Napoleon kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at blive klædt ud som en af verdens mest succesfulde mænd med et Napoleon kostume til voksne? Eller skal du til fransk kostumefest eller til temafest med fortiden som tema? 

Et Napoleon kostume til voksne er selvfølgelig et fransk kostume, et historisk kostume og naturligvis en sejrherre kostume. 

Napoléon Bonaparte var Frankrigs førstekonsul fra 1799 og de franskes kejser under navnet Napoléon I fra den 18. maj 1804 – 11. april 1814 og igen 20. marts – 22. juni 1815. Han erobrede, og regerede det meste af det vestlige og centrale Europa.

Napoleon den 1. (1769-1821) nåede inden for en kort årrække at underlægge sig det meste af Europa og blive kronet som kejser af Frankrig. Da det hele så ud til at være slut, gjorde han et bemærkelsesværdigt comeback, inden han mødte sit endelige nederlag ved Waterloo.

Myten om Napoleon lever i bedste velgående. Særligt i Frankrig ser mange ham som en stor skikkelse, der samlede nationen og indbragte sig hæder og ære på slagmarken. Mange andre ser ham derimod som en skånselsløs diktator, der satte Europa i brand.

 
fransk krigsgeneral kostume til voskne fransk temafest kostume
Fransk temafest kostume

Klæd dig ud som Napoleon til næste kostumefest i dette karakteristiske kostume, der består af en lang frakke i sort med røde detaljer, lyse bukser, bælte, skocovers og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus kostume fransk udklæsning fransk temafest historisk person kostume krigshelt kostume

Napoleon Bonaparte kostume til mænd

En rigtig Napoleon med alt hvad der behøves for at regere. Så ankom til temafesten med stil, i dette fantastiske kostume. Kostumet består af Lang jakke, Bukser, Støvle covers og Hat.

Find kostumet hos Temashop

Napoleon kostume 450x450 - Napoleon kostume til voksne

Napoleon voksenkostume

Napoleon var ikke bare Frankrigs kejser, han herskede også over store dele af Europa. Dette var fyren med storhedsvanvid og magt. Kan du genkende dig selv? Kom til udklædningsfesten som den mægtige Napoleon! Her får du et kostume med en lang jakke i sort og rød med guldfarvede detaljer, en hvid vest og et par hvide bukser.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Stuepige kostume til voksne

SE OGSÅ: Soldat til voksne

SE OGSÅ: Trump kostume til voksne

Indlægget Napoleon kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!