Skinsuit og morphsuit kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Lad os først slå fast: Et skinsuit er det samme som et morphsuit. Lækker elastisk lycra fra top til tå! Dét er da oplagt som festivalskostume eller kostume til årets karneval – ik?

Morphsuit kostumerne er i løbet af kort tid blevet et verdensomspændende fænomen. Over alt springer og fester de farverige og mønstrede dragter rundt. Det sjove ved disse virkelig  tætsiddende heldragter, er at du bliver helt uigenkendelig. Klæd dig ud som morph fra top til tå! Tænker du at du begrænses af dragtens totale dækning af dig fra top til tå? Overhovedet ikke! Du kan nemlig sagtens se og drikke igennem dragten.

I Danmark er dragterne særligt blevet set på festivaler og til karneval, hvor store grupper bruger de sjove dragter til at ligne hinanden eller bare for sjov. Et morhpsuit er derfor oplagt som festival kostume! Og som karnevalskostume. Og særligt som et gruppekostume. Vælg ens farver eller hver Jeres farve, så I kan genkende hinanden – og indtag Roskilde, Smukfestivalen eller årets karneval. 

De populære morphsuits er lavet i ealistisk lycra, der gør dem strækbar og mulige at se igennem. Dragterne findes i stort set alle farver samt figurer og personer. De festlige heldragter er for seje og kan bruges til enhver udklædningsfest, og du kan vælge et mønster, der lige præcis passer til anledningen og dit humør.

Vi har fundet et udvalg af de mest populære dragter, Du bliver ugenkendelig, når du klæder dig ud som morph. De seje dragter passer til en hver højtid, og du kan vælge et mønster, der lige præcis passer til anledningen og dit humør. Morphsuits er den originale heldragt, som de fleste kender. Det er uden tvivl den bedste kvalitet, når det kommer til de stramtsiddende heldragter i spandex. Uanset hvilken dragt, du vælger, så er det en opsigtsvækkende udklædning. Du kan hoppe i den smarte smoking og føre dig frem som James Bond, du kan klæde dig ud som et omvandrende skelet til Halloween eller Power Rangers! Hvad venter du på? 

 

morphsuit jakkesæt morphsuit gangster morphsuit smoking morphsuit sort skinsuit jakkesæt

Stilfulde morphsuits

Al ære og respekt for påklædningskode, men i sidste ende bliver det kedeligt at tage bedstefars gamle smoking på for at passe ind blandt de øvrige velklædte mænd. Her er derfor et sjovt alternativt, som du kan bære, uden at behøve overtræde påklædningskoden. Morphsuits består af en stram helkrops-overall, som er syet af lycra af høj kvalitet. Dragten har lynslås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken er forbundet til resten af dragten og man kan se igennem (med begrænset udsigt!). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller saft, hvis man ønsker) med masken på. Lycra er en yderst strækbart materiale, der kan strækkes op til seks gange sin oprindelige længde.

Find disse Morphsuits og mange andre hos PartyKing

 

marvel morphsuit kostume til voksne

Marvel Morphsuits – superhelte og superskurke kostumer i lycra

Lycra rimer næsten på superhelt, synes du ik´også? 

Geni, milliardær, playboy… hvem skulle ikke have lyst til at bære en Iron Man Morphsuit? Ironman Morphsuit består af en stram heldragt, der er syet i lycra af en høj kvalitet. Dragten har en lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. 

Forvandl dig nemt til en superhelt Black Bolt med dette cool Morphsuit til udklædningsfesten. Vær dog forsigtig når du taler til festen så du ikke udsletter hele festlokalet plus gæster med dit superduper kraftige stemmebånd. 

Verdens måske mest skrækindjagende superskurk er med stor sandsynlighed Carnage. Allerede som lille elskede han at se livet forsvinde ud af øjnene hos nære og kære, og med årene blev hans begær for mord bare større og større.

Tegneseriernes mest patriotiske helt Captain America er tilbage med endnu en fantastisk dragt. Denne gang som et morphsuit, som alle kan bære, mand som kvinde!

Morphsuit kostumet gør dig garanteret til festens mest spændende karakter. Ingen kommer til at vide, hvem som gemmer sig inde i dragten, da den er heldækkende. Du behøver ikke at tage dragten af under festen, for du ser nemlig alt klart og tydeligt gennem dragten!

Find disse Morphsuits og mange andre hos PartyKing

star wars kostume star wars morphsuit kostume til voksne

Star Wars Morphsuit kostumer til voksne

Mange gange har vi set de fantastiske film om Anakin, Luke og resten af familien samt alle venner og fjender, de møder på deres vej i kampen mellem det gode og onde. Mange spørgsmål har vi stillet os selv, og de fleste af dem har vi fået svar på. Men et spørgsmål, som ingen rigtig kender svaret på, er: Hvor mange stormtroopers findes der egentlig derude i universet? Det kan vi bruge lang tid på at undersøge, men det vil være forgæves. I stedet kan vi more os med at sætte flere af disse kloner i verden.

Find disse Morphsuits og mange andre hos PartyKing

 

sjove festival kostumer til voksne

Sjove og seje Morphsuits – oplagt til karneval eller festival

Morphsuits består af en tight helkropsoverall som er syet i lycra af høj kvalitet. Dragten har lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten, og man kan se igennem den (dog med begrænset syn!).

De små huller i stoffer gør det muligt at drikke alkohol (eller saft om man vil) med masken på. Lycra er et meget elastisk materiale som kan strækkes op til seks gange den oprindelige længde.

 Find disse Morphsuits og mange andre hos PartyKing

 

infrarødt kostume til mænd termokostume til voksne

Infrarødt morphsuit mand kostume

Drømmen om at blive jagtet af en politihelikopter gennem en mørk skov – med din infrarøde krop på radaren! Nu kan drømmen (sådan da) gå i opfyldelse ved hjælp af dette morphsuit, som giver looket af at være helt infrarød! Men øh … Hvad har du i buksen, Jan? Er det en kæmpebanan?

Find dette Morphsuits hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Festival 2019

LÆS OGSÅ: Avengers kostumer til voksne

 

Indlægget Skinsuits og morphsuits kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Skinsuit og morphsuit kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!