Sofia den første kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Sofia den første, så er et Sofia den første kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Sofia den første kostume til børn er det perfekte Disney prinsesse kostume til din lille pige.

Sofia den første er en del af Disney junior universet. Det er historien om Sofia hvor hun lærer, hvad det egentligt vil sige at være en ægte prinsesse. For da den lille pige Sofia bliver udnævnt til Sofia den Første, skal hun lige vænne sig til livet som kongelig. Men selvom man er prinsesse, kan man sagtens tage på de sjoveste eventyr!

Giv dit barn mulighed for at klæde sig ud som Sofia Den Første for bagefter at begive sig ud på eventyr i eventyrernes verden!

Sofia den første udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Sofia den første tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Sofia den første kostume til børn:sofia børnekostume 450x450 - Sofia den første kostume til børn

Sofia den første børnekostume

Nu kan din lille pige derhjemme også forvandle sig til en prinsesse på et sekund med dette superfine Sofia-kostume. 
Sofia-kostumet inkluderer en sød lille kjole med flotte flæser og mange fine detaljer. Kjolen kommer med glimtende pufærmer og et fint motiv af Sofia på brystet. Der medfølger også en matchende, glimtende tiara.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

SE OGSÅ: Modig kostume til børn

Indlægget Sofia den første kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

2 meninger om “Sofia den første kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!