Smølfe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt kostume til karneval eller årets temafest? Så er et smølfe kostume til voksne et oplagt valg.

Et smølfe kostume til voksne kan bruges til flere sjove anledninger.

Hvem kender ikke Gammelsmølf, Smølfine, Dydigsmølf, Dovensmølf, osv. 

Tegneren Péyo opfandt smølferne i 1958. Historierne om de små blå skovvæsener – og den onde troldmand Gargamel – er elsket af børn og voksne over hele verden.  Smølferne er blevet en gigantisk succes over hele verden. Muligheden for konstant at opfinde nye smølfetyper gør dem til en uudtømmelig kilde til nye oplevelser og historier.

Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje. De bor i en lille landsby i små huse af udhulede svampe, langt fra menneskenes verden, et sted kaldet Det glemte land.

Alle smølfer er komplet ens i udseende med blå hud, hvide bukser og sko, samt en hvid, fremadvendt hue. Den eneste smølf der er markant anderledes er smølfernes leder, Gammelsmølf, der bærer rød dragt og har skæg.  Smølfernes ensartethed gør dem både meget anonyme, men samtidig er der dog enkelte smølfer der skiller sig ud i kraft af deres specialiserede interesser og evner. Smølferne taler et helt specielt sprog, smølfsk, der principielt går ud på at de erstatter enkelte navneord eller udsagnsord i sætninger med ordet ‘smølf’. 

Igennem tiden har smølferne taget både voksne og børn med storm. Der er ikke så mange forskellige bud på et Smølfe kostume til voksne, men dem der findes, finder du her:

smølfe kostume til voksne 450x450 - Smølfe kostume til voksne

Smølfe kostume til voksne

Tag denne på for at lade nostalgien komme frem til kostumefesten. Tag et par briller på for at blive Gammelsmølf, tag et instrument med for at forvandles til Musiksmølf eller tag en blond paryk på for at være Smølfine. Mulighederne er uendelige i Smølfernes land! Smølf Kostume Deluxe forestiller en smølf. Dragten indeholder trøje, bukser, hat, handsker og skoovertræk.

Find kostumet hos Partykinggammelsmølf kostume til voksne 450x450 - Smølfe kostume til voksne

Gammelsmølf kostume til voksne

Du skulle bare lige vide hvordan almindelige smølfer virkelig er. Hvis du tager til Belgien og slentrer rundt i en bøgeskov, er du midt blandt dem, men det er ikke sikkert du ser dem, for de er utroligt dygtige til at camouflere sig! Gammel Smølf Kostume inkluderer et par røde bukser, en blå sweater samt en rød hat. Suppler dit køb med skæg og paryk for et look som på billedet.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 08 03 kl. 17.11.15 279x450 - Smølfe kostume til voksne

Smølfine gul paryk 

Forvandl dig til en af de mest elskede smølfer med denne paryk. Smølfines velkendte, gule hår vil vække barnesindet hos alle dine venner til kostumefesten og vil lede til en barnligt sjov aften. Smølfine Gul Paryk forestiller Smølfines gule hår fra Smølferne. Parykken sættes nemt på hovedet.

Find parykken hos Partyking

SE OGSÅ: Smølfe kostume til børn

SE OGSÅ: Tom & Jerry kostume til voksne

SE OGSÅ: Påfugl kostume til voksne

Indlægget Smølfe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Smølfe kostume til voksne

2 meninger om “Smølfe kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!