Skigurumi – kostume til skiferien

Årets skitur bliver meget sjovere, når du er udklædt i et kostume til skiferien!

Har du også lagt mærke til hvordan der er gået mode i at iklæde sig et sjovt kostume på skiferien? Eller ønsker du bare at stjæle al opmærksomheden på pisten, så bør du vælge et sjovt kostume til skiferien.

En Skigurumi  er en unik vinterdragt og har længe været en succes i den alpine verden. Dragterne er foret, har et baggy fit og er fremstillet af et fugtafvisende materiale. Det perfekte outfit for dig, som vil skille dig lidt ekstra ud på pisten.

Bliv kongen af pisten med et af disse smarte kostumer:

panda SKIGURUMI 450x450 - Skigurumi - kostume til skiferien

Panda skigurumi

Hvem har bestemt, at pandaen skal bo i en skov og spise blade hele livet? En panda kan godt hygge sig med andre sjove ting, såsom at gå i Tivoli, bygge sandslotte på en strand og måske bedst af alt: Stå på snowboard! Spænd dit hurtigste bræt under fusserne og giv den gas på den stejleste bakke. Aldrig før har en panda været så hurtig, som du er i dag. Forestil dig de andre menneskers forvirrede ansigter, når alt, de kan se foran sig, er snestøv og intet mindre end en vinterpanda!

Panda Skigurumi er vinterelskerens bedste ven.  Skigurumi er en foret vinterversion af den klassiske og storsælgende Kigurumi. Dette jumpsuit har et baggy fit og et fugtafvisende materiale. Hætten er stor nok til at kunne rumme en hjelm, så du føler dig tryg ned ad skipisterne, samtidig med at du føler dig som en panda. Dragten har to lommer og en lynlås, der går hele vejen fra skridtet og op til hagen.

Find det hos Partyking

ENHJØRNING SKIGURUMI 450x450 - Skigurumi - kostume til skiferien

Enhjørning Skigurumi

Der var engang en fortryllet skov med træer så høje som skyskrabere samt mos i glitrende neon. Stierne gik gennem skoven som slanger på jagt efter mad, og himlens skær var lyserødt med stjerner i guld og sølv. Hver morgen fremkom der en regnbue mere farverig end nogen anden, og den strakte sig over himlen som en bro af gnistrende støv.

Hvis man var heldig, kunne man i skoven møde dens beboere. Den mest sjældne af dem alle var enhjørningen. En hest med et gyldent horn i panden. Hvorfor lige præcis dette magiske væsen så sjældent viste sig, skyldtes, at den oftest befandt sig på Skandinaviens snedækkede bjerge. Jo, det er ganske sandt! Enhjørninger elsker at køre på snowboard.

Find kostumet hos Partyking

dinosaur skigurumi 450x450 - Skigurumi - kostume til skiferien

Dinosaur skigurumi

Hvem har ikke siddet og googlet billeder af barneskuespillere, som nu er voksne – bare for at se, hvordan de ser ud, nu hvor de ikke længere er små, søde børn. Nu slipper du for at google billeder af den søde lille dinosaur Yoshi, for her har du alles lille grønne sweetheart i en voksenstørrelse!! Yoshi er klar til at indtage Alperne, og med sig har han sit hurtigste board. Helt frygtløst suser han ned ad alperyggene, mens puddersneen fyger omkring ham, som var det blevet snestorm.

Dragten er foret, hvilket gør den til det sjoveste, lækreste og hyggeligste jumpsuit “of all times”. Perfekt til dig, som vil skille dig ud på skipisten, på shoppingturen eller i snedyngen, når du graver huler, som alle børn kan lege i.

Find dragten hos Partyking

SE OGSÅ: Panda kostume til voksne

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

Indlægget Skigurumi – kostume til skiferien indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Skigurumi - kostume til skiferien

error: Content is protected !!