Napoleon kostume til børn

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en af verdens mest succesfulde mænd med et Napoleon kostume til børn? 

Et Napoleon kostume er selvfølgelig et fransk kostume, et historisk kostume og naturligvis en sejrherre kostume. 

Napoléon Bonaparte var Frankrigs førstekonsul fra 1799 og de franskes kejser under navnet Napoléon I fra den 18. maj 1804 – 11. april 1814 og igen 20. marts – 22. juni 1815. Han erobrede, og regerede det meste af det vestlige og centrale Europa.

Napoleon den 1. (1769-1821) nåede inden for en kort årrække at underlægge sig det meste af Europa og blive kronet som kejser af Frankrig. Da det hele så ud til at være slut, gjorde han et bemærkelsesværdigt comeback, inden han mødte sit endelige nederlag ved Waterloo.

Myten om Napoleon lever i bedste velgående. Særligt i Frankrig ser mange ham som en stor skikkelse, der samlede nationen og indbragte sig hæder og ære på slagmarken. Mange andre ser ham derimod som en skånselsløs diktator, der satte Europa i brand.

 

bonaparte napoleon kostume til børn napoleon kostume til børn

Napoleon Bonaparte børnekostume

Dette Napoleonskostume til drenge består af en jakke, bukser med overtræks-støvler og en hat (handsker og sko er ikke inkluderet). Den sorte jakke er kort foran og lang bagtil. Enderne på ærmerne er røde med forgyldte snore. Skulderepauletterne er røde og forgyldte. Denne jakke lukkes foran med en lynlås. Der er uægte guldknapper foran. Bukserne er hvide med sorte overtræks-støvler. Til sidst fuldender en sort og forgyldt hat din dragt som kejser. Dette kostume er perfekt til at optræde som den berømte Napoleon Bonaparte til et historisk festspil eller til et karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

bonaparte napoleon kostume til drenge napoleon børnekostume napoleon udklædning til børn

Napoleon kostume til børn

Dette franske kejserkostume er til børn. Udklædningen består af en hat, en jakke, bukser, og overtræksstøvler. Hatten er med tre kanter, sort og guldkonturer. Jakken er lavet som en søkaptejn, med guldfarvede knapper, med rød farve på yderside af krave. Bukserne er hvide, og du sætter støvlerne udover dine egne sko.

Find det hos Temashop eller Find kostumet hos Vegaoo

 

 

 SE OGSÅ: Viktoriansk kostume til børn

SE OGSÅ: Soldat til børn

SE OGSÅ: Ridder til børn

Indlægget Napoleon kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Napoleon kostume til børn

error: Content is protected !!