Skelet kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et skelet kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Er du på jagt efter et skelet kostume til baby/skelet baby kostume? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kostumeuniverset samler vi det store udvalg af skelet baby udklædning. 

Skelettet består af 206 knogler og deres funktion er både at passe på vores organer, men også at gøre kroppen bevægelig. Skelet starter ud som brusk og gennem 20 års forbening sker den gradvise transformation for brusk til knogler. Når vi er ca. 20 år gamle er skelettet færdigudviklet og knoglerne vokser ikke mere og bliver ikke stærkere. Vidste du at knogler er levende? Med den viden er det jo oplagt at klæde sig ud som skelet! Vores knogler er faktisk levende og har brug for ilt og næring, som gør dem en smule elastiske og gør at ikke så nemt brækker. Skulle uheldet være ude og en knogle brækker, så kan den vokse sammen og hele sig selv. Når vi putter gips på et ben der er brækket, så handler det om at få det til at vokse helt rigtigt sammen og om at lade det hvile, mens det vokser sammen. 

Skelettet er også det sidste der er tilbage, når vi dør. Og derfor er skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Skelet udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt.

Et skelet kostume til baby kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

skelet babykostume til halloween 1 364x450 - Skelet kostume til baby

Skelet babykostume

Dette skelet kostume er næsten mere charmerende end det er skræmmende. Kostumet består af en jumpsuit og kan både bruges til halloween, fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

skelet kostume til baby 1 450x450 - Skelet kostume til baby
Skelet kostume til baby
De allerfleste skeletter er uhyggelige, men absolut ikke dette lille skelet. Dette er nok det sødeste skelet, du nogensinde har set! Ifør din baby dette kostume, når det er tid til at tage til fastelavn eller halloweenfest. Dragten er blød og skøn at lege i. Dette sjove kostume består af en sort dragt med et hvidt skelet på maven og en sort hætte. Det er fremstillet i polyester og fås i de to størrelser 6-12 måneder og 12-24 måneder.
 

skeletkjole babykostume 450x450 - Skelet kostume til baby

Skelet babykostume

Hvilket super sødt kostume til din baby! Det passer perfekt til en halloweenfest eller fastelavn! Kostumet er sort med et hvidt skelet, men så har den også en sød, lille underdel med et matchende hårbånd. Ingen vil blive bange for dette nuttede skelet!
Her får du et fint kostume, som består af en sort dragt med et hvidt skelet samt et rødt hjerte. Til dragten medfølger der også en sød lyserød underdel og en sort hårbøjle med en lyserød sløjfe. Dragten er fremstillet af polyester og fås i de to størrelser 6-12 måneder og 12-24 måneder.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Flagermus kostume til baby

SE OGSÅ: Halloween kostume til baby

SE OGSÅ: Skelet kostume til børn

Indlægget Skelet kostume til baby indeholder affiliatelinks

En mening om “Skelet kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!