Star Wars hunde kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal der holdes Star Wars temafest i hjemmet, hvorfor så ikke også indvie hjemmets firbenede ven med et Star Wars hunde kostume.

Star Wars hunde kostume må selvfølgelig ikke mangle til familiens hund, når resten af familien klæder sig ud i Star Wars kostumer.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet fler film, og fanskaren har vokset sig større og større.

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Klæd dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Lad ikke familiens hund blive snydt når der skal holdes Star Wars fest, vi har derfor fundet lidt forskellige Star Wars hunde kostumer frem til hunde i forskellige størrelser:

Jedi hundekostume 450x450 - Star Wars hunde kostume

Jedi hundekostume

Jediriddere er mennesker i Star Wars-universet, der har kunnet håndtere Kraften. Det bliver spændende at se, om din hund også mestrer Kraften, når du forvandler din firbenede ven til en jediridder via dette søde kostume. Du vil i hvert fald have den sødeste hund med til udklædnings- eller halloweenfesten!

Den brune dragt forvandler din hund til en jediridder. Den er forsynet med hætte, ærmer til forbenene samt et bælte.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 12.39.03 - Star Wars hunde kostume

Darth Vader hunde kostume

Nu kan din bedste ven deltage i det spændende rumeventyr, når du forvandler ham eller hende til en cool version af Darth Vader. Sjældent har man set noget, der er helt lige så sukkersødt som din hund iført det her sjove kostume. Ekstra cool bliver det naturligvis, hvis også du har klædt dig ud som Darth Vader og I kommer som et par.

Darth Vader Hundekostume er et sjovt kostume til hunde, som får chancen for at se ud som Darth Vader fra succesfilmene Star Wars. Dragten inkluderer en sort kropsdragt med fastsyet kappe og tryk, der forestiller Darth Vaders tilbehør samt en sort lille stofhjelm. Dragten lukkes på undersiden ved hjælp af velcrobånd.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Star Wars hunde kostume du ledte efter?

star wars hunde kostume - Star Wars hunde kostume

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til voksne

SE OGSÅ: Julekostumer til hunde

Indlægget Star Wars hunde kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Star Wars hunde kostume

En mening om “Star Wars hunde kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!