Playboy kostume til voksne

Klæd dig ud som en rig playboy eller en playboy bunny med et Playboy kostume til voksne.

Et Playboy kostume til voksne er et sjovt kostume til temafesten, karneval eller årets fastelavnsfest for voksne.

Udtrykket Playboy har været kendt i Danmark siden 195o´erne, hvilket passer meget godt på tidspunktet Hugh Hefner stiftede mandemagasinet Playboy i USA. En Playboy anses for at være en velhavende mand, der ikke behøver at arbejde, som typisk har dyre interesser, elsker at feste og ikke kan nøjes med en kvinde. Den tilsvarende betegnelse for selvstændige, sorgløse og letlevende kvinder; Playgirls.

Hugh Hefner var indtil sin død som 91-årig i 2017 indbegrebet af en playboy, og han grundlagde også sin livsstil ved at starte det legendariske mandemagasin med netop navnet “Playboy”. Hans liv bød på adskillige kvindelige bekendtskaber, akkurat som siderne i hans livsværk, der har en kanin iført butterfly som letgenkendeligt logo.

Klæd dig ud som den legendariske Hugh Hefner, årets playboy eller en Playboy bunny med et af dise Playboy kostumer til voksne: 

Playboy badekåbe kostume 450x450 - Playboy kostume til voksne

Playboy badekåbe kostume

Hvad med at tage til kostumefest klædt ud som Hugh Hefner fra Playboy Mansion? Med denne smokinglignende morgenkåbe kan du gøre præcis det. Tag et glas i hånden og en pibe i munden og dit kostume er komplet. Playboy Badekåbe Kostume indkluderer en rød kåbe med sort slag og et sort bånd til at binde i taljen.

Find kostumet hos Partyking

Ungkarl kostume playboy voksenkostume 450x450 - Playboy kostume til voksne

Playboy voksenkostume

Folk vil tro, at du er helt galt på den, når du ankommer til festen iklædt en ynkelig morgenkåbe. Men når dine kvindelige tilhængere pludselig lister sig ind og flokkes omkring dig, vil alle hurtig fatte, hvem som lige er trådt ind i festen! Dette kostume består af en rød, kort morgenkåbe med en skinnende silkeoverflade samt en pibe. Morgenkåben har en bred sort bort langs alle yderkanter og en lignende krave samt et smalt taljebånd. Desuden indgår der som sagt en elegant pibe, som er fremstillet af træ og har træfarvet skaft og sort mundstykke.

Find kostumet hos Partyking

Bunny kostume budget 450x450 - Playboy kostume til voksne

Bunny kostume budget

At klæde sig ud som en kanin til halloween er en klassiker i amerikanske film, og nu kan du udleve Hollywood-fantasierne ved at dukke op i dette skrud til kostumefesten. I en sort kjole og med kaninører kommer du til at være rigtig flot, så forbered dig på mange komplimenter fra de andre festdeltagere! Bunny Budget Kostume indeholder en sort kjole med en kaninhale bagpå og et habit-lignende motiv foran, samt et hårbånd med kaninører på.

Find kostumet hos Partyking

playboy bunny kostume 450x450 - Playboy kostume til voksne

Playboy bunny kostume

Bliv ekstra flot til festen i dette Playboy Bunny-kostume. Passer perfekt til udklædningsfesten eller hvorfor ikke overraske kæresten en helt særlig aften? Kostumet indeholder en flot, sort-hvid body med hvide flæser. Der medfølger også et par matchende manchetter til håndleddene, kaninhale og en hårbøjle med sorte og hvide ører.

Find kostumet hos Partyking

bunny kostume 450x450 - Playboy kostume til voksne

Bunny kostume

Bunny-kostumet leder tankerne hen på Playboy-kaninen, og sættet består af en kjole med pailletter samt butterfly, tylskørt, kaninøre og krave. Match gerne med et par flotte sko, som du kan danse i uden at få ondt i fødderne, måske en kaninsnude malet på næsen og lange øjenvipper. Du kommer uden tvivl til at være den hotteste på dansegulvet!

Find kostumet hos Partyking

Playboy smokingjakke 304x450 - Playboy kostume til voksne

Playboy smokingjakke

Smokingjakken var beregnet til at ryge i, heraf navnet “smoking jacket”. Jakken har sin oprindelse helt tilbage i 1700-tallets England, og har været moderne helt op i 1950’erne. Selv i dag ses denne smoking stadig på playboyen Hugh Hefner!

Find jakken hos Temashop

SE OGSÅ: Kanin kostume til voksne

SE OGSÅ: Gangster kostume til voksne

SE OGSÅ: Hawaii kostume til voksne

Indlægget Playboy kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Playboy kostume til voksne

error: Content is protected !!