Sigøjner kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et sigøjner kostume til børn? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til børn (kun til piger):

spåkone kostume itl barn sigøjner kostume pige gypsy børnekostume

Smuk sigøjner børnekostume

Super flot sigøjner kostume! Vil du ikke også gerne kunne spå fremtiden? Måske få et lille glimt af, hvad fremtiden bringer…. Så er muligheden der i hvert fald nu. Hop i spå kone kostumet, og se om du måske kan enten se din egen eller andres fremtid. Klæd din pige ud som en sød sigøjner/spåkone til fastelavn i dette fine kostume, der består af en kjole med mange fine detaljer og matchende hovedtørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

 

sigøjner børnekostume gypsy kostume til børn spåkone udklædning til pige

Sigøjner kostume til piger

Nu kan din datter ankomme til festen som en smuk spåkone! Hvem ved? Måske har hun muligvis den gave at kunne forudsige andres fremtid? Hvis hun ikke har denne gave, kan hun bare lade som om, det fungerer faktisk lige så godt. Hvad vil der ske i fremtiden? Måske utænkelig rigdom og nogle søde prinser? Dette kostume består af en kjole med mange flotte detaljer samt et hårbånd. 

Find kostumet hos PartyKing

 

spåkone kostume til børn gypsy kostume til børn sigøjner kostume til børn

Sigøjner prinsesse kostume til piger

Spå dine venner til fødselsdagsfesten og se hvem der får mest kage! Eller hvorfor ikke mor og far med hensyn til lommepenge. Spåkone Børnekostume indeholder en kjole med lys top og pink   nederdel med flerfarvet trim. Inkluderet er også en blå vest med små medaljoner langs bunden, brunt bælte og et gult tørklæde med pailletter til at have omkring taljen. Sidst men ikke mindst er der også en  matchende bandana.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til voksne

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

Indlægget Sigøjner kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sigøjner kostume til børn

2 meninger om “Sigøjner kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!