Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Klæd Jer ud med samme tema med et par kostume til forældre og barn til den kommende fastelavnsfest eller temafest. Mor og barn kostume er oplagt til alle slags fester.

LÆS OGSÅ: Far og barn kostume

Festen bliver sjovere når man er flere. Skal I som forældre og barn  til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer er måske ikke det første, man kommer i tanke om, men I vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis I er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud i et mor og barn kostume.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par kostume kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Prins og prinsesse, Super Mario og Luigi, Lucky Luke og Dalton. Det er også muligt at være ens, som 2 gudinder eller 2 Catwoman ellere 2 prinsesser. Tænk kreativt, vil datteren være prinsesse, kan mor være den onde stedmor eller prinsen på den hvide hest. Der er et utal af muligheder. 

Par kostume til forældre og børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte par kostume til forældre og børn – her har vi fokus på par kostume til mor og barn: 

ræv kostume til voksne ræv kostume til børn ræv par kostume forældre og børn ræv kostume mor og barn

Ræv par kostume til mor og barn

Rævemor og ræveunge kostume! Kostume ræv til voksne: Dette rævekostume til voksne består af en heldragt (sko er ikke inkluderet). Heldragten er i imiteret pels med tynde hår med brun farve. Maven er hvid og rund. Hætten, polstret, forestiller et rævehoved. Der er en to-farvet hale i syntetisk hår. Heldragten lukkes foran med en lynlås. Kostumet er perfekt til at deltage i en sjov fest med en lynlås. 
Kostume ræv til børn: Dette ræve kostume til børn består af en heldragt med brun og hvid imiteret pels me hætte og hale (sko er ikke inkluderet). Hætten er polstret og forestiller en ræve-snude. Den lukkes med en lynlås foran. Kostumet er perfekt til fastelavn og udklædningsfest!

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

sygeplejeske kostume til mor og barn forældre og børn udklædning sygeplejeske fastelavnskostume til forældre og barn

Mor og datter kostume: Sygeplejeske team

Kostume sygeplejerske til mor: Dette sygeplejerske kostume består af en kjole, et forklæde og en hovedbeklædning (stethoskop, strømpebukser og sko er ikke inkluderet). Den mintgrønne kjole har et flot integreret hvidt forklæde. Der er et hvidt kors på rød baggrund på brystet. Kraven er hvid og matcher ærmerenderne. Hovedbeklædningen sidder godt på hovedet takket være elastikken. Dette kostume er perfekt til et sygeplejerske kostume!

Kostume sygeplejerske til datter: Kostumet består af den mintgrønne kjole, et hvidt forklæde med røde detaljer. Sættet indeholder også en hovedbeklædning (Sprøjte og sko er ikke inkluderet). Kostumet er perfekt til Fastelavn eller anden udklædningsfest!

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

huleboer kostume til forældre og børn huleboer kostume til mor og barn stenalder kostume til forældre og barn

Huleboere? Par kostume til mor og barn

Kostume huleboer til børn – Bemærk at børnekostumet kan bruge både til drenge og piger! Kostumet som hulebo barn består af en tunika, et bælte og overtrækssko. Tunikaen er klippet for en slidt effekt. Den er trykt foran med et girafprint. Den har en skulder af imiteret pels med lange brune hår. Bæltet er i sort filt med 2 knogler foran. Det lukkes på ryggen med velcro. Overtræksskoene er formet som små elastiske tøfler og har en elastik nedeunder for at fastgøre til dine sko. Skal I klædes ud som huleboere til fastelavn eller fødselsdag? Så er det dette kostume!
Kostume huleboer til kvinder: Dette hulebo kostume til mor består af en kjole og et par tøfler. Kjolen er kort og har spidser i bunden. Den er printet med dyreprint. På ryggen er kjolen helfarvet brun. Denne kjole er asymmetrisk og ærmeløs. Udskæringen er lavet med spidser og en gennemsigtig justerbar rem. De flotte tøfler med elastik matcher resten. De hvide såler er skridsikre. Den feminine udklædning er perfekt til en huleboer udklædning!

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

cupcake kostume til mor og datter kage kostume til forældre og barn fastelavnskostume til mor og datter fastelavnskostume til forældre og børn

Team Cupcake – Cupcake kostume til mor og datter

Tyrkis cupcake kostume til mor: Dette sjove kostume til kvinder består af en kjole og et hårbånd (paryk og sko ikke inklusiv). Overdelen er tyrkisblå i tyl der giver en puff effekt og lukkes med velkro ved halsen. Underdelen af denne kjole er kort og brun. Det medfølgende hårbånd består af en falsk cupcake i tyrkisblå som er påsat en hårbøjle. 

Lyserød cupcake til datter: Dette smukke cup cake kostume til piger består af en kjole og et hårbånd. Denne kjole er fremstillet af lyserødt tyl på overdelen og ender i lilla stof som forestiller formen på cupcaken. Hårbåndet består af en lille cupcake påsat en hårbøjle. 

Dette parkostume er perfekt til mor og datter der skal til fastelavnsfest eller udklædningsfest sammen. 

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

Ladybug og cat noir par kostume til forældre og børn par kostume ladybug cat noir kostume til mor og søn

Superhelte kostume til mor og søn

Kostume heldragt Ladybug™ til mor: Dette Ladybug kostume til voksne består af en maske og en heldragt (paryk ikke inkluderet). 
Masken er rød med sorte prikker og hjælper med at skjule din identitet. Heldragten er stor og har en hætte for stor komfort. Den er let at tage af og på takket være den lange lynlås foran. Sættet er rødt med sorte prikke som masken og er printet med “Miraculous” på brystet! 

Kostume heldragt Cat Noir Miraculous™ til søn: Dette Cat Noir kostume er under officiel Miraculous licens og er til børn. Det består af en heldragt med hætte og en maske (paryk er ikke inkluderet). Heldragten er stor og med skriften Miraculous™ på brystet. Der er en lang lynlås så den er nem at tage af og på. Sættet har en hætte med katteører, en klokke og en hale bagpå kostumet. Den sorte maske lader dit søn skjule sin identitet!

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

jordbær kostume til mor og datter jordbær kostume til forældre og børn jordbær udklædning mor og datter

Jordbær kostume til mor og datter

Jordbærkostume til piger: Denne jordbærudklædning til pige består af en kjole med lynlås i ryggen og et hovedbånd (vandkassen og skoene er ikke inkluderet). Alt originalt af dette kostume ligger i sin kugleform fra taljen. Det halvstive skum sikrer en perfekt pasform! Den bløde, ærmerøse top i blødt stof klæder brystet elegant og slutter i en tæt krave om halsen. Plasthovedbåndet er dækket med grønt stof som den øverste del af kjole. 
Jordbær kostume til mor: Dette jordbærkostume til kvinder består af en smuk kjole der er lukket med lynlås i ryggen og et hovedbånd (strømper, kurv og sko er ikke inkluderet). Alt originalt af dette kostume ligger i sin kugleform fra taljen. Det halvstive skum sikrer en perfekt vedligeholdelse af den runde form af denne frugt, som værdsættes af alle! Den øvre del af blødt stof klæder brystet elegant og slutter i en tæt krave i nakken. Plasthovedbåndet er dækket med grønt stof som den øverste del af kjole. 
 
Skal du og din datter til karneval eller fastelavn et dette et sjovt parkostume til forældre og barn. 

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

snehvide og dværg ksotume til mor og søn eventyrligt kostume til forældre og barn

Snehvide og dværg kostume – sødt par kostume til mor og søn

Eventyrprinsesse: Dette eventyrprinsessekostume i voksenstørrelse består af en kjole og et diadem (sko er ikke inkluderet). Den lange kjole, med korte pufærmer, er rød og hvid. Brystet er blåt, og prydes af gyldne bånd. Kraven, i tykt filt, er hvid. Udringningen er dekoreret med en rød sløjfe. Sløjfen er udsmykket med et lysegrønt kamésmykke. Kjolens skørt er langt og gult, og er dækket af gult tyl, der giver et let og luftigt indtryk. Kjolen er elastisk i taljen. Diademet med en rød sløjfe er velegnet til alle frisurer. Iført dette kostume bliver du en rigtig eventyrprinsesse til kostumefesten.

Kostume lille nisse til babyer: Dette lille nisse kostume består af en hue, en overdel med et bælte og et par bukser. Huen er lavet som en spids rød nissehue. Overdelen har lange ærmer og er lavet i himmelblåt stof. Den har også en gul claudine krave. Et brunt bælte med et falsk  orange spænde. Bukserne matcher bæltet. De har elastisk talje for øget komfort. Det er perfekt til en eventyrfest!

Find Par kostume til mor og barn hos Vegaoo

 

unicorn kostume til mor unicorn kostume til forældre og barn unicorn kostume til mor og datter enhjrning kostume til mor og datter

Mor og datter unicorn kostume – Par kostume til forældre og barn

Mor enhjørning kostume voksen: Dette enhjørningskostume til voksne består af en kjole, en hue og to benvarmere. Kjolen er udstyret med et par aftagelige og justerbare skulderstropper. Kjolen er hvid, og lavet af et blødt stof, og kjolelivet er udsmykket med en lyserød indsnøring, der dog ikke kan justeres. Skørtet er lavet af flerfarvet tyl, og har en hvid underkjole. Huen er lavet af samme materiale som kjolen, og fæstes til kjolen ved hjælp af velcro. Huen prydes desuden af to ører og et polstret horn. Huen kan bindes under hagen ved hjælp af to snøre, der begge afsluttes af pomponer. Benvarmerne er fremstillet af hvid syntetisk pels og fuldender kostumet. Nu kan du klæde dig ud som en fantastisk smuk enhjørning til temafesten!
Kostume unicorn prinsesse: Dette enhjørningkostume til piger indeholder en kjole og to leggings (tryllestav og sko ikke inkluderet).
Kjolen er opdelt i tre dele: – En tyk hætte dækket med syntetisk hvid pels, primært lilla og lilla for at efterligne en manke. To små ører og et horn ses på hætten som vil blive holdt lige, når hætten vil blive placeret på hovedet. – Brystet er i hvidt blødt stof med lille lilla mesh-manchet. – Nederdelen indeholder 3 lag fint og blødt fisknet skiftevis lyserød og lilla. En hvid skumhale, der slutter med en lyserød toupee af syntetisk hår, er påsyet i taljen. Et ægte prinsesse enhjørningekostume. Din datter vil være den smukkeste under fastelavn eller en fødselsdagfest med tema. 
 
 
hippie kostume til pige hippie par kostume til mor og barn hippie kostume til forældre og barn hippiemor kostume pink par kostume 60er kostume til mor og datter

Matchende kostumer – Hippie kostume til mor og dattter

Kostume lyserød hippie til kvinder: Dette hippiekostume til kvinder består af en lyserød tunika med blomstermotiver, et par matchende bukser, et bælte og et pandebånd (Sko og øreringe er ikke inkluderet). Hippie kostumet til kvinder er perfekt til at blive en cool Hippie fra 60’erne.
Kostume lyserød hippie til piger: Dette hippiekostume til piger består af en lyserød overdel med farvede motiver med brede ærmer, et par bukser med brede ben, en lyserød hat med en blomst i midten (bælte og sko ikke inkluderet). Kostumet er perfekt til at blive en ægte hippie til fastelavn!

 
 

Fandt du det helt rigtige mor og barn kostume

 
mor og barn fastelavnskostume mor og datter kostume til fastelavn mor og søn kostume til karneval og temefest
 
 
forældre og barn kostume par kostume til mor og datter par kostume til mor og barn historisk kostume til mor og datter pink kostume til mor og barn karnevalskostume til mor og barn
 
Find endnu flere mor og barn kostumer her

 

Indlægget Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Mor og barn kostume - Par kostume til forældre og børn

En mening om “Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!