Ridderprinsesse Nella kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal ungerne holde temafest?

Så kunne et ridderprinsesse Nella kostume til børn være en oplagt udklædning til den kommende temafest eller til fastelavn.

Nella er prinsessen, der forvandler sig til ridder. Hun tager på fantastiske eventyr med sine venner, ridder Garrett, Trinket og Clod, for at kæmpe det godes sag.

Et Nella kostume er enten et prinsesse kostume som prinsesse Nella eller et ridder kostume som Ridderprinsesse Nella.

prinsesse nella kostume til piger nella børnekostume ridderprinsse nella udklædning nella kjole

Nella børnekostume

Har du en datter, der minder en del om Prinsesse Nella? Så er dette kostume et perfekt valg! Nella er en særlig lille karakter, der kun vil tilbringe tid og lave sjov med sine venner, men som heller ikke har noget imod en softice eller to. Kostumet omfatter en super sød kjole, der passer til børnefødselsdagen eller udklædningsfesten. Kjolen efterligner prinsesse Nellas og har en rigtig god pasform. Den har en turkis og lilla farve, hvor farverne slår over i hinanden og skaber en generelt cool farvekombination. Kjolen er desuden meget detaljeret med blandt andet en hvid brystkasse, et lilla-lyserødt bælte, der er fastgjort i kostumet, og et Nella-motiv på brystet. Dette er ganske enkelt den perfekte kjole til den perfekte prinsesse!

Find kostumet hos PartyKing 

 

prinsesse Nella ridderprinsesse nella kjole til piger nella kostume til børn nella kjole 5 år nella kjole 6 år nella fastelavnskostume til piger

Nella kostume til børn

Selvfølgelig skal fødselaren bære en flot kjole, når det er tid til fødselsdagsfest eller udklædningsfest! Er den lille frøken desuden en stor fan af Prinsesse Nella og alle hendes eventyr? Så er dette kostume et perfekt valg! Nella er, ligesom mange andre børn, stor fan af sjov og ballade, men hun har ikke noget imod softice eller dét at klappe søde, små dyr!

Kostumet omfatter en flot og veldesignet kjole, der ligner karakteren Nellas egen kjole. Kjolen holder en meget høj kvalitet med fint syede sømme og har mange skønne motiver. Den har en turkis og lilla farve, som slår ind i hinanden og dermed skaber en meget cool farvekombination. Resten af kjolen er hvid med flotte mønstre, der bevirker, at den næsten minder om en brudekjole. Et lyserødt og lilla fastgjort taljebælte er også inkluderet sammen med en sød tiara og en brystkassedekoration. Denne kjole passer perfekt til den første gallafest, til fødselsdagsfesten eller til halloweenfesten.

Find kostumet hos PartyKing 

 

ridderprinsesse nella kostume til barn nella ridderkostume til piger nella kjole til piger 6 år

Ridderen Nella

Er dit barn præcis som Nella en super rar, lille dame, der elsker at have det sjovt med vennerne, spise masser af is og hjælpe skadede småfugle ud i friheden på ny? Barnet kan bære dragten, når der skal leges, eller når det gælder en fødselsdags- eller halloweenfest!

Kostumet omfatter en flot kjole, der ligner figuren Nella, kendt fra computerspil og mobilspil. Kjolen har et stort tylskørt, en smallere hvid top samt sølvlignende og korte ærmer. Den holder en høj kvalitet og har flotte detaljer såsom et skjold, du kan holde i, et fastgjort bælte i lilla/lyserød og et mærke på brystet af netop Nella. Det er en perfekt kjole til eksempelvis fødselsdagsfesten eller udklædningsfesten!

Find kostumet hos PartyKing 

 

nella the knight ridderprinsesse nella udklædning nelle kjole til piger

Ridderprinsesse Nella kostume

Har du en datter, der er vild med ridderprinsessen Nella og alle hendes eventyr? Så vil dette kostume passe perfekt! Når din lille øjesten er hoppet i dragten, kan hun følge med Nella og hendes venner ud på mystiske og spændende eventyr, spise masser af is og hjælpe skadede fugle med at opnå deres frihed!

Kostumet omfatter en flot kjole, der ligner den, man kender fra karakteren Nella. Kjolen har en stor underdel i skinnende lilla, en smallere hvid top og sølvlignende korte arme. Kjolen er meget stilfuld via et fastsyet lilla-rosa bælte om taljen og et motiv af Nella på brystet. En flot kjole til en smuk, lille dame!

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Sofia den første kostume til børn

SE OGSÅ: Clara Lavender kostume

SE OGSÅ: My little Pony kostume til børn

SE OGSÅ: Blæksprutte kostume til børn

SE OGSÅ: Vampirina kostume til børn

Indlægget Barok kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!