Ramasjang kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med heltene på DR Ramasjang? Ja, så er et Rosa fra Rouladegade kostume til børn eller et af de andre Ramasjang kostumer oplagt, til den kommende fastelavn eller til leg i hjemmet.

DRs kanal til børn, Ramasjang har gennem årene skabt nogle kendte figurer, som alle landets børn kender til. Siden DR startede med at lave børneTV er figurer blevet skabt og sidenhen blevet en stykke dansk kultur. Bamses og Kylling, Ka og Andrea er bare nogle af dem. I de senere år er andre kendte figurer kommet til i landet Ramasjang.

Skal dit barn skal klædes ud som en af vennerne fra Ramasjang, såhar vi her samlet de DR Ramasjang kostumer som der findes – til børn der gerne vil opleve Ramasjang, helt tæt på. 

 

rosa fra rouladegade kostume til børn ramasjang kostume til børn fastelavnskostume til piger

 

Rosa fra Rouladegade kostume til børn

js3gwm4q7nm71jy6k09 - Ramasjang kostume til børnHvem vil ikke gerne være søde, kage-bagende Rosa fra Rouladegade Denne fine kjole er syet i et let, fløjlslignende stof og lukkes i ryggen med en lynlås. Både forklæde og kjole har påsyede roulader, og forklædet har stropper, der er fæstnet med velcro, så de selv slipper, hvis de hænger fast i noget.

Find kostumet hos Billig Billy

 

rasmus klump kostume ramasjang kostume til børn ramsus klump udklædning

Rasmus Klump kostume

Vi er helt opmærksomme på at Rasmus Klump ikke er en DR opfindelse. Rasmus er en ældre dansk opfindelse, der har fået nyt liv i form af nye tegnefilm med Rasmus og hans venner. De visses på DR Ramasjang. Rasmus Klump kostume til børn er en plys heldragt med hætte.

Find kostumet hos Billig Billy

 

Bamse kostume til børn Bamse og Kylling fastelavnskostume DR Ramasjang kostume

Bamse kostume – fra Bamse og Kylling

js3h567t887duovz75w - Ramasjang kostume til børnDrømmer dit barn om at være Bamse fra Bamses Billedbog Denne heldragt er syet i blødt stof i ægte Bamse-gul farve. Bamses brede hofter opnås med fastsyet polstring inden i dragten. Hans røde halstørklæde og store navle-knap er syet fast på dragten, så det ikke falder af. Dragten lukkes med en god lynlås foran. Tihvertifald.

Find kostumet hos Billig Billy

 

Dr ramasjang kostume onkel reje kostume fastelavnskostume til drenge

Onkel Reje kostume til børn – Ramasjang kostume

js3h567t887duovz75w - Ramasjang kostume til børnjs3ha3xgluyuqcxzqs - Ramasjang kostume til børnDen populære Onkel Reje fra DRs Ramasjang kommer her som en fin heldragt med påsyede røde seler. Hans tykke mave er sat fast med velcro, så den kan tages ud efter behov. Dragten lukkes med knapper ned over den tykke mave. Den kommer med matroshat og flotte briller, så dit barn opnår det helt ægte Onkel Reje-look.

Find kostumet hos Billig Billy

 

SE OGSÅ: Eskimo til børn

SE OGSÅ: Captain America kostume til børn

Indlægget Ramasjang kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Ramasjang kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!