The Simpsons kostume til voksne

Skal du til temafest med klassisk 90er tema, 90er musik temafest eller til amerikansk temafest?

Her på siden finder du The Simpsons kostume til voksne. Bliv klædt ud som en gul tegnefilms karakter fra 90’erne! Er du en Bart, Marge eller Maggie Simpson?  

Et Simpson kostume kan bruges til flere forskellige anledninger. Den kendte tegneserie blev kult i 90erne og alle der levede i 90erne husker de den gule dusfunktionelle familien Simpson, der med hele 30 sæsoner og 663 afsnit, er en af de mest kendste tegnefilmsfamilier i verden. 

31 Emmy Awards

Far Homer Simpson, mor Marge Simpson, sønnen Bart Simpson, datteren Lisa Simpson og babyen Maggie Simpson har sammen med et utal af kendte og ukendte karaktererer, præget tegnefilmsscenen gennem årtier. 31 Emmy Awards, har The Simpsons indbragt i årenes løb, og det vidner om at der ikke hersker tvivl om den gule families enorme indflydelse på både den virkelige og den fiktive verden. 

Hvide lammeskyer glider til side på en lyseblå himmel og giver plads til en sig gradvist nærmende titel i gule bogstaver. ”The Simpsooons” synges der med engleblide korstemmer, inden man sendes på svævetur ned gennem byen Springfields gader for til sidst at ende i dagligstuen hos familien Simpson, der hurtigt finder deres pladser i sofaen foran fjernsynet. Med få variationer fra sæson til sæson har den velkendte og elskede åbningssekvens trofast fulgt seerne ind i Springfield-universet siden begyndelsen i 1989.

“D’OH!”

Selvom mange nok i dag vil udpege den doughnut-ædende, øl-elskende familiefar Homer som seriens hovedperson, var det oprindeligt den rebelske ballademager Bart, der stjal rampelyset i begyndelsen af 90’erne. Som far så søn. Med slagord som ”D’OH!”, ”Eat my Pants” og ”Don’t have a cow, man” har både Homer og Bart skrevet sig ind i lingvistikkens historie. Homer’s irritationsudbrud ”D’OH!” fik i 2001 en plads i The Oxford English Dictionary og har ad flere omgange været højt rangeret på lister over verdens mest populære slagord.

Et Simpson kostume er naturligvis et kostume af et af de fem gule familiemedlemer – eller et beerman kostume. 

maggie simpson kostume til voksne the simpson kostume til voksne 990erne kostume til voksne

Maggie Simpson kostume til voksne

Maggie Simpson er den yngste (og sødeste) i familien Simpsons, men hun bliver aldrig ældre! Måske er det egentlig rigtig dejligt aldrig at vokse op og forblive en baby for altid? Nu kan du prøve den følelse ved at klæde dig ud som Maggie Simpson til næste kostumefest. Maggie Simpson Kostume er et flot og vellavet kostume der forestiller Maggie Simpson fra tv-programmet “The Simpsons”. Der medfølger en flot paryk, en babyblå heldragt samt en sut.

Find kostumet hos PartyKingthe simpsons kostume marge simpson udklædning til kvinder kostume med blåt hår

Marge Simpson udklædning

Er du en tålmodig trebarnsmor, så er dette sjove kostume måske noget for dig! Dragten er inspireret af den tegnede TV-serie Simpsons og forestiller den måske alt for tålmodige Marge Simpson, som må udstå alt muligt og umuligt takket være manden Homer og sønnen Bart, som altid finder på løjer. Tegneserie Marge Simpson Kostume inkluderer en grøn, langærmet kjole med gule ærmer. Der medfølger også en høj, blå og krøllet paryk.

Find kostumet hos PartyKing

patty-bouvier marge søster kostume simpson udklæning 90er fest kostume

Pat Bouvier kostume til voksne

Spring ind i Simpsons verden som Marges søster Patty Bouvier! Brug chancen til at nyde tilværelse, ryge en masse cigaretter, brug en masse tid med din tvillingesøster Selma (som plejer at håne Homer) og savle over MacGyver i fjernsynet. En sej Simpsonskarakter der vil blive en succes til kostumefesten. Glem ikke at hoste helt vildt efter hvert grin. Patty Bouvier Kostume inkluderer en lyserød, skinnende kjole med gule ærmer og et par gule leggings. Der medfølger også en turkis perlehalskæde i plastik og en autentisk Patty-paryk i en krøllet frisure.

Find kostumet hos PartyKing

 

beer man kostume beerman kostume duff beer kostume til vokske ølmand kostume festival kostume karnevalskostume drikkekostume

Beer man kostume

Forvandl dig til festens egen øl-superhelt! Når der ikke er mere øl, suser du bare ind som et lyn og forsyner dine tørstige venner med et par kolde, iklædt denne cool superheltedragt! Beerman-kostumet består af en blå dragt med fake muskler og beige ærmer. Dragten kommer med underbuksetryk i rødt og gult og har en rød kappe bagtil. På dragten finder man også et sort tryk med “Beer” mod en hvid baggrund. Der medfølger ligeledes en “Beer” kopholder med plads til to dåser. 

Find kostumet hos PartyKing

 

beerwoman kostume til voksne ølkvinde kostume fastival kostume til kvinder

Beer woman kostume til voksne

Alle superhelte har en slags superkraft. De kan være superstærke, flyve eller løbe lige så hurtigt, som du kan blinke med øjet. Men denne superheltinde har en virkelig unik superkraft. Hun sørger for, at ingen går tørstige fra festen, og nu kan du forvandle dig til denne heltinde via dette seje superheltekostume! Beerwoman-kostumet består af en blå og hvid kjole, som bærer teksten “BEER” på brystet mod en hvid baggrund. Desuden indgår der en rød kappe og et gult bælte, som har to dåseholdere.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: 90er fest kostume

LÆS OGSÅ: Panda kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Baywatch kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Festival kostumer

 

 

Indlægget The Simpsons kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - The Simpsons kostume til voksne

error: Content is protected !!