Star Wars parkostume til børn og voksne

Klæd Jer ud som nogle af Star Wars mest ikoniske karakterer, med et Star Wars kostume til børn og / eller voksne.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 fik en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Star Wars udklædning er oplagt til både fastelavn, Halloween, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Star Wars kostumer til børn og og voksne. VI har her fokus på Star Wars par kostume til børn og Star Wars par kostume til voksne. Det giver altid en ekstra effekt, når kostumerne passer sammen og er koordineret – dette er årsagen til at par kostumer er blevet voksnede succes.

star wars par kostume til voksne parkostume starwars temafest udklædning chewbacca luksus kostume darth vader kostume delux

Luksus Star Wars par kostume

Darth Vader Udklædning Dette sublime Darth Vader kostume til voksne er one-size der svarer til medium. Udklædningen er lavet og udformet efter de rette former som i filmene. Det består af en heldragt med handsker, ben, og polstret arme (læder look), en ekstraordinær collector-maske med en lydboks med en realistisk vejrtrækning, en kappe, et 3D brystdække, to stk 3D benskinner, et 3D bælte og en 3D lysboks (Lyssværd og sko ikke inkluderet). Et veritabelt samleobjekt til purister og Star Wars fans.

Chewbacce Udkædning Bliv den kendte Chewbacca, som er over 200 år gammel, kommer fra planeten Kashyyyk og hjælper rebellerne. Med dette bemærkelsesværdige kostume, som er under officiel Star Wars licens, bliver du set til begivenheder! Dette officielle Chewbacca-kostume er et sandt samleobjekt for samlere og fans af de legendariske Star Wars film. Udklædningingen består af en heldragt i pels, handsker, latexfodbeklædning, et skulderbælte med en lille taske. Dette kostume til voksne har et udsøgt finish.

Kostumerne er mere realistiske en virkeligheden, og genopliv dermed de to mytiske figurer fra Star Wars. Udklædningen er under officiel Star Wars™ og Lucasfilm™ licens.

Find kostumerne hos Vegaoo

star wars par kostume til voksne rey og kylo kostume til voksne star wars temafest udklædning star wars kostume

Star Wars: Rey & Kylo kostumer til voksne

Kylo Ren Luksus Voksen Kostume – Star Wars VII™: Dette voksen Kylo Ren™ kostume er under officiel Star Wars™ licens. Den består af et tunika, en hætte, en halvmaske og et bælte (lyssværd, bukser og sko ikke inkluderet). Den lange tunika er sort og har lange ærmer. Lange strimler af stof er fastgjort i taljeniveau. Denne tunika lukker i ryggen med velcro. Den sorte hætte har en asymmetrisk kort kappe. Halvmasken er lavet af stiv plast. Den repræsenterer Kylo Ren, med en beskadiget effekt repræsenteret af spor af ridser. Den holdes ved hjælp af en elastik. Endelig giver et bælte dig mulighed for at markere din størrelse. Det lukker ved at lave en knude i ryggen.
 
Rey voksen kostume – Star Wars™: Denne forklædning af Rey til kvinder er under officiel licens af Star Wars 8™. Den består af et jumpsuit, et par manchetter, et armbånd og et bælte (sko ikke inkluderet). Kombinationen repræsenterer Reys outfit i Star Wars-filmen. Hun har en krydset drapering på forsiden. Et brunt bælte fuldender tøjet. Endelig, for at færdiggøre dit udseende, kommer et par lange stofmanchetter og en matchende rem på bæltet til at klæde dine arme.

Find kostumerne hos Vegaoo

stormtrooper kostume til voksne captain phasma star wars 8 parkostume

Star Wars parkostume: Stormtrooper og Captain Phasma

Deluxe Stormtrooper voksenkostume – Star Wars VII™: Dette Stormtrooper™ kostume er under officielt Star Wars™ licens. Den består af en maske, en kombination og et bælte (sko ikke inkluderet). Kombinationen er hvid og sort. Det er fint polstret på arme, torso og ben. Overstøvler er inkluderet i forlængelsen af ??benene. De holdes under fødderne ved hjælp af et elastikbånd. Denne kombination lukker i ryggen med velcro. Et bælte fuldender denne kombination. Endelig vil en integreret Stormtrooper-maske fuldføre dette Star Wars soldatkostume. Lavet af tynd plast, er denne maske i to dele.
 
Captain Phasma deluxe voksenkostume – Star Wars VII™: Dette Captain Phasma™ kostume er under officielt Star Wars™ licens. Den består af en jakkesæt, et bælte, en kappe og en maske (pistol og sko ikke inkluderet). Kombinationen er grå og er polstret med fint skum på torso, arme og ben. I ryggen er tøjets top almindelig sort. Denne kombination lukker i ryggen med velcro. Den er udstyret med over-støvler, der holdes under fødderne af en elastik. Den lange kappe er sort med et mørkerødt bånd på siden. Den lukker på forsiden med velcro. 
Kaptajn Phasmas fulde hjelm er lavet af plastik. Det er sølvfarvet og har åbninger i øjnene. Denne hjelm er lavet af 2 dele, der samles takket være velcro. Dette Captain Phasma kostume vil være perfekt til at vække den styrke, der er i dig i anledning af karneval. 

Find kostumerne hos Vegaoo

 

rey og finn star wars børnekostume star wars tvilling kostume

Star Wars børnekostumer: Rey & Finn

Deluxe Rey Star Wars VII™ kostume til piger: Denne forklædning af Rey er under officielt licens Star Wars VII™. Den består af en top, et par ærmer og beskåret bukser (sko ikke inkluderet). Den klare top har 2 strimler der skærer på forsiden. Et falsk læderbælte sys på forsiden af ??toppen. En lille pose er fastgjort til siden. De beskårne bukser er elastiske i taljen og på bunden for at give den en bouffant effekt. En af de to manchetter er udsmykket med et brunt falsk læder stykke.
 
Finn Star Wars VII™ kostume til drenge: Denne fancy Finn kostume er under officiel Star Wars VII™ licens. Den består af en top og bukser (sko ikke inkluderet). Øverst vil dette kostume give illusionen, at du har en jakke på en grå top. Nogle topdetaljer er præget med plastikdele. Denne top, forenet på bagsiden, lukker i ryggen med en velcro. Bukserne er trykt med en slidt effekt på forsiden og er almindelig sort i ryggen. Det er elastisk i taljen.

Find kostumerne hos Vegaoo

 

star wars par kostume til børn fastelavnskostume til tvillinger kostumer til tvillinger

Yoda & Jedi børnekostumer

Dette Star Wars™ parkostume til børn består af en Jedi™ ufklædning og et officielt licenseret Yoda™ -mester kostume.
 
Yoda Star Wars™ Deluxe børnekostume med maske: Denne luksusklædning af mester Yoda til børn er officielt licenseret til Star Wars™. Den har en maske, et jumpsuit og en lang frakke. PVC masken, der dækker hele ansigtet, har to åbninger til øjnene. Han efterligner perfekt det gamle, grønne, rynkede ansigt og de lange og spidse ører fra den store og vise mester i Jedi. Kombinationen, med en mao krave er brun og er en kopi af jedi. Endelig er den lange og beige jakke også tro mod kultfilmen Star Wars.
 
Jedi Star Wars™ børnekostume: Dette Jedi børnekostume er under officielt Star Wars™ licens. Den består af tunika, bukser og et bælte (sko og sværd medfølger ikke). Som i sagaen af ??Star Wars er tunikaen beige og løs med lange ærmer. Den er accessorized med et bredt brunt bælte. Brune bukser fuldender det lille Jedi-outfit.

Find kostumerne hos Vegaoo

 

star wars familiekostume udklædning til hele familien star wars temafest kostume til tvillinger

Star wars kostumer til hele familien

Dette officielt licenserede Star Wars™ gruppekostume består af en Jedi-forklædning til mænd, en Princess Leia-forklædning til kvinder, en Rey-forklædning til piger og en Kylo Ren-forklædning til drenge.
 
Star Wars™ Jedi Kostume: Dette Jedi™ kostume er officielt licenseret af Star Wars™ og omfatter en tunika, bælte og bukser med overtræksstøvler inkluderet (sabel sælges separat). Tunikaen forestiller en jakke og bæltet er bundet i ryggen. Bukserne er elastiske taljen og er forlænget med skum over-støvler. En elastik til at gå under dine sko vil sikre vedligeholdelsen af ??beklædningen.
 
Star Wars™ Prinsesse Leia™ kostume: Dette Star Wars Leia™ kostume består af en langærmet kjole, et bælte der er 109 cm ved taljen og en paryk (støvler og våben ikke inkluderet). Kjolen er hvid og tilpasser sig din krop. Ærmene er flared og bunden af ??kjole har en stor slids. Kjolen lukkes med lynlås på bagsiden. Sølvbæltet er latex og justeres med velcro. Den brune paryk med boller vil accessorize dette outfit.
 
Deluxe Rey kostume – Star Wars VII™: Denne forklædning af Rey til piger er under officielt licens Star Wars VII™. Den består af en top, et par ærmer og beskåret bukser (sko ikke inkluderet). Den klare top har 2 strimler stof, der skærer på forsiden. Et falsk brunt læderbælte er syet på forsiden af ??toppen. De beskårne bukser er elastiske i taljen og på bunden for at give den en bouffant effekt. 
 
Kylo Ren deluxe børnekostume – Star Wars VII™: Dette Kylon Ren kostume til børn er officielt licenseret Star Wars VII™: Force Awakens. Den består af tunika og halv maske (bukser og sko ikke inkluderet). Den lange tunika er grå og sort og har lange sorte ærmer. Et falsk bælte er påsyet i fronten. På bagsiden er den solid sort. Denne tunika er afsluttet med en lille kappe med en hætte. Halvmasken er stiv sort og sølvplast. Et let slør er til stede i øjnene, og små åbninger giver dig mulighed for at trække vejret nemt. 
 
 
Starwars 8 kostume til voksne Prinsess Leia kostume Stormtrooper udklædning til voknse temafest udklædning star wars

Star Wars parkostume: Prinsesse Leia & Stormtrooper

Dette parkostume er under officiel licens af Star Wars™ og forestiller den sexet prinsesse Leia og en Stormtrooper de luxe. 

Sexet Star Wars™ Prinsesse Leia™ kostume til kvinder: Dette sexet prinsesse Leia™ kostume,er officielt licenseret af Star Wars, og består af en langærmet kjole, en 109 cm snor og en perle (støvler og våben ikke inkluderet). Kjolen er hvid i elastene så den kan tilpasse sig din krop. Ærmene er flared og bunden af ??kjole har en stor slids. Kjolen lukkes med lynlås på bagsiden. Sølvbæltet er latex og justeres med velcro. Den brune paryk med boller vil færdiggøre dette outfit.
 
Deluxe Stormtrooper Voksen Kostume – Star Wars VII™: Dette Stormtrooper™ kostume er under officielt Star Wars™ licens. Den består af en maske, en kombination og et bælte (sko ikke inkluderet). Kombinationen er hvid og sort. Det er fint polstret på arme, torso og ben. Overstøvler er inkluderet i forlængelsen af ??benene. De holdes under fødderne ved hjælp af et elastikbånd. Denne kombination lukker i ryggen. Et bælte fuldender denne kombination. I fint skum lukkes det med en bred ridse. Endelig vil en integreret Stormtrooper-maske fuldføre denne Star Wars soldat outfit.
 
 
star wars parkostume temafest udklædning darth vader og stormtrooper

Star Wars parkostume: Darth Vader og Stormtrooper

Dette parkostume til voksne består af et Darth Vader kostume samt et Stormtrooper kostume.

Darth Vader kostume til voksne: Dette Star Wars kostume er under officiel licens af Darth Vader™ og består af en halvmaske, kappe, plastron samt lasersværd (bukser og sko ikke inklusiv). Halvmasken er en tro kopi mod den ægte Darth Vader maske i sort. Masken måler ca. 26 cm i længden og 16.5 cm i bredden. Kappen er i sort stof og er ca 124 cm i længden og 42.5 cm i dredden ved skuldrene. Til at fuldende dette kostume medfølger et lyssvæd der vinker med R6 batterier (ikke inklusiv). 

Stormtrooper kostume til voksne: Dette stromtrooper™ kostume til voksne er under officiel licens af Star Wars™. Kostumet består af en maske, en dragt og et bælte (sko ikke inklusiv). Dragten er hvid og sort med fyld ved bryst og arme. Et par overtræksstøvler er med til at fuldende dette kostume. 

Find kostumerne hos Vegaoo

 

Fandt du det Star Wars par kostume du ledte efter?

star wars familiekostume star wars parkostume star wars gruppekostume

SE OGSÅ: Darth Vader kostume til voksne

SE OGSÅ: Yoda kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til voksne

Indlægget Star Wars parkostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Star Wars parkostume til børn og voksne

error: Content is protected !!