South Park kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Husker du South Park fra dengang serien blev vist på MTV? Eller er du af den nye fan generation? Uanset hvad, sp skal du vide at der findes South Park kostumer til unge og voksne. Et oplagt kostume som 90er retro kostume eller som sidste skoledag kostume.

Southpark kostumerne er let genkendelige og sjove og de minder os alle om de sjove kommentarer og skøre indfald som vi mødte i South Park universet.

South Park kørte første gang over skærmen i 1997 og blev set og genset af mange i rigtige mange år. Nu har serien fået sit 2. liv. og det har gjort at det nu er muligt at klæde sig ud som sin ynglings South Park karakter.

south star kostume stan march kostume til voksne mtv kostume til voksne

Stan March kostume til voksne

Her får du et sjovt kostume med en overall i fleece med en brun overdel og blå nedre del samt påsyede tommelfingervanter i ærmeenderne. Du kan nemt folde vanterne op, så du har hænderne fri. Der medfølger også en stor Stan-maske af et blødt materiale, som fuldender outfittet. 

Find kostumet hos Partyking

 

kenny kostume south park kostume til voksne south park udklædning 90er kostume til voksne sidste skoledag

Kenny McCormick kostume til South Park fans

I det første afsnit af den animerede TV-serie South Park dør Kenny. I det andet afsnit dør han også. Og i det tredje…og det fjerde osv. Det er sket lige siden 1997 – og i hver episode efter det. Er vi begyndt at blive trætte af, at Kenny dør hele tiden? NEJ DA! 

Find kostumet hos Partyking

 

South Park Eric Cartman Kostume south star kostume til voksne sidste skoledag kostume

South Park Eric kostume

I’m not fat, I’m just big-boned!!”…Det har vi hørt, siden South Park begyndte at sende i 1997. Er vi begyndt at blive trætte af sætningen? NEJ DA! Det var sjovt dengang, og det er super sjovt den dag i dag, så at være den fede – eller nej – ham med KRAFTIG KNOGLEBYGNING, Eric Cartman.

Find kostumet hos Partyking

 

LÆS OGSÅ: Squad Game kostumer

LÆS OGSÅ: Papirhuset kostumer

LÆS OGSÅ: Sonic kostumer 

LÆS OGSÅ: Fortnite kostumer

 

Indlægget South Park kostume indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!