Sindssyg kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et sindssyg kostume til voksne, som et patient på den lukkede afdeling eller måske endnu noget så festligt som en spændetrøje? Så er kommet til det helt rigtig sted! 

Et sindssyg kostume er oplagt til Halloween, da der ofte forbindes med noget uforudsigeligt og hyggeligt. Kostumet er også oplagt til temafest på hospitalet. Mens alle andre kommer som fræk sygeplejeske eller hospitalsklovn, så kan du med et sindsyg kostume være den, der får en seng at ligge i. 

Temafeste med uhygge og gys er også oplagte muligheder for at få luftet spændetrøjen. En af de mere kendte spændetrøjer er den der skulle holde på Hannibal Lecter – en alletiders gyserfilm!

Se kostumer kendt fra gyserfilm her

Spændetrøjen er hotteste mode i øjeblikket. Som et statement, Senest fra Gucci brugt spændetrøjer i modeshows, som et vaskeægte pr stunt… eller var det et politisk statement?

Vi giver dig i hvert fald muligheden for at få fingrene i en spændetrøje, i form af et sindssyg kostume til voksne.

 

mental patient kostume til voksne spændetrøje halloween kostume til kvinder

Mentalpatient kostume til kvinder

Kostumet, når du vil narre dine venner til at tro, at en mentalpatient er på flugt! Spændetrøjen, som kan lukkes bagpå, er en udklædning med et realistisk udtryk og kan da også anvendes, når du bare vil holde hænderne i ro. Kostumet omfatter en kort, hvid kjole med en spændetrøje-overdel, som kan spændes fast bag på ryggen. Kjolen er med hvid snøring i halsudskæringen og har desuden en krave.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Fange kostume til børn

SE OGSÅ: Læge kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

Indlægget Sindssyg kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

2 meninger om “Sindssyg kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!