Sigøjner kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et sigøjner kostume til børn? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til børn (kun til piger):

 

Sigøjner børnekostume 285x450 - Sigøjner kostume til børn

Sigøjner børnekostume

Ankom til festen som en flot farverig sigøjner eller spåkone med dette kostume – oplagt både til fastelavn og leg i hjemmet. Kostumet består af en flot farverig kjole i lilla og pink nuancer, og med mange flotte guld detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til voksne

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

Indlægget Sigøjner kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

2 meninger om “Sigøjner kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!