Par kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som et par sammen med din ven, kæreste/ægtefælle til den kommende temafest. Par kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Bonnie & Clyde, Minnie & Mickey Mouse, Bananer i Pyjamas mm. 

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Eller hvad med at dukke op til temafesten i campinghabitter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Par kostumer eller par udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Par kostume til voksne, se bare med her:

 

80er kostume 80fest kostume neon kostume til voksne 80er udklædning

80er fest kostume til voksne

Skønt par kostume til Jer der skal til 80er fest og svinge hofterne til Tina Turner, Rod Steward og alle de andre store 80er stjerner. 

Find kostumerne her hos Temashop

 

baywatch kostume til par 90er kostume til voksne par kostume

Baywatch kostume til par

Sexet kostume til par med en Baywatch herredragt med muskler og sexet Baywatch pige kostume.

Find kostumerne hos Temashop

 

skotte kostume par kostume skotskternet kostume til voksne skotland udklædning parkostume matchende kostume

Skotte parkostume

Flotte skotte parkostume i skotskternet udklædning. Er I friske på en aften i kilt og tern? Sækkepibemusik og højt humør?

Find kostumerne hos Temashop

 

militærkostume par kostume army parkostume

Militær par kostume

Soldaterkamerater eller militær parkostume til Jer der skal til fest på kassernen. Fede matchende militær kostumer til par. Kom til fest i disse fine kostumer og ingen er i tvivl om hvem der skal styre slagets gang. 

Find kostumerne hos Temashop

 

musketer par kostume til voksneMusketer kostumer til par

Alle for en og en for alle! Sådan lyder ordsproget fra enhver dygtig musketer. Nu har du mulighed for at klæde dig ud som D’Artagnan til karneval, i dette fine kostume! Flot ridder kostume til kvinden, der vil vise hun også kan være med. Kjolen er mørkeblå med sølv detaljer og hvide ærmer.

Find kostumerne her hos Temashop

 

adam og eva kostume til voksne par kostume til voksne bibelsk kostume til voksne

Adam og Eva kostumer

Drømmer du om, at være Adam for en dag – så ifør dig denne smarte heldragt med tilhørende hovedbeklædning. Skal I afsted som par? Så skal din partner da selvfølgelig klædes ud som Eva. Adam og Eva var de første mennesker på jorden. De levede i paradisets have uden en eneste trævl på kroppen. Med dette kostume kan du blive forvandlet om til den smukke Eva, uden du selv behøver at være nøgen.

Find kostumerne hos Temashop

 

bananer i pyjamas par kostume til voksne - Par kostumer til voksne

Bananer i Pyjamas par kostume

Bananer i Pyjamas” var et elsket børneprogram i 1990’erne, og her præsenterer vi dig så for det officielle Bananer i Pyjamas-kostume. Kostumet omfatter et par blå/hvid-stribede bukser og en stribet top med tre hvide falske knapper langs fronten. Kraven på kostumet kommer med udskiftelige B1- og B2-numre, så du selv kan vælge, om du vil være den ene eller den anden banan! Der medfølger også et par gule og hvide skoovertræk samt et gult bananformet hovedstykke med en orange top. Hovedstykket har to sorte øjne og en smileyformet mund, som du kan se igennem.

Find kostumet hos Partyking

 

halloween par kostume vintage killer klovn par kostume til voksne

Halloween kostume til par

Forvandl jer til et killer klovne par til halloweenfesten i disse uhyggelige klovnedragter! Et vintage klovne kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. 

Find kostumerne hos TemaShop

 

LÆS OGSÅ: Hippie par kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Halloween par kostumer til voksne

 

Indlægget Par kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!