Par kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som et par sammen med din ven, kæreste/ægtefælle til den kommende temafest. Par kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Bonnie & Clyde, Minnie & Mickey Mouse, Bananer i Pyjamas mm. 

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Eller hvad med at dukke op til temafesten i campinghabitter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Par kostumer eller par udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Par kostume til voksne, se bare med her:

musketer par kostume til voksneMusketer kostumer til par

Alle for en og en for alle! Sådan lyder ordsproget fra enhver dygtig musketer. Nu har du mulighed for at klæde dig ud som D’Artagnan til karneval, i dette fine kostume! Flot ridder kostume til kvinden, der vil vise hun også kan være med. Kjolen er mørkeblå med sølv detaljer og hvide ærmer.

Find kostumerne her hos Temashop

 

egyptisk par kostume til voksne farao kostume par kostume

Agyptisk par kostume til voksne

Hvis i skal til egyptisk fest er det oplagt at ankomme som det mægtigste par af alle! Mød den flotte egyptiske Farao og Dronning Cleopatra! 

Find kostumerne her hos Temashop

 

pimp par kostume til voksne

Pimp par kostume

Det er hot, det er rødt, det er frækt! Tør I ankomme til fest som pimp par? Kostumerne her er kun for de mest vovet af alle. God fest!!!

Find kostumerne her hos Temashop

 

middelalder par kostume ringende herre kostume viking par kostume netflix kostume

Luksus par kostume

Luksus og lækkert par kostume der er oplagt som royalt middelalder par kostume. Flotte matchende kostumer der fuldender hinanden.

Find kostumerne her hos Temashop

 

 

 

Tyk turist par kostumer til voksne 722x1024 - Par kostumer til voksne

Turist par kostume

Det er sådan her, vi kender dem bedst; vestlige turister, der tilbringer deres solferie med alt, hvad all inclusive indebærer. Nu har du chancen for at blive en af dem! Kostumet som tyk turist inkluderer en hvid trøje med teksten “Which way to the buffet?” med blomstret hawaiiskjorte og et par matchende shorts. Selve dragten har en indbygget wire, der gør, at den er fast og gør dig tyk. Tilkøb stråhat og Hawaiibriller for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

 

adam og eva kostume til voksne par kostume til voksne bibelsk kostume til voksne

Adam og Eva kostumer

Drømmer du om, at være Adam for en dag – så ifør dig denne smarte heldragt med tilhørende hovedbeklædning. Skal I afsted som par? Så skal din partner da selvfølgelig klædes ud som Eva. Adam og Eva var de første mennesker på jorden. De levede i paradisets have uden en eneste trævl på kroppen. Med dette kostume kan du blive forvandlet om til den smukke Eva, uden du selv behøver at være nøgen.

Find kostumerne hos Temashop

 

bananer i pyjamas par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Bananer i Pyjamas par kostume

Bananer i Pyjamas” var et elsket børneprogram i 1990’erne, og her præsenterer vi dig så for det officielle Bananer i Pyjamas-kostume. Kostumet omfatter et par blå/hvid-stribede bukser og en stribet top med tre hvide falske knapper langs fronten. Kraven på kostumet kommer med udskiftelige B1- og B2-numre, så du selv kan vælge, om du vil være den ene eller den anden banan! Der medfølger også et par gule og hvide skoovertræk samt et gult bananformet hovedstykke med en orange top. Hovedstykket har to sorte øjne og en smileyformet mund, som du kan se igennem.

Find kostumet hos Partyking

ko par kostume - Par kostumer til voksne

Ko kostume til par

Har du og din ven altid drømt om at være i samme kostume? Vi har en ret god løsning! Med dette episke kokostume er der plads til jer begge to på samme tid! Det eneste I skal gøre er at blive enige om hvem der skal være forrest og bagerst. Ko for To Kostume inkluderer et kohoved og fire kofødder. Dragten er lavet i en hvid farve med sorte prikker.

Find kostumet hos Partyking

g og bacon par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Æg og bacon par kostumer til voksne

Hvis du og din partner vil matche hinanden til udklædningsfesten, vil disse kostumer blive en vaskeægte succes! Æg og bacon – så bliver det ikke mere genialt. Sættet består af en bacondragt samt en æggedragt. Æggedragten ligner et spejlæg, mens bacondragten har flere skiver. Kostumerne har huller til halsen, arme og er åbne forneden. Rygpartiet er uden motiv.

Find kostumerne hos Partyking

 

 

dødens brud og gom par kostume til voksne 1021x1024 - Par kostumer til voksne

Dødens dag brud og gom kostume

Følg skikken i Mexico og fejr Día de los Muertos – De Dødes Dag! De Dødes Dag er en mexikansk fejring som gennemføres den 1. og 2. november. Dagens fejring er en blanding af præcolombiansk kultur og de katolske alle sjæles dag og allehelgensdag. Kom til udklædningsfesten klædt som hhv. dødens brud og gom.

Find dødens dag kostumer hos TemaShop

 

halloween par kostume vintage killer klovn par kostume til voksne

Halloween kostume til par

Forvandl jer til et killer klovne par til halloweenfesten i disse uhyggelige klovnedragter! Et vintage klovne kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. 

Find kostumerne hos TemaShop

 

LÆS OGSÅ: Hippie par kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Halloween par kostumer til voksne

 

Indlægget Par kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Par kostumer til voksne

error: Content is protected !!