Plus size kostume til halloween

Halloween er lig med uhygge, mørke og årets halloweenfest. Med et plus size kostume til halloween bliver du nemt klar til fest.

Et plus size kostume til halloween kan også sagtens bruge til andre festligheder i løbet af året.

Halloween er en festlighed der vinder mere og mere ind på det danske marked. Men hvad er Halloween egentlig?

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. En anden tradition vi også har hentet derfra, er at klæde os uhyggeligt ud.

heks kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Heks kostume plus size

Denne fortryllede heksekjole er kommet hele vejen fra Bloksbjerg på en kost. Kostumet indeholder en sort kjole med lækre stofdetaljer ved ærmerne, snor foran samt lilla stofstykke foran. Der medfølger også en matchende sort-lilla heksehat.

Find kostumet hos Partyking

pirat kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Pirat kostume plus size

Direkte opstået fra graven og de syv have kommer dette gyselige Piratpige Halloween Kostume. Med løsthængende stof og tyndt væv har dragten et autentisk sørøverlook, der fører tankerne hen på en zombie. Helt enkelt den ultimative udklædning at sprede skræk i nabolaget med røve naboerne for diverse værdier. Piratpige Halloween Kostume inkluderer en lang, grå kjole med tyndt stof og lille/gråstribet mønster.

Find kostumet hos Partyking

scream kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Scream kostume plus size

Den perfekte dragt for dig, som sysler med teenagemord i din fritid.. Scream Plus-size-kostumet inkluderer en lang sort dragt med hætte og draperede ærmer. Derudover indgår der også den klassiske Scream-maske med hul til øjnene samt et sort stofbælte. Tilkøb dolk og handsker for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

klassisk vampyr kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Klassisk vampyr kostume plus size

Gør dig klar til en blodfyldt aften iklædt denne uhyggelige, men elegante vampyrkjole! Dette klassiske vampyrkostume indeholder en lang, sort og rød kjole med sorte stofdetaljer på ærmerne og et matchende kravehalsbånd med smykke samt en fastsyet høj krave.

Find kostumet hos Partyking

den onde nar kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Den onde nar kostume plus size

Den onde Nar er et kostume, der indeholder trøje, bukser, taljebælte, hovedstykke og maske. De to horn på hovedbeklædningen er polstret med skum. De traditionelle hængende klokker er blevet udbyttet med
små dødningehoveder i gummi. Masken holdes på plads med en elastik. Den har hul til både øjne og næsebor.

Find kostumet hos Partyking

pirat halloween kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Pirat halloween kostume plus size

Dette kostume forvandler dig til havets skræk. En sej sørøver der er ude og plyndre på de syv verdenshave. Tag til festen som pirat og du kan plyndre snackskålen! Perfekt kostume til dig med sørøverdrømme!
Pirat Halloween Plus-size Kostume indeholder skjorte, bandana, taljesjal, bælte og skoovertræk i polyester.

Find kostumet hos Partyking

kvinden med leen plus size kostume - Plus size kostume til halloween

Kvinde med leen plus size kostume

Se frygtindgydende og sexet ud på samme tid i denne tætsiddende lange, sorte kjole med hætte og print på brystet. Bemærk leen skal købes ved siden af.

Find kostumet hos Partyking

vintage heks kostume plus size - Plus size kostume til halloween

Vintage heks kostume plus size

Er du på vej til Bloksbjerg? Så bliv den smarteste heks af dem alle med denne smukke kjole i vintage stil i god længe og smuk glitter i den underste del af kjolen. Søde gennemsigtige puf-ærmer med glimmer – giver det sidste touch til denne flotte og smukke hekseudklædning i sort. Perfekt til en (u)hyggelig halloween fest. Husk at køb heksekost ved siden af, så du har et lift til festen.

Find det hos Vegaoo

Fandt du det Plus size kostume til halloween du ledte efter?

plus size kostume til halloween - Plus size kostume til halloween

SE OGSÅ: Hekse kostume til voksne

SE OGSÅ: Dødens brud kostume til voksne

SE OGSÅ: Troldmand kostume til voksne

Indlægget Plus size kostume til halloween indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Plus size kostume til halloween

2 meninger om “Plus size kostume til halloween

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!