Til karneval med vinger

Skal du til karneval og er du vild med sommerfugle, påfugle og andre skabninger med store flotte vinger? Store vinger er en sjov og nem måde at skabe et karnevalskostume på – og så er de gode at danse med! 

Tænk sig at kunne være fri som sommerfuglen, kunne slå vingerne ud flyve omkring. Det kan du næsten med store gigantiske vinger til karnevalskostumet. I hvert fald vil du have følelsen af at kunne flyve, når rytmerne styrer både dig og vingerne gennem dans og parade. 

Et karnevalskostume med vinger kræver sin kvinde! Du må påregne at få stor opmærksomhed med de store vinger – men det gør ikke noget, vel? Karneval er jo netop ikke et sted hvor man er, hvis man ønsker at gemme sig væk, vel? 

Skal du klædes ud til året karneval, så overvej et par store vinger som blikfang og som den væsentligste del af karnevalskostumet. Vi har fundet se største og flotteste vinger frem her

vinger karneval kostume sommerfuglevinger karneval kostume ideer

Gigantiske sommerfuglevinger til voksne

Flyv som en sommerfugl let og fin med disse store vinger. Sammensæt vingerne sammen med matchende tøj og så er du klar til at flyve afsted til karneval i Ålborg eller København.

Find vingerne hos Vegaoo

 

store vinger karnevalskostume til kvinder kostume til karneval påfulgevinger

Store påfuglevinger til karneval

Skal du være en elegant påfugl til årets karneval? Så kan du fuldende dit kostume med disse store, nej gigantiske og smukke påfuglevinger.

Find vingerne hos PartyKing

regnbue vinger karnevalskostume kostume til karneval vinger i regnbuefarver gigantiske regnbuevinger

Flotte regnbuefarvet kæmpevinger til karnevalskostumet

Skønne vinger der skinner smukt i alle mulige farver, når du bevæger dine arme. Du kan tage vingerne på næste gang, du skal til kostumefest, eller hvis du skal til karneval, sommerfest, en festival eller Pride-parade.

Find vingerne hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Fe kostume til voksne

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Om andre karnevalskostume ideer og om hvornår der er karneval i Danmark

Indlægget Sommerfugl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Til karneval med vinger

error: Content is protected !!