Sankt Patricks kostume til kvinder

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste Sankt Patricks dag. Så er det oplagt at du hopper i et flot Sankt Patricks kostume til kvinder.

Hvert år d. 17. marts – ifører millioner af mennesker sig grønne dragter og fejrer den irske nationaldag med parader, god stemning, og oftest også en god dosis øl. 

Sankt Patricks dag, forkortet Skt. Patricks dag, den irske nationaldag, er 17. marts . Dagen er en helligdag i landet, hvor mange butikker, banker osv. er lukket. Sankt Patrick er Irlands skytshelgen, og han regnes for at have indført kristendommen i landet så tidligt som i det 5. århundrede. Han døde 17. marts 461. Hans dødsdag, 17. marts, fejres som Sankt Patricks dag i Irland og overalt, hvor irske udvandrere har slået sig ned – især USA og Canada. Dagen er både en hyldest til helgenen og en fejring af irsk kultur. Skt. Patrick brugte den lille urt trekløveren som symbol, når han skulle forklare de hedenske irere om treenigheden; Faderen, Sønnen og Helligånden. Trekløveren og den grønne farve er irske nationalsymboler.

Men som alle gode fester er St. Patrick’s Day blevet en festdag, hvor mennesker fra alle kulturer og nationaliteter deltager. Deraf mottoet “Everyone is Irish on St. Patrick’s Day.”

Et Sankt Patrick kostume er selvfølgelig grønt og hvis muligt også gerne med med trekløveren printet på. 

Se her nogle forskellige bud på et flot Sankt Patrick kostume til kvinder:

 

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 10.25.22 601x1024 - Sankt Patricks kostume til kvinder

Sankt Patricks kostume til kvinder

Skal du fejre den irske nationaldag, Saint Patrick’s Day, er dette kostume det rette at gøre det i.
Kjolen og hatten har en flot mørkegrøn farve og sidder pænt til kroppen. Med bæltet og butterfly i guld, samt den fine hat, er du helt klar til fest!

Find kostumet hos Temashop

 

sankt patricks day kjole sankt patriks dag kjole sankt patricks day kostume til kvinder grønt kostume til kvinder frøken leprechaun

Sankt Patricks kostume – Frøken Leprechaun 

Skt. Patricks Day er en Irsk nationaldag der falder den 17. marts, hvor de fejre Sankt Patrick der ses som en skytshelgen. Folk klæder sig ud i grønt og orange overalt i verden og fester med øl og musik. Skal du fejre Skt. Patricks Day er dette kostume ideelt.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 10.27.34 581x1024 - Sankt Patricks kostume til kvinder

Sankt Patricks kostume

Sød, grøn kjole i pallietter med hvide blade på. Ifør dig denne kjole og så er du parat til, at fejre den irske nationaldag, St. Patricks Day, som fejres med øl og musik. Tilføj selv overknees og gerne et par høje stiletter. 

Find Sankt Patricks kostume hos Temashop

 

skt patricks day kostume sankt patricks dag kostume til kvinder sankt patricks day kjole grøn kjole til sankt patriks dag

Sankt Patriks day kjole

Sørg for at matche St. Patrick’s Day-temaet til festen og klæd dig i denne glitrende kjole. Grønfarvet og fuld af kløver – du kommer til at blive aftenens ubetingede St. Patrick’s Day-dronning! Du modtager en kort kjole med glitrende grønne pailletter, hvid kløver og matchende grønt stof bagtil.

Find Sankt Patricks kostume hos Partyking

skt patricks day kostume sankt patricks dag kostume til kvinder sankt patricks day kjole grøn kjole til sankt patriks dag grøn lemming kjole

Leprechaun kostume til kvinder

Nu kan du fejre St. Patrick’s Day som en ægte irsk tøs iklædt dette flotte leprechaun-kostume. Kostumet inkluderer en kort kjole med grøn nederdel, sorte blondedetaljer og snøring i taljen. Der medfølger også en kort grøn frakke med pailletbutterfly og en matchende hat med sort bånd og guldspænde.

Find Sankt Patricks kostume hos Partyking

sankt patricks day kjole sankt patriks dag kjole sankt patricks day kostume til kvinder grønt kostume til kvinder

Leprechaun kjole som Sankt Patricks Day kostume

Klæd dig ud i dette lækre Leprechaun-kostume, når du skal fejre Saint Patrick’s Day, og du vil helt sikkert komme til at spare en hel del ølpenge på pubben. Leprechaunkjolen er en grøn satinkjole med matchende jakke og bælte samt en høj hat med sort bånd og guldspænde. 
Der medfølger også en grøn sløjfe med pailletter, hvide stay-ups med kløvermotiv og matchende trusser med teksten “Kiss me I’m Irish” på rumpen. Der medfølger også en sød, sort håndtaske.

Find Sankt Patricks kostume hos Partyking

sankt patricks day kjole grøn paliet kjole grøn glimmer kjole grøn glitter kjole kostume sankt patricks day kostume til kvinder

Grøn paliet kjole – Sankt Patricks Day kostume

Til din store Night Fever fest! Denne grønne diskokjole til kvinder er helt perfekt til den store fest. Kostumet består af en kjole med grønne pailletter på grønt stof. Den er uden lukning, men er elastisk i ryg og talje. Perfekt til din discoaften eller Saint Patrick’s day. 

Find Sankt Patricks kostume hos Vegaoo

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 10.32.23 514x1024 - Sankt Patricks kostume til kvinder

Sankt Patricks kostume

En kløver, to kløver, tre kløver, SHAMROCK! Hvis det er den grønne ø’s dag, du skal fejre, så bør du gøre det med stil og stolthed. For ingen nationaldag er så savnet som Irlands dag, den 17. marts, hvor de fejrer deres elskede skytshelgen, Saint Patrick. Eller Sankt Paddy, som vi kalder ham i Danmark.
OppoSuits St. Patrick’s Dame Jakkesæt er et ualmindeligt jakkesæt med et virkelig sejt mønster. Kostumet er grønt med flere grønne shamrocks, eller trekløvere spredt ud over hele kostumet.
Jakkesættet består af en jakke samt en matchende nederdel.

Find Sankt Patricks kostume hos Partyking

 

collage 2 932x1024 - Sankt Patricks kostume til kvinder

Tilbehør til Sankt Patricks kostume til kvinder

  1. Sankt Patricks seler. Nyd Sankt Patricks Day til fulde med disse flotte seler. Find dem hos Temashop.
  2. Sankt Patricks hørbøjle. Nyd Sankt Patricks Day til fulde med denne flotte hårbøjle. Find den hos Temashop.
  3. Sankt Patricks briller. Et par heldige briller formet som trekløver med hat på – alt sammen i den rette grønne farve, som ville gøre Patrick stolt. Find dem hos Temashop.
  4. Sankt Patricks tophat. Den søde tophat kan bruges som eksklusivt hårpynt med net. Du får et glamourøst og festligt look med den søde hat! Find den hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Sankt Patricks Day kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Fe kostumer til kvinder

Fandt du et Sankt Patricks Day kostume?

sankt patricks day kjole sankt patriks dag kjole sankt patricks day kostume til kvinder grønt kostume til kvinder leprechaun kostume gimmer kjole i grøn

 

LÆS OGSÅ: Om hvorfor der holdes Sankt Patricks Day i Irland og andre steder i verden

 

Indlægget Sankt Patricks kostume til kvinder indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Sankt Patricks kostume til kvinder

2 meninger om “Sankt Patricks kostume til kvinder

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!