Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Klæd Jer ud med samme tema med et par kostume til forældre og barn til den kommende fastelavnsfest eller temafest. Mor og barn kostume er oplagt til alle slags fester.

LÆS OGSÅ: Far og barn kostume

Festen bliver sjovere når man er flere. Skal I som forældre og barn  til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer er måske ikke det første, man kommer i tanke om, men I vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis I er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud i et mor og barn kostume.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par kostume kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Prins og prinsesse, Super Mario og Luigi, Lucky Luke og Dalton. Det er også muligt at være ens, som 2 gudinder eller 2 Catwoman ellere 2 prinsesser. Tænk kreativt, vil datteren være prinsesse, kan mor være den onde stedmor eller prinsen på den hvide hest. Der er et utal af muligheder.

Par kostume til forældre og børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte par kostume til forældre og børn – her har vi fokus på par kostume til mor og barn:

Fandt du det helt rigtige mor og barn kostume

mor og barn fastelavnskostume mor og datter kostume til fastelavn mor og søn kostume til karneval og temefest
forældre og barn kostume par kostume til mor og datter par kostume til mor og barn historisk kostume til mor og datter pink kostume til mor og barn karnevalskostume til mor og barn

 

Indlægget Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Mor og barn kostume - Par kostume til forældre og børn

En mening om “Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!