Populære fastelavnskostumer til piger 2022

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostumer til piger?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til piger 2022.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Fastelavnskostumer til piger

Frost 2 Elsa lilla kjole 287x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Frost 2 Elsa lilla kjole

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa, med denne smukke lilla kjole! Kjolen forestiller den Elsa har på i filmen.

Find kostumet hos Temashop 

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn og Anna kostume til børn

cupcake fastelavnskostume til piger 348x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Cupcake fastelavnskostume til børn

Dette kostume der forestiller en cupcake er i høj kurs hos rigtig mange piger. Kostumet er både piget og sjovt. Kostumet består af en kjole og hårbøjle.

Find kostumet hos Temashop

crazy catlady børnekostume populære fastelavnskostumer til piger 2021 337x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Skør kattedame børnekostume

Er barnet vild med katte og pjatter I tit med hun ender med at blive en skør kattedame når hun bliver stor? Så skal hun da klædes ud som en til fastelavn. Kostumet består af kåbe, briller og sokker.

Find kostumet hos Temashop

havfrue børnekostume fastelavnskostume til børn 2021 276x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Havfrue fastelavnskostume til børn

Drømmer din pige om at være havfrue for en dag? Havfrue børnekostumer er altid i høj kurs til den årlige fastelavnsfest. Her har du den skønneste havfrue kjole med blomster, søstjerner og et stort tylskørt med stjerner og tyl i forskellige farver. Udover kjolen medfølger et pandebånd med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

kleopatra fastelavnskostume til børn kostumer til piger 409x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Kleopatra fastelavnskostume til børn

Drømmer dit barn om at blive klædt ud som en græsk gudinde, så er dette kostume der består af kjole, bælte, krave, armcovers, hovedbeklædning og kappe den perfekte udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

politi fastelavnskostume til piger 2021 289x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Politi fastelavnskostume til piger

Klæd dig barn på som lovens lange arm for en dag, med dette seje politi kostume til piger. Husk at tilføje kostumet med smarte politi accessories, som håndjern, politipistol og politistav, så hun kan blive en rigtig lille politibetjent.

Find kostumet hos Temashop

find helga fastelavnskostume til piger 2021 303x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Find Helga fastelavnskostume til børn

Dette er udgaven af “Find Holger” til de seje piger, der vil have et anderledes og flot kostume til fastelavn. Find Helga kostumet til børn kan med fordel gøres ekstra smart med accessories som forstørrelsesglas, stok eller ansigtsmaling til at lave frække fregner.

Find kostumet hos Temashop

flagermus fastelavnskostume til piger 2021 391x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Flagermus fastelavnskostume til piger

Flagermus børnekostume er populære hos både drenge og piger og er et kostume der både kan bruges til halloween og fastelavn. Kostumet består af flagermuskjole med vinger samt et matchende hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

rockstjerne kostume til børn 328x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Rockstjerne fastelavnskostume til børn

Nu kan de seje piger blive klædt ud som en rigtig rockstjerne med glimtende og detaljeret bluse. Det er kun guitaren og det vilde hår, der mangler, og så er udklædningen til fastelavn i hus!

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Sjove fastelavnskostumer til børn 2021

SE OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til baby 2021

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

 

Fandt du det fastelavnskostume til piger 2022 du ledte efter?

fastelavnskostumer til piger 2022 - Populære fastelavnskostumer til piger 2022

Indlægget Populære fastelavnskostumer til piger 2022 indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!