Populære fastelavnskostumer til baby 2022

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal familiens mindste klædes på til fastelavn i vuggestuen eller børnehave? 

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til baby 2022 både til drenge og piger.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Fastelavnskostumer til baby

Fastelavnskostumer til baby består både af babykostumer til drenge og piger. Fælles for alle babykostumerne er at de er nemme at tage af og på.

 

dino fastelavnskostume til baby 394x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Dino babykostume

Har du et barn der er helt skudt i dinoer? Herligt dino kostume til familiens mindste medlem. Kostumet består af en overdel og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

kat fastelavnskostume til baby 300x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Kat fastelavnskostume til baby

Herligt fastelavnskostume til din lille pige der elsker katte. Med dette kostume bliver hun klædt ud som en kær kat for en dag. 

Find kostumet hos Temashop

find holger fastelavnskostume til baby 386x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Find Holger fastelavnskostume til baby

Skønt Find Holger babykostume, perfekt til den kommende udklædningsfest i vuggestuen/dageplejen. Kostumet består af en heldragt og en matchende hue.

Find kostumet hos Temashop

ulv fastelavnskostume til baby 450x440 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Ulv fastelavnskostume til baby

Klæd dit barn på som en glubsk ulv og dog, denne ulv er vist mere sød end den er farlig. Dyrekostumer til babyer er altid en god ide og klædt ud som ulv er du sikker på dit barn skiller sig ud fra mængden.

Find kostumet hos Temashop

 

abe fastelavnskostume til baby 450x410 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Abe kostume til baby

Klæd dit barn ud som en vaskeægte abe. Kostumet består af en brun heldragt med hale, print på fødder og mave samt en hætte med fine ører.

Find kostumet hos Temashop

 

mariehøne fastelavnskostume til baby populære fastelavnskostumer til baby 309x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Mariehøne fastelavnskostume til baby

Skal barnet klædes ud som mariehønen Evigglad? Et populært kostume til fastelavn er uden tvivl et Mariehøne babykostume. Et herligt kostumet der også kan bruges til leg i hjemmet. Kostume består af en dragt med vinger og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

djævel fastelavnskostume til baby halloween kostumer til baby 403x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Djævel fastelavnskostume til baby

Dette djævel babykostume kan både bruges til fastelavn og halloween. Sødt og djævelsk kostume til det lille barn. Overdel har flammetryk og vat i maven for at give form samt en fin hale bagpå.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Gris kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

Fandt du det fastelavnskostume til baby 2022 du ledte efter?

populære fastelavnskostumer til baby 2022 - Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Indlægget Populære fastelavnskostumer til baby 2022 indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

3 meninger om “Populære fastelavnskostumer til baby 2022

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!