Par kostumer til voksne

Klæd dig ud som et par sammen med din ven, kæreste/ægtefælle til den kommende temafest. Par kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Bonnie & Clyde, Minnie & Mickey Mouse, Bananer i Pyjamas mm. 

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Eller hvad med at dukke op til temafesten i campinghabitter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Par kostumer eller par udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Par kostume til voksne, se bare med her:

topgun par kostume til voksne 1024x951 - Par kostumer til voksneTop Gun kostumer til par

Top Gun udkom i 1986 og blev straks en klassiker. Tom Cruise spiller den unge, talentfulde og ustyrlige F14-jagerpilot Pete “Maverick” Mitchell, der ikke er bange for at lave et par farlige manøvrer. Maverick bliver optaget på en eliteskole for jagerpiloter, der går under navnet “Top Gun” sammen med sin ven Goose. Sideløbende udspiller sig et romantisk drama, og de fleste husker helt sikkert også titelsangen “Take My Breath Away”. Tag til udklædningsfesten som hhv. Mr. og Mrs. Top Gun.

Find Mr. Top Gun og Mrs. Top Gun kostumer hos Temashop

Tyk turist par kostumer til voksne 722x1024 - Par kostumer til voksne

Turist par kostume

Det er sådan her, vi kender dem bedst; vestlige turister, der tilbringer deres solferie med alt, hvad all inclusive indebærer. Nu har du chancen for at blive en af dem! Kostumet som tyk turist inkluderer en hvid trøje med teksten “Which way to the buffet?” med blomstret hawaiiskjorte og et par matchende shorts. Selve dragten har en indbygget wire, der gør, at den er fast og gør dig tyk. Tilkøb stråhat og Hawaiibriller for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

nudist par kostume til voksne 748x1024 - Par kostumer til voksne

Nudist par kostumer

I flere måneder har du og din sambo længtes efter jeres velfortjente ferierejse til sol, badeture og tropiske drinks på stranden. Endelig er I fremme på hotellet, og I er ikke helt ramt af jetlag, så I skifter tøj og begiver jer direkte ned til stranden. Men da I kommer frem, indser I, at I må have misset en meget lille detalje i brochuren om netop denne rejsedestination. ALLE er nøgne på stranden, og I møder en hel del sure og fornærmede miner, eftersom I stadig bærer jeres badetøj.
Hurtigt skynder I jer op på hotellet og skifter til kostumerne, I tog med jer ved et tilfælde. Hvor heldigt!
Kostumet indeholder en længere dragt, som forestiller en nøgen mand med hele herligheden blottet til verdens skue, samt en kortere dragt, som viser, at damen i selskabet minsandten også har en del herligheder at vise frem.

Find kostumerne hos Partyking

bananer i pyjamas par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Bananer i Pyjamas par kostume

Bananer i Pyjamas” var et elsket børneprogram i 1990’erne, og her præsenterer vi dig så for det officielle Bananer i Pyjamas-kostume. Kostumet omfatter et par blå/hvid-stribede bukser og en stribet top med tre hvide falske knapper langs fronten. Kraven på kostumet kommer med udskiftelige B1- og B2-numre, så du selv kan vælge, om du vil være den ene eller den anden banan! Der medfølger også et par gule og hvide skoovertræk samt et gult bananformet hovedstykke med en orange top. Hovedstykket har to sorte øjne og en smileyformet mund, som du kan se igennem.

Find kostumet hos Partyking

ko par kostume - Par kostumer til voksne

Ko kostume til par

Har du og din ven altid drømt om at være i samme kostume? Vi har en ret god løsning! Med dette episke kokostume er der plads til jer begge to på samme tid! Det eneste I skal gøre er at blive enige om hvem der skal være forrest og bagerst. Ko for To Kostume inkluderer et kohoved og fire kofødder. Dragten er lavet i en hvid farve med sorte prikker.

Find kostumet hos Partyking

g og bacon par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Æg og bacon par kostumer til voksne

Hvis du og din partner vil matche hinanden til udklædningsfesten, vil disse kostumer blive en vaskeægte succes! Æg og bacon – så bliver det ikke mere genialt. Sættet består af en bacondragt samt en æggedragt. Æggedragten ligner et spejlæg, mens bacondragten har flere skiver. Kostumerne har huller til halsen, arme og er åbne forneden. Rygpartiet er uden motiv.

Find kostumerne hos Partyking

vin og ost par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Vin og ost parkostume

Hvis du og din partner er den type, som hellere vil smovse i vin og ost på en fredag aften i stedet for slik eller chips, kan denne sjove pardragt måske være lige noget for jer til den næste udklædningsfest! En af jer ligner en flaske rødvin, mens den anden kan forestille et stykke ost.

Find kostumerne hos Partyking

 

dødens brud og gom par kostume til voksne 1021x1024 - Par kostumer til voksne

Dødens dag brud og gom kostume

Følg skikken i Mexico og fejr Día de los Muertos – De Dødes Dag! De Dødes Dag er en mexikansk fejring som gennemføres den 1. og 2. november. Dagens fejring er en blanding af præcolombiansk kultur og de katolske alle sjæles dag og allehelgensdag. Kom til udklædningsfesten klædt som hhv. dødens brud og gom.

Find dødens dag kostumer hos Coolstuff

zombie brud og gom par kostume til voksne 1024x951 - Par kostumer til voksne

Zombie brud og brudgom kostume til par

Ikke engang døden kan skille denne dette brudepar fra hinanden! Forvandl jer til en zombie par ved halloweenfesten i disse uhyggelige zombiedragter! Et zombie kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd.

Find zombiebrud og zombiebrudgom kostumer hos Coolstuff

Indlægget Par kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Par kostumer til voksne

error: Content is protected !!