Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af de mest populære figurer fra Astrids Lindgrens bøger med et Ronja røverdatter kostume til børn eller voksne.

Et Ronja Røverdatter kostume er oplagt den den kommende Middelalderfest, fastelavn eller rollespil.

Ronja Røverdatter er en roman fra 1981 af den kendte svenske forfatter Astrid Lindgren. Romanen blev filmatiseret i 1984. Der er efterfølgende blevet lavet en musical i 1991 og en animeserie i 2014.

Romanen handler om pigen Ronja, som vokser op blandt en røverbande, der holder til i en borg i skovene et sted i Skandinavien i den tidlige middelalder. Ronja bor i Eventyrskoven, i Mattisborgen, sammen med sin mor, far og alle Mattisrøverne. Ronja elsker sin far; Mattis elsker sin datter. Hun er røverhøvdingen Mattis eneste barn og forventes at overtage ledelsen af banden en dag. Men en dag møder Ronja den rødhårede Birk, der er søn af faderens ærkerival, røveren Borka fra den anden røverbande i skoven. Ronja og Birk er ligesom deres fædre modstandere i starten, men de to børn lærer hurtigt at sætte pris på hinanden – og de bliver venner.

Klæd dig ud som den populære røverdatter med et af disse kostumer:

Ronja røverdatter børnekostume 450x450 - Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Ronja Røverdatter børnekostume

Af alle de røverdøtre, som litteraturen har skabt, så er Ronja Røverdatter helt klart den førende. Med det karakteristiske skrig og sin utrolige evne til at springe over Helvedsgabet vandt hun hurtigt vores hjerter, og siden er hun blevet et ikon i mange dele af verden. Hvis du har børn, som slet ikke kan få nok af Ronja og hendes eventyr blandt underjordiske væsner og vildnis, så garanterer vi, at dette kostume bliver en stor succes!  Dette kostume består af en tunika, skjorte, poncho, bukser med snøring samt bælte med taske.

Find kostumet hos Partyking

ronja røverdatter børneparyk 450x450 - Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Ronja Røverdatter børneparyk

Ronja Røverdatter-kostumet er ikke komplet uden den ikoniske og lidt pjuskede frisure. Vil dit barn klæde sig ud som skovens førende røverdatter, så har du brug for denne paryk!

Find parykken hos Partyking

Ronja røverdatter voksenkostume 450x450 - Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Ronja Røverdatter voksenkostume

Forestil dig, at du ankommer til udklædningsfesten i Ronjas gamle klude og leverer et skrig så højt, at det tordner ud over hele lokalet. Lyder det som dig, så har du fundet det perfekte kostume! Din bedste ven vil helt sikkert gerne klæde sig ud som en rumpenisse, hvis du bare spørger pænt. Kostumet består af en tunika, skjorte, poncho, bukser med snøring samt bælte med taske.

Find kostumet hos Partyking

ronja røverdatter paryk 450x450 - Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Ronja Røverdatter paryk

Hvis du iklæder dig den unge Ronja Røverdatters ikoniske tøj, bør du også stjæle hendes frisure. Denne brune og lidt pjuskede paryk gør underværker, når du ankommer til udklædningsfesten med en flok rumpenisser væsner på slæb. 

Find parykken hos Partyking

SE OGSÅ: Ridder kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

SE OGSÅ: Emil fra Lønneberg kostume

SE OGSÅ: Pippi udklædning til børn

SE OGSÅ: Pippi udklædning til voksne

Indlægget Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!