Power Rangers kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Power Rangers, så er et Power Rangers kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med superheltetema – eller til 90’er festen

Med et Power Rangers kostume til voksne, er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Power Rangers er kult – og retro. Faktisk er Power Rangers fra 1990’erne, hvor de seje Power Rangers primært var en tegnefilm og actionfigurer på lige fod med He-Man, actionfigurer og nina turtles. Den første spillefilm med de seje Power Rangers i hovedrollerne, blev vist i 1995. Den anden film er mere nutidig og udkom i 2017, hvor Power Rangers har fået deres 2. storhedstid, hos en ny generation af Power Rangers fans. 

Den nyeste film (2017) om Power Rangers, er historien om en gruppe skoleelever, der en dag udstyres med superkræfter. De fem Power Rangers spilles af Kimberly Hart, Trini Kwan, Jason Lee Scott, Billy Cranston og Zack Taylor. De fem teenagere, der stort set intet har til fælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove. Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale. Superskurken Rita Repulsa er samtidig igang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen og tage kampen op for at redde verden. 

Power Rangers kostume til voksne

Kort sagt er alle fem Power Rangers nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der får has på skurken, der ligger store skumle planer. 

Et Power Rangers kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema.

Gul Power Rangers Kostume til kvinder 311x450 - Power Rangers kostume til voksne

Gul Power Rangers kostume til kvinder

Bliv klædt på som en sej Power Rangers med dette kostume. Kostumet består af en heldragt/skinsuit og kan bruges til flere festlige anledninger. 

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Power Rangers outfit som du ledte efter?

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit blå sor rød power ranger

 

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gruppe kostumer til voksne

Power Rangers kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Power Rangers kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!