable dragt fra Monster High™ inkluderer en kjole, to håndledsvarmere og to benvarmere (paryk, strømpebukser og sko indgår ej). Kjolen er dekoreret med et geometrisk mønster i sort, hvid, lyserød og blå. Ved halsudskæringen, håndledsvarmere og benvarmere er der påsat fake pels. Denne dragt er perfekt til dig, der vil klæde dig ud som din favorit karakter fra Monster High™ .

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Ghoulia Yelps Monster High™ til piger 223x450 - Monster High kostume til børn

Ghoulia Yelps fra Monster High kostume

Bliv en flot Zombie fra Monster High!Dette flotte kostume under licens fra Monster High består af et korsage, et par bukser, et par briller og et bælte (paryk, støvler, halskæde og manchetter ikke inkluderet. Sættet ligner perfekt Ghoulia Yelps fra Monster High™!

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Clawdeen Wolf Monster High™ piger 145x450 - Monster High kostume til børn

Clawdeen Wolf børnekostume

Den mest charmerende varulv! Dette kostume på licens fra Monster High™ indeholder en jakke med skjorte, en nederdel, et bælte og en halskæde (paryk, strømper og støvler medfølger ikke). Kostumet gengiver figurens, Clawdeen Wolf™, dragt nøjagtigt. Et ideelt kostume til fest med tema.

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Monster High Honey™ til piger 216x450 - Monster High kostume til børn

Monster High Honey børnekostume

Dette Monster High Honey™ og er under officiel licens. Det består af kjolen, bæltet og strømpebukserne (Paryk og sko er ikke inkluderet). Kjolen er lilla med hvide prikker på busten med en overdel med pufærmer. Nederdelen er lys grøn med monsterblomster. Bunden er klippet for en slidt effekt. Bæltet og de grønne strømper fuldender kostumet. Med dette Monster High kostume bliver du Honey til fastelavn og Halloween.

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det Monster High kostume til børn du ledte efter?

monster high kostume til børn - Monster High kostume til børn

SE OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

SE OGSÅ: Novi Stars kostume til børn

SE OGSÅ: Enchantimals kostume til børn

 

Indlægget Monster High kostume til børn indeholder affiliatelinks

 
 

pinit fg en rect red 28 - Monster High kostume til børn

error: Content is protected !!