Scooby Doo kostume til voksne

Har du et barn der er vild med Scooby Doo tegnefilm – eller er du seelv? Så er et Scooby Doo kostume til voksne det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller anden festlig lejlighed.

Scooby-Doo er en amerikansk tegnefilms-figur, der optræder i tegnefilmsserien Scooby-Doo. Han så første gang dagens lys i 1969, da den første serie om Scooby-Doo i tv-serien Scooby-Doo, hvor er du!. Senere er der lavet flere tv-serier og film med ham. Scooby Doo er altså fra os voksnes tid som børn. I 2002 blev Scooby-Doo filmatiseret , bl.a. med skuespillerne Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson, Isla Lang Fisher og Miguel A. Núñez Jr.

Scooby Doo er fortsat populær, for både børn og voksne og udbuddet af kostumer med Scooby Doo, finder du her:

scooby doo kostume til voksne hund kostume til voksne scooby-doo udklædning til mænd

Scooby Doo kostume til voksne

Klæd dig ud som den berømte detektivhund, Scooby-Doo. Scooby-Doo-kostumet indeholder en lang brun tunika med sorte pletter på ærmerne, en hale på bagsiden og et hundehalsbånd. Derudover medfølger der en Scooby-Doo ansigtsmaske og en Scooby-Doo flaskeholder. Bemærk venligst, at bukserne ikke er inkluderet i dette outfit.

Find kostumet hos PartyKing

scooby doo shaggy kostume til voksne shaggy udklædning gruppe kostume tegnefilmskostume 70er kostume til mænd

Scooby Doo Shaggy kostume til voksne

Scooby-Doo Shaggy-kostumet inkluderer en grøn T-shirt med kort krave og et par brune bukser med elastik. Desuden indgår der en paryk og selvhæftende skæg. Findes i en one size-størrelse. Dette er et officielt licenseret Scooby-Doo™-produkt.

Find kostumet hos PartyKing

scooby-doo daphne kostume til voksne 70er kostume til kvinder tegnefilmskostume til kvinder

Scooby-Doo Daphne udklædning til fastelavn og temafest

Scooby-Doo Daphne-kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med sømmede kanter. Der medfølger også et tyndt grønt tørklæde og et par matchende håndledsbeskyttere. Der medfølger endvidere en karakteristisk paryk med et fastgjort lilla pandebånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

scooby-doo-velma kostume scooby doo kostume til kvinder 70er festtema udklædning

Scooby Doo Vera kostume

Scooby-Doo Vera-kostumet inkluderer en orange langærmet rullekrave og en rød nederdel med læg og elastisk talje. Der medfølger også en matchende Vera-paryk.

Find kostumet hos PartyKing

 

fred scooby doo kostume til voksne

Fred kostume til voksne

Dette kostume forestillende Fred, en af vennerne fra den kendte tegneseriefilm Scooby-Doo er under officiel tilladelse. Dragten består af en skjorte, et par bukser, et sjal og en paryk. Denne udklædning er perfekt til karneval eller kostumefest med dine venner.

Find kostumet hos Vegaoo

scooby doo gruppe kostume til voksne tegnefilms kostume til gruppe

Scooby Doo gruppe kostume til voksne

Kostume Velma™ Scooby-Doo til kvinder:Dette kostume forestiller Velma, den intelligente af Scooby-Doos™ venner. Det består af en rød nederdel og en orange pullover, en paryk og et par falske briller. Kostumet er under officiel licens fra Scooby-Doo™! (Bog, sko og strømper medfølger ikke). 
Kostume Shaggy™ Scooby-Doo til mænd:Dette kostume gør dig til Scooby-Doos™ mester, Shaggy! Det består af en grøn t-shirt, et par brune  bukser, en paryk og et fipskæg. Kostumet er under officiel licens fra Scooby-Doo!

Kostume Fred™ Scooby-Doo til mænd:Dette flotte kostume forestiller Fred, den flotte fyr fra Scooby-Doo. Kostumet betstå af en skjorte, et par bukser, et halstørklæde og en paryk. Perfekt til fastelavn og et gruppekostume. 

Kostume Daphne™ Scooby-Doo til kvinder:Dette Daphne kostume til kvinder består af en flot fuchsia-farvet kjole i veloureffekt, et par overtræksstøvlet, et halstørklæde og en paryk. Det er under officiel licens fra Scooby-Doo™

SE OGSÅ: Gruppe kostumer til voksne

SE OGSÅ: Scooby Doo kostume til børn

SE OGSÅ: Bananer i pyjamas kostumer til voskne

SE OGSÅ: Sidste skoledag kostumer

Indlægget Scooby Doo kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Scooby Doo kostume til voksne

error: Content is protected !!