Power Rangers kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Power Rangers, så er et Power Rangers kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med superheltetema – eller til 90’er festen

Med et Power Rangers kostume til voksne, er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Power Rangers er kult – og retro. Faktisk er Power Rangers fra 1990’erne, hvor de seje Power Rangers primært var en tegnefilm og actionfigurer på lige fod med He-Man, actionfigurer og nina turtles. Den første spillefilm med de seje Power Rangers i hovedrollerne, blev vist i 1995. Den anden film er mere nutidig og udkom i 2017, hvor Power Rangers har fået deres 2. storhedstid, hos en ny generation af Power Rangers fans. 

Den nyeste film (2017) om Power Rangers, er historien om en gruppe skoleelever, der en dag udstyres med superkræfter. De fem Power Rangers spilles af Kimberly Hart, Trini Kwan, Jason Lee Scott, Billy Cranston og Zack Taylor. De fem teenagere, der stort set intet har til fælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove. Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale. Superskurken Rita Repulsa er samtidig igang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen og tage kampen op for at redde verden. 

Power Rangers kostume til voksne

Kort sagt er alle fem Power Rangers nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der får has på skurken, der ligger store skumle planer. 

Et Power Rangers kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema.

morphsuit hvid power ranger kostume - Power Rangers kostume til voksne

Morphsuit White Power Ranger Kostume

Det siges at det kun bliver sjovere at klæde sig ud, jo ældre man bliver, men forskellen er at man som voksen værdsætter at det er rart og behageligt. For selvfølgelig er det vigtigt at kostumet er behageligt, og det er præcis den oplevelse du har i vente med det cool Morphsuit. Heldragten er inspireret af den amerikanske TV-serie Power Rangers, og den dækker både hænder, fødder og ansigt hvilket gør dig helt uigenkendelig!
Morphsuit White Power Ranger Kostume er en tight heldragt i farverne gul, hvid og sort som er fremstillet af polyester samt elastan som er et meget strækbart materiale. Oufittet har lynlås langs ryggen og op til bagsiden af hovedet. Ansigtsmasken sidder sammen med resten af dragten, og man kan både ånde, drikke og se gennem stoffet (dog med begrænset syn). 

Find kostumet hos Partyking

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit blå power ranger

Blå Power Rangers kostume til voksne

Nu kan du forvandle dig til superhelt i dette blå Power Rangers kostume. Kostumet er  inspireret af filmen Power Rangers og efterligner Blue Ranger, eller Billy som han også hedder i filmen.

Find det blå Power Rangers kostume til voksne hos PartyKing

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit blå power ranger go go power

Blå Power Rangers kostume til voksne

Nu kan du forvandle dig til superhelt i dette blå Power Rangers kostume. Kostumet er  inspireret af filmen Power Rangers og efterligner Blue Ranger, eller Billy som han også hedder i filmen.

Find det blå Power Rangers kostume hos PartyKingpower ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit rød power ranger

Power Rangers rød heldragt

Et sejt kostume som rød superhelt med superkræfter. Dette kostume efterligner Red Ranger, eller Jason som han hedder i Power Rangers filmen. Saml alle vennerne og klæd jer ud som hele Power Ranger- holdet til næste fastelavn!

Find det røde Power Rangers kostume hos PartyKing

 

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit sort power ranger

Sort Power Rangers kostume

Black power! Bliv en del af slænget med superkræfter fra filmen Power Rangers. Dette kostume i sort forestiller Zack, eller Black Ranger som han også kaldes.

Find det sorte Power Rangers kostume hos PartyKing  

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit sort power ranger go power rangers

Sort Power Ranger kostume

Black power! Bliv en del af slænget med superkræfter fra filmen Power Rangers. Dette kostume i sort forestiller Zack, eller Black Ranger som han også kaldes.

Find det sorte Power Rangers kostume hos PartyKing

Gul Power Rangers Kostume til kvinder 311x450 - Power Rangers kostume til voksne

Gul Power Rangers kostume til kvinder

Bliv klædt på som en sej Power Rangers med dette kostume. Kostumet består af en heldragt/skinsuit og kan bruges til flere festlige anledninger. 

Find kostumet hos Temashop

Power Ranger Rød Morphsuit 450x450 - Power Rangers kostume til voksne

Power Ranger Rød Morphsuit

Power Ranger Rød Morphsuit består af en stram heldragt som er syet i lycra af høj kvalitet. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten og er delvist gennemsigtig (med begrænset sigtbarhed!)

Find kostumet hos Partyking

Power ranger grøn morphsuit 450x450 - Power Rangers kostume til voksne

Power ranger grøn morphsuit

Dette strålende grønne kostume spreder lys over dansegulvet og gør dig til festens midtpunkt.
Kostumet består af en tætsiddende heldragt i lycra af høj kvalitet. Dragten har en lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken er fastgjort med resten af dragten, og man kan se igennem den (dog er der tale om et begrænset kig gennem dragten).

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Power Rangers kostume som du ledte efter?

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit blå power ranger go go 1024x358 - Power Rangers kostume til voksne

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit blå sor rød power ranger

 

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gruppe kostumer til voksne

Power Rangers kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Power Rangers kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!