Power Rangers kostume til børn

Har du et barn der er vild med Power Rangers, så er et Power Rangers kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Power Rangers kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Power Rangers er kult – og retro. Faktisk er Power Rangers fra 1990’erne, hvor de seje Power Rangers primært var en tegnefilm og actionfigurer på lige fod med He-Man, actionfigurer og nina turtles. Den første spillefilm med de seje Power Rangers i hovedrollerne, blev vist i 1995. Den anden film er mere nutidig og udkom i 2017, hvor Power Rangers har fået deres 2. storhedstid, hos en ny generation af Power Rangers fans. 

Den nyeste film (2017) om Power Rangers, er historien om en gruppe skoleelever, der en dag udstyres med superkræfter. De fem Power Rangers spilles af Kimberly Hart, Trini Kwan, Jason Lee Scott, Billy Cranston og Zack Taylor. De fem teenagere, der stort set intet har til fælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove. Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale. Superskurken Rita Repulsa er samtidig igang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen og tage kampen op for at redde verden. 

Power Rangers kostume til børn

Kort sagt er alle fem Power Rangers nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der får has på skurken, der ligger store skumle planer. 

Et Power Rangers kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Power Rangers kostume til børn, men de få der findes, finder du her

pink power rangers kostume til børn power rangers børnekostume 6 år superhelt kostume til børn

Pink Power Rangers børnekostume

Nu kan dit barn forvandle sig til superhelt i dette pink Power Rangers børnekostume. Kostumet er  inspireret af filmen Power Rangers og efterligner Kimberly Hart. Lad junior slippe for de kedelige og hverdagsagtige ting i Angel Grove. Som Kimberly Hart er han/hun klar til nye eventyr og han/hun vil samtidig gøre alt, for at redde planeten.

 Find kostumet hos Temashop

 

sort power rangers kostume til børn powerrangers børnekostume

Sort Power Rangers børnekostume

Et sejt kostume som sort superhelt med superkræfter. Dette kostume efterligner Sort Ranger, eller Zack Taylor som han hedder i Power Rangers filmen. Saml alle vennerne og klæd jer ud som hele Power Ranger- holdet til næste fastelavn! Kostumet indeholder heldragt og sej power rangers maske.

 Find kostumet hos Temashop

 

pink ninja kostume power rangers kostume til piger ninja kostume til pige

Pink Ninja Steel Power Rangers kostume

Pink Ninja Steel power! Bliv en del af slænget med superkræfter fra filmen Power Rangers. Pink Power Ranger, også kendt som Sarah Thompsen, er en klog pige, som designer gadgets, der kan hjælpe resten af teamet. Med dette superseje kostume, bestående af en kjole med skørt og en glittermaske, er du nu klar til at få Galvanax ned med nakken. Kostumet indeholder kjole og maske!

Find kostumet hos Temashop  

 

 

LÆS OGSÅ: Aquaman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Power Rangers udklædning til voksne

Power Rangers børnkostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Power Rangers kostume til børn

En mening om “Power Rangers kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!