Sten saks papir kostumer – sjove fastelavnskostumer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til fastelavn eller en temafest med udklædning?  Så kunne du overveje et alternativt kostume i form af sten saks papir kostumer til børn. Vi har samlet sten saks papir kostumer til børn, så junior kan blive klar til fest.

Sten, saks, papir kostumer til børn er inspireret af “sten saks papir” spillet. Spillet er et håndspil for to personer, som kan anvendes til at udvælge en person i en eller anden sammenhæng. Det bliver oftest spillet af børn, eller af voksne, hvor det mest drejer sig om at afgøre en twist. Spillet udføres ved, at de to deltagere hver samtidigt giver et håndsignal. Aftal på forhånd om der vises signal på “1-2-3” eller “1-2-3-nu”. Og aftal hvor meget i spiller til, feks til 3, eller bedst ud af 3. 

Reglerne er enkle, de 3 elementer kan alle slå en af de øvrige ud. Et sten håndtegn, slår saksen i stykker. Et papir håndtegn, pakker stenen ind. Et saks håndslag, klipper papiret itu. Hvis begge spillere vælger det samme håndslag, er rundet uafgjort og tælles ikke med. 

Når det kommer til sten saks papir kostumer til børn, så er kostumerne henholdsvis en sten, en saks og et papir. Kostumerne giver ikke den store mening alene, men hvis tre venner skal til fastelavn eller temafest, er det oplagte og sjove kostumer. Vi har samlet sten saks papir kostumer til børn her;

sten kostume sten udklædning til børn rock kostume til børn sten børnekostume sten saks papir kostume til barn

Sten saks papir kostume – Sten børnekostume

Hvis din søn hedder Sten, bliver det ikke meget sjovere end dette! Dette kostume består af en stenlignende overdel i polyester samt et hårbånd med teksten “Rock”. En del af sten saks papir kostumerne. 

Find kostumet hos PartyKing

 

 

saks kostume til barn saks udklædning rød saks kostume til børn sten saks papir kostume til børn

Sten saks papir kostume – Saks udklædning

Hvis dit barn foretrækker saksen frem for sten og papir i den klassiske leg “sten, saks, papir”, har du fundet det helt rigtige kostume – eller det rigtige snit… Kostumet består af en sort overdel i polyester med en fastsyet saks på fronten samt et hårbånd med teksten “Scissors”.

Find kostumet hos PartyKing

 

papir kostume notesbog kostume til børn sten saks papir kostume til barn papir udklædning papir børnekostume

Sten saks papir kostume – Papir børnekostume

Det behøver ikke at være så kompliceret. Nogle gange ønsker man bare at tage til en udklædningsfest som en notesblok – og ikke mere end dét..  Kostumet består af en papirlignende overdel i polyester samt et hårbånd med teksten “Paper”.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Flash kostume

SE OGSÅ: Røde kostumer til børn

SE OGSÅ: Vampirina kostume til piger

 

 

Indlægget Sten saks papir kostumer – sjove fastelavnskostumer indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

pinit fg en rect red 28 - Sten saks papir kostumer - sjove fastelavnskostumer

2 meninger om “Sten saks papir kostumer – sjove fastelavnskostumer

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!