Oppustelige kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også blevet lun på de oppustelige kostumer til voksne?

De seneste år er oppustelige kostumer til voksne blevet utroligt populære til både fastelavn, halloween, sidste skoledag og karneval. Oppustelige kostumer er sjove og anderledes og garanterer en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

De oppustelige kostumer er et forholdsvist nyt fænomen, som de senere år er blevet meget populære. Det er uden tvivl et underholdende alternativ til de mere almindelige og gængse kostumer.

Der er findes mange gode bud på oppustelige voksenkostumer, hvad enten du er på jagt efter et oppusteligt halloween kostume, oppusteligt dyrekostume, et fjollet oppusteligt kostume mm. Vi har samlet det flotteste udvalg af oppustelige kostumer til voksne, der er helt sikkert også et der falder i din smag:

Oppustelige kostume til voksne

oppustelig t res kostume til voksne - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig T-rex kostume til voksne

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Argh, det her går jo ikke.
Den største drengedrøm kan endelig blive virkelighed! Forvandl dig til den sejeste og mest bad-ass dinosaur gennem alle tider. Mine damer og herrer, lad os præsentere, direkte fra kridttiden, mister T-REX!!! Dette er ikke en planteædende hyggesaur, men derimod den mest frygtindgydende dræbermaskine – ever.
Denne oppustelige dragt er blevet en Instagram- og YouTube-sensation og er udsolgt overalt i USA. Endelig er turen kommet til Danmark!
Dette oppustelige T-Rex kostume er fremstillet af polyester og har en lynlås foran for nem af- og påklædning. En ventil medfølger, som anvendes til at puste luft ind i dragten. Kostumet findes i flere flotte farver.

Find T-rex kostumer hos Partyking

mr blobby kostume 426x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Mr Blobby kostume

Nu kan du endelig føle dig som Mr Blobby, den kendte figur fra TV. Ifør dig denne dragt og mærk opmærksomheden stige omkring dig.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig rastasafari voksenkostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Rastafari kostume

Oppustelig Rastafari Kostume er en rigtig sej, oppustelig dragt, som vil få det til at se ud som om, hele du er i ét stort rastahoved. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig enhjørning voksenkostume

Hvorfor klæde sig ud som noget kedeligt, når man kan lige så godt kan klæde sig ud som noget sjovt! Nogle har tydeligvis svært ved at forstå forskellen, men du er helt klar i hovedet og vælger derfor det sjove alternativ! For når man har chancen for at klæde sig ud som en prægtig lyserød enhjørning, så gør man det!

Find kostumet hos PartykingOppustelig isbjørn voksenkostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig isbjørn voksenkostume

At klæde sig ud som en isbjørn er et mægtigt valg, du næppe vil fortryde. Kostumet ser ikke blot meget realistisk ud, det er også meget behageligt at bære, hvilket er perfekt, når man er i den der “berusede” tilstand, som voksne kalder det. Dragten er også meget luftig taget i betragtning af, at den er oppustelig. Ikke nok med at kostumet vil gøre et stort indtryk på dig, så vil dine venner også blive vildt imponerede!
Oppustelig Isbjørn Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få dig til at ligne en flot lyslevende isbjørn.

Find kostumet hos PartykingOppustelig direktør kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig direktør kostume

Oppustelig Direktør Kostume er en rigtig styg dragt, som får dig til at ligne en overvægtig chef!

Find kostumet hos Partyking

oppustelige kæmpe tissemand kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig tissemand kostume

Har du angst over din utroligt minimale penis? Spring tissemands-pillerne, som du altid får emails om, over og skaf i stedet denne tissemandsdragt! På den måde kan du vise pigerne, vennerne og forældrene, at du rent faktisk er godt udrustet, og ikke en slapsvans, som alle siger, at du er! Vi synes, det er perfekt!
Oppustelig Kæmpetissemand Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få det til at se ud som om, du har en gigantisk penis dernede.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig vægtløfter kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig vægtløfter kostume

Anser du dig for at være en ægte bodybuilder, men dine muskler siger noget andet? Løs nemt problemet med super flotte (og stærke) udklædningsdragt! Ikke nok med at dragten er rigtig flot, så gør den også, at du kan løfte mindst 50 festgæster… uden problemer! Oppustelig Vægtløfter Kostume er en rigtig sej og ret stærk dragt, som får dig til at ligne en gammeldags bodybuilder!

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig penis kostume 450x416 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Penis kostume

Leder du efter et upassende kostume? Ja, så behøver du ikke lede mere. Ifør dig denne oppustelige dragt, og du får festens mest opsigtsvækkende og sjove udklædning. Dragten transformerer dig i løbet af få sekunder til en kæmpemæssig diller.
Hvad er mere tosset end at tage til fest som en stor diller? Forbered dig på fjollede kommentarer og kontroversielle diskussioner. Du får uden tvivl en anderledes oplevelse, og du sætter lattermusklerne på prøve.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelig kirurg kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig kirurg kostume

Du får her en ret cool (og forholdsvis uhyggelig) dragt, der giver illusionen af, at du bliver båret af en skør kirurg med mundbind og blåt operationstøj. I virkeligheden har du dine ben i det, der ligner kirurgens ben, samt overkroppen i den sorte dragt, der netop giver illusionen af, at du bliver båret. Dragten er oppustelig og pustes konstant op ved hjælp af en batteridrevet ventilator, der er fastgjort til kostumet. Dette look bliver yderst populært ved udklædningsfesten!

Find det hos Partyking

oppustelig ko kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig ko kostume

Koen er dyrerigets største festabe og er altid festens midtpunkt – så på med kostumet, så du kan imponere dine venner ved at blande dem mælkebaserede drinks! Her får du et sort/hvidt ko-stume, som er fremstillet af polyester og pustes op med den medfølgende blæser, hvor der anvendes 4 AA-batterier (medfølger ikke).

Find det hos Partyking

Oppusteligt Biohazard Halloween Kostume  450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Biohazard kostume

Er du inviteret til karneval, halloweenfest eller måske en kostumefest? Så vil denne oppustelige dragt være perfekt til anledningen! Sørg for at du ikke bliver en biologisk fare i denne Bio-hazard dragt! Du ankommer til festen både helt pustet op og udklædt, batterierne holder kostumet pustet op i ca. 7 timer – præcis længe nok til, at det er på tide at tage hjem! Oppusteligt Biohazard Halloween Kostume er et kostume, som passer perfekt til de fleste voksne, som skal til halloweenfest, kostumefest eller karneval. Dragten er utrolig nem at hoppe i og ud af.

Find det hos Partyking

Emoji poop kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Emoji poop kostume

Oppustelig Emoji Poop Kostume er et rigtig sjovt kostume, som vil få dig til at ligne den velkendte emoji-poop. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig mario kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Mario kostume

Du får her et oppusteligt Super Mario-baseret kostume, som gør, at du ligner en rytter. Selve dragten efterligner karakteren Yoshi fra Nintendos “Super Mario”. Når du tager dragten på, ser det ud som om, at du rider rundt på ham. Der sidder en lille blæser som holder kostumet pustet op.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig gorilla kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Gorilla kostume

Er det virkelig løven, som er dyrenes konge? Eller er det den almægtige gorilla? Folk, som ser dig i dette kostume, vil straks sige gorillaen, da den er oppustelig og enorm i sin størrelse. Nu skal du bare slå dig nogle gange på brystet og komme med dit største brøl. Så viser du, hvem der er kongen ved halloweenfesten! Kostumet består af et brunt oppusteligt gorillakostume.

Find det hos PartykingOppustelig pingvin kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig pingvin kostume

Dragten har farverne sort, hvid og orange. Denne vildt søde sorte og hvide pingvin vil være en succes til udklædningsfesten, og det er nærmest umuligt at holde latteren tilbage, når denne runde pingvin træder ind ad døren.

Find det hos Partyking

Oppustelig badekar kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig badekar kostume

Dette fænomenalt festlige kostume får det til at se ud som om, du sidder i et badekar, komplet med badekar og badehætte. Oppusteligt Badekar Kostume er en oppustelig udklædningsdragt, som ligner et badekar fyldt med vand. Kostumet er udstyret med en lille batteridrevet motor, som holder det oppustet hele tiden. Badehætte, badeand og instruktioner er inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig ballerina kostume til voksne polterabende kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig ballerina kostume

Ballerinaernes primære egenskab er at være graciøse, men det er tvivlsomt at du kommer til at kunne bevæge dig særligt elegant i denne oppustelige dragt. Her får du en sjov, oppustelig dragt, som forestiller en ballerina. Dragten kommer i one size til voksne og fyldes hurtigt med luft ved hjælp af en indbygget ventil, som holder dragten pustet op i op til 7 timer.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig ninja kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig ninja kostume

Oppustelig Ninja Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få dig til at ligne en overvægtig, sort ninja. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig wrestler kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig wrestler kostume

Klæd dig ud som wrestler for en dag. Her får du et oppusteligt kostume i polyester, som får det til at se ud som om, at en wrestler holder dig oppe i luften i et brydergreb. Kostumet fås i størrelsen one size til voksne.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelige kostumer til voksne gør festen meget sjovere!

Sjove oppustelige kostumer til voksne - Oppustelige kostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige halloweenkostumer til voksne

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige julekostumer til voksne

Indlægget Oppustelige kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Oppustelige kostumer til voksne

En mening om “Oppustelige kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!