Napoleon kostume til voksne

Ønsker du at blive klædt ud som en af verdens mest succesfulde mænd med et Napoleon kostume til voksne? Eller skal du til fransk kostumefest eller til temafest med fortiden som tema? 

Et Napoleon kostume til voksne er selvfølgelig et fransk kostume, et historisk kostume og naturligvis en sejrherre kostume. 

Napoléon Bonaparte var Frankrigs førstekonsul fra 1799 og de franskes kejser under navnet Napoléon I fra den 18. maj 1804 – 11. april 1814 og igen 20. marts – 22. juni 1815. Han erobrede, og regerede det meste af det vestlige og centrale Europa.

Napoleon den 1. (1769-1821) nåede inden for en kort årrække at underlægge sig det meste af Europa og blive kronet som kejser af Frankrig. Da det hele så ud til at være slut, gjorde han et bemærkelsesværdigt comeback, inden han mødte sit endelige nederlag ved Waterloo.

Myten om Napoleon lever i bedste velgående. Særligt i Frankrig ser mange ham som en stor skikkelse, der samlede nationen og indbragte sig hæder og ære på slagmarken. Mange andre ser ham derimod som en skånselsløs diktator, der satte Europa i brand.

 

rødt napoleon kostume til voksne napoleon udklædning til vosne historisk kostume fransk temafest

Napoleon Bonaparte kostume

Parade kostume! Dette Napoleonkostume til voksne består af en velour overdel i rød med guldfarvet pynt på skuldrene og hvide bukser med elastik i taljen. Den medfølgende hat og den hvide krave er med til at fuldende dette kostume. Perfekt til en udklædningsfest. 

Find kostumet hos Vegaoo

general napoleon kostume til mænd

General Napoleon kostume til mænd

Klar til kamp! Dette deluxe krigerkostume til voksne består af en jakke, en vest og et par bukser (hat og overtræksstøvler ikke inklusiv). Denne vest er i et smukt lyst stof med guldfarvet knapper. Jakken har samme stof på forsiden med smukke frynser ved hver skulder. Resten af jakken er sort med lange ærmer der ender i rødt stof. Bukserne er hvide og er med til at give et royalt look til dette soldat kostume.

 Find kostumet hos Vegaoo

 

kejser napoleon kostume til voksne historisk kostume til voksne

Kejser Napoleon

Klæd dig ud som den berømte kejser. Kejser Napoleon-kostumet består af et par hvide bukser med elastik i taljen, og en lang jakke med velcrobånd. Skulderornamenterne er syet fast på jakken. Der medfølger desuden en hat og støvleovertræk. Et kostume der er helt perfekt at marchere rundt i til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

 

klassisk napoleon kostume til voksne napoleon udklædning til mænd historisk temafest fransk temafest kostume

Fransk helt kostume

Napoleondragten består af en hat, jakke, trekvartbukser og støvleovertræk (handsker og sværd indgår ej). Hatten er en standartstørrelse, og er lavet i et kraftigt materiale med guldbånd. Kajjen har små luksoriøse detaljer: Skulderklapper i guld, knapper med kongeligt motiv, guldfarvede kanter på ærmer og krave. Jakken lukkes med lynlås. De korte bukser har elastik i taljen. Støvleovertrækkende trækkes uden på bukserne. En fin, fransk kejserdragt til kostumefesten.

 
fransk krigsgeneral kostume til voskne fransk temafest kostume

Fransk temafest kostume

Klæd dig ud som Napoleon til næste kostumefest i dette karakteristiske kostume, der består af en lang frakke i sort med røde detaljer, lyse bukser, bælte, skocovers og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus kostume fransk udklæsning fransk temafest historisk person kostume krigshelt kostume

Napoleon Bonaparte kostume til mænd

En rigtig Napoleon med alt hvad der behøves for at regere. Så ankom til temafesten med stil, i dette fantastiske kostume. Kostumet består af Lang jakke, Bukser, Støvle covers og Hat.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Stuepige kostume til voksne

SE OGSÅ: Soldat til voksne

SE OGSÅ: Trump kostume til voksne

Indlægget Napoleon kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Napoleon kostume til voksne

error: Content is protected !!