Russisk kostume til voksne

Er du inviteret til russisk temafest eller ønsker du blot et anderledes kostume? Så er et russisk kostume til voksne lige sagen.

Et russisk kostume til voksne kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. sidste skoledag, karneval, fastelavn eller den russisk temafest.

Rusland eller Den Russiske Føderation er et land i Eurasien. Med 17.075.200 km² er Rusland arealmæssigt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens beboede landområde, og har den niende største befolkning, med over 144 millioner indbyggere i slutningen af marts 2016.

Rusland er verdens største land og også et land spækket med kultur og historie. Derfor findes der også flere forskellige flotte bud på et russisk kostume også kaldet russer kostume til voksne.

russisk præsident kostume 450x450 - Russisk kostume til voksne

Russisk præsident kostume

At være i nærheden af en russisk præsident er jo ikke noget man oplever til daglig, og at ride på en russisk præsident hører absolut ikke til det normale. Derfor må det være utrolig sjovt at få lov at prøve det! Dine venner er i nærheden af en russisk præsident mens du tester at ride på hans skuldre, sikke en oplevelse! Det er jo helt klart noget at krydse af sin bucketlist!
Russisk President Piggyback Kostume er et sort polyesterkostume som forestiller en russisk præsident i et sort kostume med rødt slips.  Kostumet består også af et udstoppet hoved af gummi samt udstoppede arme og grå ben som giver illusionen af, at du rider på diktatorens skuldre. Kostumet sidder rundt om din talje med elastikker.

Find kostumet hos Partyking

Hvidt russisk kostume til kvinder 450x450 - Russisk kostume til voksne

Hvidt russisk kostume til kvinder

En rigtig fin dragt i russisk stil med en falsk pelskant. Perfekt til de kolde vinterdage eller julefesten.
White Russian-kostumet inkluderer en hvid, kort kjole i et fløjlslook med hvid krave, kant og håndled af falsk pels. Der indgår også et matchende bælte og en hvid, russisk pelshue.

Find kostumet hos Partyking

kosak dame kostume 450x450 - Russisk kostume til voksne

Kosak dame kostume

Skal du til landefest, og leder du efter noget med russisk tema? Eller vil du bare have et kostume, som garanteret ingen andre har? Så har du fundet det rigtige, for denne kosakdragt vil definitivt trække blikkene til sig, og prisen for bedste udklædning ligger lige ved hånden, uanset om du taler russisk eller ej. Kosak Dame Kostume er en dragt til kvinder, som forestiller en russisk kosak.

Find kostumet hos Partyking

russisk heltinde kostume 281x450 - Russisk kostume til voksne

Russisk heltinde kostume

Dette russiske heltindekostume består af leggings, en overdel, seler, paryk og overtræksstøvler. Overdelen er en kort tshirt med hvide vertikale striber. Ovenpå tshirter en den ser seler i livlig orange. Selen går fra skuldrene og ned til skridtet. Den nederste del er tætsiddende leggings i beige, med sorte vertikale og horisontale stribere. Bukserne har støvler i sort, som tages på udover dine sko. Som afslutning på kostumet finder du en orange paryk. Dette russiske heltinde kostume er perfekt til en udklædningsfest med filmtema, eller til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

russisk soldat kostume til mænd 235x450 - Russisk kostume til voksne

Russisk soldat kostume

Dette russiske soldaterkostume er til mænd, og består af en hat, jakke, bælte, bukser, og benvarmer (sko ikke inkl).Velkommen kammeret! tag denne uniform på, så er du klar til den russiske vinter. Start med bukserne, så du er klar til at gå rundt i sneen. Tag dernæst den lange røde jakke på, som er polstret ved hals, ærmer og nederst. Bæltet sættes om taljen, og er lavet i imiteret læder. Chapkaen er lavet af falsk stof, med en rød stjerne i midten.

Find kostumet hos Vegaoo

russisk danserinde kostume 284x450 - Russisk kostume til voksne

Russisk danserinde kostume

Dette traditionelle russiske kostume er til kvinder består af en kjole og hovedbeklædning (sko ikke inkl). Den korte skjote er hvid øverst og rød nederst. Den er dekooret med flotte farvede båndkanter med blomster, blade og motiver. Hovedbeklædning er spids, rød og med flotte guldmotiver. Dette kostume er perfekt til en sjov russisk fest.

Find kostumet hos Vegaoo

traditionel russisk danser kostume 327x450 - Russisk kostume til voksne

Traditionel russisk danser kostume

Dette traditionelle russiske kostume til mænd består af en overdel, bælte og bukser (sko ikke inkl). Overdelen er med lange ærmer og hvid.Den er dekoreret med blå kantbånd hvorpå der er motiver. De puffede bukser er røde med, med læg er stramme og sorte. Bæltet er et langt stykke rødt stof med frynser, som bindes om taljen. Dette kostume vil være perfekt til en russisk temafest.

Find kostumet hos Vegaoo

russisk par kostume 332x450 - Russisk kostume til voksne

Russisk par kostume

Russisk soldat kostume – mand: Dette russiske soldaterkostume er til mænd, og består af en hat, jakke, bælte, bukser, og benvarmer (sko ikke inkl). Velkommen kammeret! tag denne uniform på, så er du klar til den russiske vinter. Start med bukserne, så du er klar til at gå rundt i sneen. Tag dernæst den lange røde jakke på, som er polstret ved hals, ærmer og nederst. Bæltet sættes om taljen, og er lavet i imiteret læder. Chapkaen er lavet af falsk stof, med en rød stjerne i midten. Du bliver til en sand russisk kriger med dette kostume.

Russisk soldat kjole – kvinde: Denne udklædning er en russisk soldaterkjole til kvinder. Kostumet består af en hat, kjole og overtræksstøvler (sko ikke inkl). Start med at tage de sorte overtræksstøvler. Dernæst tager du den langærmede røde kjole på, som har for ved alle enderne (krave, ærmer og nederst). Slut sættet af ved at tage den forrede sorte chapka på. Den har en genkendelig rød stjerne påsyet.Så er du klar til march i Moskva, eller bare karneval!

Find par kostumerne hos Vegaoo

Fandt du det russisk kostume til voksne du ledte efter?

russisk kostume - Russisk kostume til voksne

SE OGSÅ: Soldat kostume til voksne

SE OGSÅ: Donald Trump kostume til voksne

SE OGSÅ: Napoleon kostume til voksne

Indlægget Russisk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Russisk kostume til voksne

error: Content is protected !!