Tyveknægt kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du til en temafest med forbrydere og helte? Så kunne et  tyveknægt kostume til voksne være et godt bud på det perfekte kostume.

Et tyveknægt kostume til voksne kan bruges til mange anledninger, hvad enten du skal til fastelavn, karneval eller temafest.

Tyv, tyveknægt eller røver? Der findes mange udtryk for det samme og kort sagt er det en person, der ikke kender forskel på dit og mit. Dog er røveri en værre forbrydelse end tyveri, da der ofte indgår vold. Selvom tyveri og kriminalitet er noget du skal holde dig fra i din hverdag, kan du godt lege du er en tyv, hvert fald for en dag, med en tyveknægt udklædning. Er I flere der skal afsted til udklædningsfesten, så kan den ene klæde sig ud som tyv og den anden som politibetjent.

tyveknægt kostume 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Tyveknægt kostume

Er du en skurk, som planlægger at røve banken, men mangler de rette klæder? Så er dette outfit da lige noget for dig! Kostumet som tyveknægt indeholder en stribet sort/hvid trøje og et par sorte bukser. Der medfølger desuden en matchende hue, en klassisk maske og en sort pose med et hvidt dollartegn, hvor du kan gemme dit bytte.

Find kostumet hos Partyking

stofpose med dollartegn 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Stofpose med dollartegn

Skal du til udklædningsfest, og vil du klæde dig ud som en skurk, kan du nok ikke opbevare din telefon og andre små vigtige ting i din almindelige taske. Din taske kommer sandsynligvis ikke til at matche med din udklædning, og det vil jo ødelægge det hele! Men bærer du derimod denne stofpose med dollartegn, har du både noget at opbevare dine ting i OG et komplet tyve-outfit med plads til byttet i form af en pose med cash! Produktet omfatter en beige stofpose med et stort sort dollartegn. Posen har en snor foroven, så du kan lukke posen til. Perfekt tilbehør til dit tyve- eller skurkekostume!

Find den hos Partyking

tyv øjenmaske 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Tyv øjenmaske

Med denne øjenmaske kan du forestille både en tyv eller en superhelt – Hvilken passer dig bedst? Hvis du vil forestille en tyv, skal du bare finde alt dit sort og hvidstribede tøj, og du er good to go. Men hvis du kommer som en superhelt, kan nogle mere farverige klæder gøre arbejdet. Glem ikke din kappe! Tyv Øjenmaske er helt sort og placeres let foran øjnene. Den fungerer både til et tyve- eller et superheltekostume, så vælg selv hvordan du vil ankomme til kostume- eller halloweenfesten.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det tyveknægt kostume til voksne du ledte efter?

tyveknægt kostume til voksne - Tyveknægt kostume til voksne

SE OGSÅ: Gangster kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

SE OGSÅ: Mimer kostume til voksne

Indlægget Tyveknægt kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Tyveknægt kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!