Powerpuff Pigerne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af de betagende Powerpuff piger med et Powerpuff Pigerne kostume til voksne.

Et Powerpuff pigerne kostume til voksne er oplagt til den kommende karnevalsfest, fastelavn eller temafest med tegneseriefigurer.

Powerpuff Pigerne er en amerikansk tegnefilmserie, der kører på Cartoon Network og er skabt af Craig McCracken, Genndy Tartakovsky og Chris Savino. Serien startede tilbage i 1998 og i 2005 efter 6 sæsoner sluttede sejren.

Selvom serien har nogle år på bagen, vises den stadig på mange tv-skærme rundt om i verden. Hvis du blev født i 90´erne, har du helt sikkert ikke kunne undgå at se serien som barn.

Powerpuff pigerne består af 3 piger, hhv. Blomst, Bobbel og Bellis – uanset hvilken karakter der er/var din favorit, kan du blive klædt ud som hende med disse Powerpuff Pigerne kostumer:

Powerpuff pigerne blomst kostume - Powerpuff Pigerne kostume til voksne

Powerpuff Blomst kostume

Kom udklædt som den fantastiske karakter Blomst fra “Powerpuff Pigerne” (“The Powerpuff Girls”) til næste udklædningsfest! Blomst er jo, som vi allerede ved, den lille pige med orange hår, som er lederen af gruppen. Hun vil gerne føle sig som den smarteste af søstrene, og det er derfor, hun af og til opfører sig som en besserwizzer. Blomst kan desuden spy både ild og is, hvilket ingen af de andre søstre kan!
Dette er et helt fantastisk kostume til voksne, som får dig til at ligne karakteren Blomst fra “Powerpuff Pigerne”. Dragten indeholder en lyserød top med taljebælte, et par store briller, en lang paryk, et rødt diadem samt hvide tights.

Find kostumet hos Partyking

 

Powerpuff pigerne Bobbel kostume - Powerpuff Pigerne kostume til voksne

Powerpuff pigerne Bobbel kostume

Bobbel – den søde lille pige med opsat hår, som elsker at ride og blæse sæbebobler. Bobbels naivitet og følsomhed gør, at hun ofte betragtes som gruppens svage punkt, hvilket selvfølgelig ikke passer. Bobbels styrke er, at hun kan skrige vældigt højt, og det er de onde kræfter ikke ligefrem vilde med… Det er med andre ord et kostume for dig, som elsker nostalgi og kostumer – på én gang!
Dette er et utroligt sjovt kostume for voksne, som får dig til at ligne karakteren Bobbel fra serien “Powerpuff Pigerne”. Dragten inkluderer en turkisfarvet top med taljebælte, et par store briller, en blond paryk samt hvide tights.

Find kostumet hos Partyking

powerpuff pigerne bellis kostume - Powerpuff Pigerne kostume til voksne

Powerpuff pigerne Bellis kostume

Hvem havde troet, at du skulle komme udklædt som din favoritkarakter fra “Powerpuff Pigerne” som voksen? Bellis – drengepigen i gruppen, som ofte lader sit aggressive humør gå ud over trioen. Hun bor, ligesom de andre, hos Professor Utonium.
Dette er et helt fantastisk kostume for dig, som elsker/elskede serien “Powerpuff Pigerne”. Dragten forestiller Bellis fra gruppen. Dragten indeholder en grøn top med taljebælte, et par store briller, en sort paryk samt hvide tights.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: 90´er kostumer til voksne

SE OGSÅ: Clueless kostume til voksne

SE OGSÅ: Ninja turtles kostume til voksne

SE OGSÅ: Mary Poppins kostume

Indlægget Powerpuff pigerne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!