Stregtegning kostume til børn

Er dit barn vild med spøg, skæmt og hangman? Så er et uhyggelig stregtegning kostume / tændstiksmand kostume lige sagen.

Et stregtegning kostume til halloween, leg i hjemmet eller til den kommende fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Læs mere om Halloween her

Her har vi fokus på det nye stregtegning kostume til børn. Stregtegning kostume er et kostume der minder om et tændstiksmand kostume og så får det én til at tænke på hangman legen. Leg leg hvor et ord skal gættes og jo flere forkerte bogstaver der ælges, jo mere af manden i galges, tilføjes. 

stregtegning djævel kostume til børn hangman djævel kostume til børn

Tændstiksmand – djævel kostume til børn

Laver dit barn altid gimmicks og måske også lidt mere ondskabsfulde narrestreger? Så kan det være en lille djævel, du har opfostret. Dette kostume advarer de andre børn til halloween-festen; der er en djævel til stede! Samtidig vil dette kostume sprede masser af smil og bidrage til en sjov djævlefest.

Find kostumet hos PartyKing

 

stregtegning kostume skelet kostume til børn grønt kostume til børn tændstiksmand kostume halloween børnekostume med maske

Skelet tændstiksmand kostume til børn

Skønt halloween kostume til børn i alderen 4-12 år. Kostumet er oplagt i år, da juniors ansigt er godt beskyttet under din fine maske. Skeletkostumet er blevet et så almindeligt kostume, at det næsten er blevet kedeligt. Derfor er det ret heldigt, at vi har dette skeletkostume med et sjovt twist, som gør det både nyskabende og spændende! Takket være sine fine streger har dette kostume et touch af humor, som bliver et populært indslag til halloween-festen.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Skelet kostume til børn

SE OGSÅ: Halloween kostume til børn med maske

SE OGSÅ: Djævel kostume til børn

Indlægget Stregtegning kostume til børn indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

pinit fg en rect red 28 - Stregtegning kostume til børn

error: Content is protected !!