Nationaldragter – skandinavien

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til norsk nationaldag, svensk temafest eller landskamp i Parken? Vi har samlet de fineste skandinaviske nationaldragter her.

Nationaldragten er et nationalt symbol og levn fra en gammel tid. De ældre nationaldragter, kaldes også folkedragter og de skandinaviske folkedragter til kvinder har dét til fælles, at de har lange kjoler, lag på lag med forklæder og fine blonder og detaljer. Særligt i Norge, har man tradition for at klæde sig i en ældre eller nyfortolket udgave af nationaldragten. Traditionen hører til nationaldagen den 17. Maj. Også i Sverige er nationaldagen en festdag, hvor nationaldragten kan bruges. Det samme gælder svenske midsommerfester, som er en større tradition end i Danmark. I Danmark findes ikke de store nationale traditioner for at bruge nationaldragter og folkedragter. Til gengæld er den danske nationaldragt et sjovt indslag, hvis du skal til dansk fest eller oplevelser, hvor det nationale er i højsæde. Det kunne være til festen der afholdes på grundlovsdagen, til landskampen, til festival – til alle de oplevelser, der samler Danmark med fest og glæde. 

Em dansk fan gear roligan em 2021 merchandise - Nationaldragter - skandinavien

Roligan beklædning til voksne

Er der bold i aften, så skal der selvfølgelig rød/hvide-Dannebrogsfarver på kroppen! Ansigtsmaling, klaphat og landsholdstrøje – den kan aldrig få nok, når først de danske helte løber ind på banen.

Se det store udvalg af Roligan udstyr hos Roligan.dk

dansk flag jakkesæt til voksne dannebrog tøj dannebrog jakkesæt dansk nationaldragt roligan tøj til mænd

Dannebrog jakkesæt

Sejt Danmark jakkesæt til nationalfest, til festival og landskampen. Jakkesæt og matchende danmarksslips. Sjovt og festligt!

Find kostumet hos Temashop

 

nationaldragt danmark dansk folkedragt dansk nationaldragt til kvinder nationaldragt kostume

Dansk nationaldragt til kvinder

Hvorfor klæde sig ud som nisse eller trold når man kan klæde sig ud som den smukkeste Danmarkspige? Vi på Partyking synes, at denne dragt er et fantastisk alternativ til traditionelle udklædningskostumer, og du vil helst sikkert få mange komplimenter for dit valg af kjole!

Danmarkspigen Udklædningsdragt er en superflot rød og hvid kjole med rødt skørt, hvid overdel og skuldre samt rød binding foran. Dragten er dekoreret med smukke mønstre, og den er af høj kvalitet. En perfekt kjole at have på til udklædningsfest, temafest eller hvorfor ikke bare til hverdag? Husk bare at købe hvide knæstrømper til at fuldende outfittet!

Find kostumet hos Partyking

 

roligan jakkesæt danske flag jakkesæt dansk nationsdragt til mænd roligan jakkesæt danmark jakkesæt national folkedragt danmark

Danmark jakkesæt til voksne

Står du og skal til en fodbold kamp mellem Danmark og et andet land? Så hop i dette seje jakkesæt og hep på vores fædreland, sammen med alle de andre roligans.
Jakkesættet er flot dekoreret med de danske flag – Tag en hvid skjorte indenunder for lige at sætte prikken over i’et.

Opposuits laver jakkesæt i mange forskellige farver og mønstre. Jakkerne er foret med blødt satin som gør suitet ekstra lækkert og eksklusivt at have på. Dette Dannebrog Suit er utrolig efterspurgt og meget pupulært. Er også kendt som: Dansk jakkesæt, Danmark suit, Danmark jakkesæt, Dannebrog jakkesæt, OppoSuit Danmark, dansker jakkesæt, dansker suit mm.

Find jakkesættet hos Temashop

 

slim suit danmark bodysuit dannebrog dansk nationaldragt til voksne sidste skoledag kostume

Dannebrog bodysuit

Kommer du fra Danmark eller elsker du bare Danmark rigtig højt og flagets flotte farver? Så er dette kostumet for dig! Morphsuits består af en tæt helkropsoverall som er syet i lycra af høj kvalitet. Kostumet kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af kostumet og man kan se igennem den (med begrænset udsyn!). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller saft hvis man vil) med masken på. Lycra er et meget fleksibelt materiale, som kan strækkes op til seks gange sin oprindelige længde.

Find dragten hos Partyking

Flagkappe Danmark 450x450 - Nationaldragter - skandinavien
Flagkappe Danmark

“Vi er røde, vi er hvide”. Dette er en cool flagkappe med det danske flag, som du nemt kan bære, når du skal heppe på Danmark!
Her får du en stor, rød flagkappe med et hvidt kors. Du stopper nemt armene ind i kappen som vist på billedet. En flagkappe passer perfekt ved forskellige sports- og musikarrangementer, når man vil heppe på sit land, uden at skulle holde et flag i hånden.

Find flagkappen hos Partyking

Danmark poncho dannebrog poncho 450x450 - Nationaldragter - skandinavien

Danmark poncho

Når der skal heppes på Danmark, skal ingen være i tvivl om, hvem du holder med! Og derfor kan du da ikke iklæde dig noget bedre end en stor poncho med det danske flag på, når du skal ind til kampen.

Find Danmark poncho hos Roligan.dk

svensk nationaldragt svensk folkedragt svensk kostume svensk nationaldag udklædning til kvinder

Svensk nationalkjole

Du får her en fin og budgetvenlig Sverigekjole, der er perfekt til de gange, du søger et kostume, men ikke vil betale kassen for det. Kjolen fungerer eksempelvis perfekt ved midsommerfesten, hvor du vil gå all-in og danse omkring midsommerstangen, eller når du går efter et autentisk svensk look. Produktet inkluderer en kjole med blå overdel og en hvid bluse med gule snører på maven. Underdelen er skinnende gul, og den har et yndigt bånd langs kanten. Fortil findes der desuden et lille fastsyet forklæde. Under nederdelen er der indsat et hvidt blondestof, som gør kjolen ekstra yndig. 

Find dragten hos Partyking

 

svensk nationaldragt svensk folkedragt udklædning svensk kostume til voksne

Svensk nationaldragt til voksne

Snart er det tid til sommer og dans rundt om majstangen! Det er tid til at tage det fineste tøj på, og hvad passer bedre end denne typiske Sverigedragt? Kostumet består af en lækker blå/gul Sverigekjole med gul kjole, hvidt bryst og snører foran. Kjolen holder en meget høj kvalitet.

Find dragten hos Partyking

Svensk nationaldragt til mænd 450x450 - Nationaldragter - skandinavien

Svensk nationaldragt til mænd

Tag familien og vennerne med og tag en dans rundt om midsommerstangen. Kostumet inkluderer en sort hat med bred skygge og et grønt bånd i et silkelignende materiale, en hvid skjorte med fastsyet blå vest med guldknapper og blomstermønster samt et grønt bånd som sløjfe, et par gule trekvartsbukser med grønne bånd, der kan bindes ved knæene, og ikke mindst et par hvide lange strømper.

Find kostumet hos Partyking

svensk folkedragt til børn svensk nationaldragt til piger sverige nationaldragt til børn

Svensk nationaldragt til børn

Midsommer er det samme som juleaften – børnenes fest! Sørg derfor for, at dit barn er klædt på til dans omkring majstangen i disse kulturelle klæder med et svensk islæt i form af en lang kjole og hat. Kostumet består af en blå lang kjole med en hvid skjorte, som er syet fast, samt en krave. Kjolen har et broderet mønster med blomster på brystet. Derudover medfølger der et gult forklæde med et smukt blomstermønster samt et grønt bånd, som bindes rundt om taljen ved hjælp af velcro. Endvidere får du en hvid hovedbeklædning i form af en hætte.

Find dragten hos Partyking

 

norsk nationaldragt kostume norge nationalkjole norsk nationalkjole folkedragt norges nationaldag

Norsk nationadragt kostume

Skal vi ikke bare blive enige om at skippe de uhyggelige dragter til næste udklædningsfest? Hvad siger du til denne røde, blå og hvide nordmandskjole – et lidt bedre, lidt sjovere og liiiiidt pænere alternativ til en klam og uhyggelig skeletdragt, hvis du spørger os!

Norgepigen Udklædningsdragt er en supersmukt udklædningsdragt af høj kvalitet i røde, blå og hvide farver. Dragten har et rødt skørt, hvid overdel og skuldre samt rød binding foran. Dragten er dekoreret med smukke mønstre og er af høj kvalitet. Dette er den perfekte kjole til temafesten, den årlige firmafest eller hvorfor ikke til hverdag? Glem ikke at købe hvide knæstrømper til at fuldende outfittet!

Find kostumet hos Partyking

Flagkappe norge 450x450 - Nationaldragter - skandinavien

Flagkappe Norge

Vis din fulde støtte via denne fine supporterkappe, der repræsenterer det norske flag. I stedet for at vifte rundt med et flag og blive træt i armene kan du bare hive denne kappe over dig, og så er du ellers klar til at heppe Norge til sejr!

Find flagkappen hos Partyking

SE OGSÅ: Ølfest kostumer til voksne

SE OGSÅ: Skotsk kostume til voksne

SE OGSÅ: Arabisk kostume til voksne

SE OGSÅ: Russisk kostume til voksne

SE OGSÅ: Kinesisk kostume til voksne

Indlægget Nationaldragter – skandinavien indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!