Oppustelige kostumer til voksne

Er du også blevet lun på de oppustelige kostumer til voksne?

De seneste år er oppustelige kostumer til voksne blevet utroligt populære til både fastelavn, halloween, sidste skoledag og karneval. Oppustelige kostumer er sjove og anderledes og garanterer en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

De oppustelige kostumer er et forholdsvist nyt fænomen, som de senere år er blevet meget populære. Det er uden tvivl et underholdende alternativ til de mere almindelige og gængse kostumer.

Der er findes mange gode bud på oppustelige voksenkostumer, hvad enten du er på jagt efter et oppusteligt halloween kostume, oppusteligt dyrekostume, et fjollet oppusteligt kostume mm. Vi har samlet det flotteste udvalg af oppustelige kostumer til voksne, der er helt sikkert også et der falder i din smag:

Oppustelige kostume til voksne

oppustelig t res kostume til voksne - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig T-rex kostume til voksne

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Argh, det her går jo ikke.
Den største drengedrøm kan endelig blive virkelighed! Forvandl dig til den sejeste og mest bad-ass dinosaur gennem alle tider. Mine damer og herrer, lad os præsentere, direkte fra kridttiden, mister T-REX!!! Dette er ikke en planteædende hyggesaur, men derimod den mest frygtindgydende dræbermaskine – ever.
Denne oppustelige dragt er blevet en Instagram- og YouTube-sensation og er udsolgt overalt i USA. Endelig er turen kommet til Danmark!
Dette oppustelige T-Rex kostume er fremstillet af polyester og har en lynlås foran for nem af- og påklædning. En ventil medfølger, som anvendes til at puste luft ind i dragten. Kostumet findes i flere flotte farver.

Find T-rex kostumer hos Partyking

mr blobby kostume 426x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Mr Blobby kostume

Nu kan du endelig føle dig som Mr Blobby, den kendte figur fra TV. Ifør dig denne dragt og mærk opmærksomheden stige omkring dig.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig donald trump kostume 337x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Donald Trump kostume

Hvordan var det nu, Donald Trump syntes, at man skulle “grab them by the…”? I dette oppustelige kostume ser Mr. President ud til at have et fast greb om dig! Ikke helt ulig King Kong. Vi får se, om du havner på toppen af Trump Tower!

Find kostumet hos Coolstuff

oppustelig rastasafari voksenkostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Rastafari kostume

Oppustelig Rastafari Kostume er en rigtig sej, oppustelig dragt, som vil få det til at se ud som om, hele du er i ét stort rastahoved. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig enhjørning voksenkostume

Hvorfor klæde sig ud som noget kedeligt, når man kan lige så godt kan klæde sig ud som noget sjovt! Nogle har tydeligvis svært ved at forstå forskellen, men du er helt klar i hovedet og vælger derfor det sjove alternativ! For når man har chancen for at klæde sig ud som en prægtig lyserød enhjørning, så gør man det!

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig flodhest kostume 328x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig flodhest kostume

Dette oppustelige kostume er til voksne. Den består af en heldragt med ventilator. Den grå heldragt forestiller en stor flodhest, er har et flot lyserødt tilskørt på. Ved øjenhøjde er der et lille vindue der tillader udsyn. Kostumet holdes oppustet ved hjælp af en ventilator bagerst på sættet.

Find kostumet hos Vegaoo

Oppustelig regnbue kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig regnbue kostume

Når du bevæger dig, vil regnbuen følge med. Ganske smart. Nu kan du gå rundt om i byens gader og sprede lidt glæde på en rigtig grå dag. Kostumet består af en flerfarvet regnbuedragt med to skyer, som er fremstillet af polyester.

Find det hos Partyking

oppustelig ørn kostume 337x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig ørn kostume

Swoooosh! Dit skarpe blik har rettet sig mod chipsskålen, og når du folder dine imponerende vinger ud, er der ingen anden, som kommer i nærheden af den! Ja, i dette kæmpestore, oppustelige kostume forvandler du dig til en majestætisk ørn, klar til at svæve ind til halloweenfesten eller udklædningsfesten!

Find kostumet hos CoolstuffOppustelig isbjørn voksenkostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig isbjørn voksenkostume

At klæde sig ud som en isbjørn er et mægtigt valg, du næppe vil fortryde. Kostumet ser ikke blot meget realistisk ud, det er også meget behageligt at bære, hvilket er perfekt, når man er i den der “berusede” tilstand, som voksne kalder det. Dragten er også meget luftig taget i betragtning af, at den er oppustelig. Ikke nok med at kostumet vil gøre et stort indtryk på dig, så vil dine venner også blive vildt imponerede!
Oppustelig Isbjørn Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få dig til at ligne en flot lyslevende isbjørn.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig toilet kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig toilet kostume

Nu kan du stolt vise, hvordan du ser ud in action ved en pooping, ved hjælp af denne smarte toiletdragt! Kort sagt kan man vel sige, at ingen forventede, at du skulle bære sådan et kostume til udklædningsfesten, elleeeeeeeeer? Oppusteligt Toilet Kostume er en rigtig sej og sjov, oppustelig dragt, som får det til at se ud som om, du sidder og pooper på toilettet! Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelig unicorn kostume 1 350x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig unicorn kostume

Skal du til den vildeste fest og ønsker at skille dig ud, så er dette kostume perfekt til formålet.
– Om du skal til karneval, pride, festival, fastelavn eller pink-party, så bliver du den sjoveste og bedst klædte med denne oppustelig enhjørning.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig hvalros kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig hvalros kostume

Er du blevet inviteret til en udklædningsfest med dyretema, men har slet ikke lyst til det og hader desuden verden? Hvorfor ikke gøre det lidt sjovere og klæde dig ud med denne hvalros-dragt? Eftersom kostumet er oppusteligt, bliver det meget stort, så hvorfor ikke bare glide rundt til festen og være lidt storsnudet? Oppustelig Hvalros Kostume er en rigtig flot og oppustelig udklædningsdragt til både ham og hende, som får dig til at ligne en rigtig sexet hvalros.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig mexicansk chili kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig mexicansk chili kostume

Hola que tal espanol? Et flot og moderat “sjældent” kostume som kommer til at trække i festdeltagernes smilebånd. Det er ikke hver dag man ser en oppustelig, vandrende mexicansk chilifrugt med hat og moustache… Oppustelig Mexicansk Chili Kostume er et utrolig, flot og sjovt kostume som pustet op som du bærer den, hvilket gør at du ligner en gigantisk chilifrugt. Dragten er fremstillet i et polyestermateriale, har en lynlås på ryggen og en batterimotor med ventilator, som sørger for at dragten blæses op på bagsiden af kostumet. Selve chilien har en stor stråhat, to påtrykte øjne og et stort “amigo”-moustache.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig direktør kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig direktør kostume

Oppustelig Direktør Kostume er en rigtig styg dragt, som får dig til at ligne en overvægtig chef!

Find kostumet hos Partyking

oppustelig hulk kostume 242x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Hulk voksenkostume

Dette Hulk™ kostume til voksne er under officiel licens. Dette oppustelige kostume består af en dragt med shorts og handsker. Denne dragt er grøn på overdelen og har violet shorts på underdelen. Overdelen forestiller Hulks muskuløse overkrop. Denne dragt pustes op ved hjælp af 4 AA batterier (ikke inklusiv). Et par handsker med fyld fuldender dette kostume. 

Find kostumet hos Vegaoo

oppustelige kæmpe tissemand kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig tissemand kostume

Har du angst over din utroligt minimale penis? Spring tissemands-pillerne, som du altid får emails om, over og skaf i stedet denne tissemandsdragt! På den måde kan du vise pigerne, vennerne og forældrene, at du rent faktisk er godt udrustet, og ikke en slapsvans, som alle siger, at du er! Vi synes, det er perfekt!
Oppustelig Kæmpetissemand Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få det til at se ud som om, du har en gigantisk penis dernede.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig vægtløfter kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig vægtløfter kostume

Anser du dig for at være en ægte bodybuilder, men dine muskler siger noget andet? Løs nemt problemet med super flotte (og stærke) udklædningsdragt! Ikke nok med at dragten er rigtig flot, så gør den også, at du kan løfte mindst 50 festgæster… uden problemer! Oppustelig Vægtløfter Kostume er en rigtig sej og ret stærk dragt, som får dig til at ligne en gammeldags bodybuilder!

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig stay puft kostume 309x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Stay Puft kostume

Stay Puft er et kæmpe monster som du er med i Ghost busters. Dette store monster lavet af skum fidus ser ikke just farlig ud, men vær’ forberedt – slik kan godt have nogle dårlige sider.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig hest kostume 338x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig hest kostume

Når det er tid til udklædningsfest, vil du jo ikke klæde dig ud som en lillebitte shetlandspony! I dette oppustelige kostume forvandles du i stedet til en gigantisk hest med en imponerende manke og en lige så imponerende hale! Pludselig er du et hoved højere end alle andre, når du ankommer til udklædningsfesten!

Find kostumet hos Coolstuff

Oppustelig penis kostume 450x416 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppustelig Penis kostume

Leder du efter et upassende kostume? Ja, så behøver du ikke lede mere. Ifør dig denne oppustelige dragt, og du får festens mest opsigtsvækkende og sjove udklædning. Dragten transformerer dig i løbet af få sekunder til en kæmpemæssig diller.
Hvad er mere tosset end at tage til fest som en stor diller? Forbered dig på fjollede kommentarer og kontroversielle diskussioner. Du får uden tvivl en anderledes oplevelse, og du sætter lattermusklerne på prøve.

Find kostumet hos Temashop

Kostume oppusteligt trist ansigt  326x450 - Oppustelige kostumer til voksne

Oppusteligt trist ansigt kostume

Dette oppustelige kostume er lavet under officiel licens fra Morphsuits™. Det består af en hætte, et par handsker, en oppustelig heldragt og 2 strømper.  Denne gule heldragt er oppustelig. Den er printet foran med en trist smiley. For at puste den op, skal du indsætte batterier i blæseren og trykke “ON”. Den holder så din dragt pustet op i løbet af aftenen.  Denne heldragt lukkes på ryggen med en lynlås. Den er elastisk i halsen, håndledene og anklerne. Hætten, handskerne og strømperne matcher kostumet perfekt. Du kan nemt se igennem hætten. 

Find kostumet hos Vegaoo

Oppustelige kostumer til voksne gør festen meget sjovere!

Sjove oppustelige kostumer til voksne - Oppustelige kostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige halloweenkostumer til voksne

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige julekostumer til voksne

Indlægget Oppustelige kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Oppustelige kostumer til voksne

error: Content is protected !!