Skipper Skræk kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt og anderledes kostume? Så er et Skipper Skræk kostume til voksne lige sagen til den kommende karneval, fastelavns- eller temafest.

Klæd dig ud som verdens stærkeste sømand med et Skipper Skræk kostume til voksne.

Skipper Skræk (Popeye) er en amerikansk tegneseriefigur, skabt af Elzie C. Segar (1894-1938).

Skipper Skræk dukkede op i 1929 i Segars serie Thimble Theatre, først som bifigur, senere som seriens centrum. Han er matros, ikke voldsomt intelligent, men charmerende og heltemodig på sin egen, uimponerede måde. Hans liv motiveres især af hans store kærlighed til Olivia (Olive Oyl), som han må kæmpe for, især med den storskrydende Brutus (Bluto). Andre figurer er den bøfsandwich-nassende Vimmer (Wimpy), Skræks søn Grønært (Little Swee’ Pea) og den grumme havheks (The Sea Hag).

I fortællingerne om Skipper Skræk spillede spinat en væsentlig rolle, ved at give Skræk superkræfter, så han kunne besejre Brutus og redde Olivia.

Skipper Skræk kostume er et oplagt kostume til den karneval, temafest eller fastelavn. Er I et par der skal klædes ud, så kom klædt ud som Skipper Skræk og Olivia.

Skipper skræk kostume til voksne 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume til voksne

Stor og stærk bliver han med spinaten lige ved hånden. Skipper Skræk kostume omfatter en mørk skjorte med polstrede ærmer med trykte anker-tatoveringer, et par matchende himmelblå bukser, en hvid sømandshat med en sort top, en gul stofpibe og en dåse spinat med teksten “Spinat” skrevet på (perfekt til opbevaring af din øl).

Find kostumet hos Partyking

skipper skræk kostume 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume

Nu behøver du ikke længere æde spinat for at blive stærk. Du behøver blot at hoppe i denne sjove sømandsdragt. Dog får du måske ikke så store biceps, som du ønskede, men dine underarme vil garanteret imponere alle og enhver! Kostumet omfatter en sort trøje med rød krave og gult bælte samt et par matchende blå bukser. Der medfølger også et par lysbeige sleeves med fake muskler og påtrykte motiver af et anker. Der medfølger ligeledes en hvid matroshat.

Find kostumet hos Partyking

Skipper skræk kostume 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume

Fik du heller ikke spist nok spinat som barn, så du kunne blive lige så stor og stærk som Skipper Skræk? Fortvivl ikke, for nu kan du blive super stærk, uden at spise et gram spinat. Med dette Skipper Skræk kostume forvandles du på nul komma fem til barndommens yndlingshelt!
Skipper Skræk Kostume indeholder en trøje med syede muskler i ærmerne, et par blå bukser med gult bælte og en hvid hat med blå detaljer.

Find kostumet hos Partyking

Skipper skræk kostume 1 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume

Ohøj! Hvor sejt ville det ikke være at dukke op til udklædningsfesten udklædt som Skipper Skræk! Hæld en dåse spinat i svælget, og udfordr så alle til en gang armlægning! Dette outfit omfatter ikke kun tøj – det består også af utroligt muskuløse arme. Oh my gorshk! Kostumet er en tro kopi af Skipper Skræks tøj og består af trøje, bukser, krave, bælte og muskelarme. F Pibe og sko medfølger ikke. Dette er et deluxekostume, hvilket indebærer, at det er fremstillet i en højere og mere holdbar kvalitet.

Find kostumet hos Partyking

skipper skræk olivia kostume 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Olivia kostume

Olivia-kostumet inkluderer en langærmet rød top med hvid bølget krave og manchetter samt Olivia-karakteren, der er trykt i venstre side. Der medfølger også en sort nederdel med en skinnende gul kant forneden, et par bløde brune vatterede skoovertræk samt en sort karakterparyk.

Find kostumet hos Partyking eller hos Temashop

skipper skræk olivia kostume 319x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Olivia kostume til voksne

Olivia er kendt fra tegneserie og filmen Skipper Skræk, hvor Brutus og Skipper Skræk slås om at vinde Olivias kærlighed. Klæd dig ud i dette fine og sjove sailorpige kostume og leg at du er den skønne Olivia.

Find kostumet hos Temashop

bluto kostume til voksne 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Bluto kostume

Den onde Bluto er Skipper Skræks ærkefjende. Bluto-kostumet inkluderer en mørk skjorte med karakterens tryk og en fastsyet vatteret mave og arme. Desuden medfølger der et par gule bukser, en himmelblå hat og sort skæg.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Skipper Skræk kostume til voksne du ledte efter?

skipper skræk kostume til voksne, skipper skræk udklædning til voksne, skipper skræk voksenkostumer, skipper skræk kostume, sømand kostume til voksne, matros kostume til voksne, stærk mand kostume

SE OGSÅ: Sømand kostume til voksne

SE OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

Indlægget Skipper Skræk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Skipper Skræk kostume til voksne

error: Content is protected !!