Tyveknægt kostume til voksne

Skal du til en temafest med forbrydere og helte? Så kunne et  tyveknægt kostume til voksne være et godt bud på det perfekte kostume.

Et tyveknægt kostume til voksne kan bruges til mange anledninger, hvad enten du skal til fastelavn, karneval eller temafest.

Tyv, tyveknægt eller røver? Der findes mange udtryk for det samme og kort sagt er det en person, der ikke kender forskel på dit og mit. Dog er røveri en værre forbrydelse end tyveri, da der ofte indgår vold. Selvom tyveri og kriminalitet er noget du skal holde dig fra i din hverdag, kan du godt lege du er en tyv, hvert fald for en dag, med en tyveknægt udklædning. Er I flere der skal afsted til udklædningsfesten, så kan den ene klæde sig ud som tyv og den anden som politibetjent.

kvindelig tyv kostume til voksne 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Kvindelig tyv kostume

Røver du banker i din fritid? Hvis ja, må du have en passende påklædning til dine kriminelle formål, eksempelvis dette flotte kostume i en damemodel! Derudover medfølger der en praktisk taske, hvor du kan opbevare dine tyvekoster.
Dette kostume består af et sort catsuit, som har hvide striber foroven. Der findes endvidere en skjult lynlås bagtil. Derudover medfølger der et sort bælte i en læderimitation med påsat reb, en sort tyvemaske og et par sorte handsker i et læderlook. Der medfølger også en hvid håndtaske, som har et sort dollartegn.

Find kostumet hos Partyking

tyveknægt kostume 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Tyveknægt kostume

Er du en skurk, som planlægger at røve banken, men mangler de rette klæder? Så er dette outfit da lige noget for dig! Kostumet som tyveknægt indeholder en stribet sort/hvid trøje og et par sorte bukser. Der medfølger desuden en matchende hue, en klassisk maske og en sort pose med et hvidt dollartegn, hvor du kan gemme dit bytte.

Find kostumet hos Partyking

sexet tyv kostume 324x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Sexet tyv kostume

Dette kostume forestiller en sexet maskeret tyv. Det består af en dragt, et bælte og en maske (sko og taske medfølger ikke). Dragten er sort og lavet af spandex, og er derfor meget elastisk. Den lukkes på forsiden ved hjælp af en lynlås. Bæltet er lavet af et sort skinnende filtstof, og fæstes i ryggen med velcro. Bæltet er desuden forsynet med to rigtige lommer, der kan lukkes. Her kan du for eksempel genne mobiltelefonen eller lignende. Masken holdes på plads ved hjælp af en elastik og fremhæver øjnene. Et meget sexet kostume, når du vil have opmærksomhed til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

Havets tyv Piratkostume til kvinder 249x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Havets tyv – Piratkostume til kvinder

Dette flotte luksus piratkostume til kvinder består af en nederdel, en overdel, en jakke og et bandana. Nederdelen er dekoreret med blonder, et gyldent klæde og hvid foring. Overdelen er en hvid skjorte. Jakken er lavet som en officersjakke med veloureffekt. Den lukkes med kroge. De små sorte sløjfer og andre flotte detaljer gør dig til en flot pirat. Bandanaet matcher det gyldne klæde. (Skotøj og sabel medfølger ikke). 

Find kostumet hos Vegaoo

stribet røver kostume 331x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Stribet røver kostume

Dette røverkostume er til mænd. Den består af en overdel, bukser, maske og en pose. Overdelen har lange ærmer, og en krave med sorte og hvide striber. Bukserne er simple, og derfor nemme at tage på.Ingen røver viser sin identitet, og der sikrer du med den sorte maske, samt sækken hvorpå der står “Swag”. Med dette røverkostume er du klar til kostumefesten.

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Sæt Røvere 312x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Røvere – par kostume
Dette sæt til voksne består af maske, handsker og taske. Masken er lavet af sort stof. Det har åbninger i øjnene. Handskerne er også sorte. Endelig afslutter tasken dette panoply. Det er hvidt med et sort dollartegn. Dette sæt vil være perfekt til at fuldføre din tyvedragt i anledning af karneval.
 
 
papirhuset kostume til voksne 236x450 - Tyveknægt kostume til voksne
Papirhuset kostume til voksne

Dette røver-kostumesæt til voksne består af en heldragt og en maske (handsker, våben og sko ikke inkluderet). Heldragten er lang og har en hætte. Den er elastisk ved enden af ærmerne og bukserne. Lukkes foran ved hjælp af en lang lynlås. Halvmasken har åbninger ved hver øje og ved næsten for maksimal komfort. Den er til voksne, og tilpasser sig perfekt til dit ansigt. Holdes på plads ved hjælp af en elastik der sættes rundt om hovedet. Du bliver den mest berømte bankrøver til fastelavn eller Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

stofpose med dollartegn 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Stofpose med dollartegn

Skal du til udklædningsfest, og vil du klæde dig ud som en skurk, kan du nok ikke opbevare din telefon og andre små vigtige ting i din almindelige taske. Din taske kommer sandsynligvis ikke til at matche med din udklædning, og det vil jo ødelægge det hele! Men bærer du derimod denne stofpose med dollartegn, har du både noget at opbevare dine ting i OG et komplet tyve-outfit med plads til byttet i form af en pose med cash! Produktet omfatter en beige stofpose med et stort sort dollartegn. Posen har en snor foroven, så du kan lukke posen til. Perfekt tilbehør til dit tyve- eller skurkekostume!

Find den hos Partyking

tyv øjenmaske 450x450 - Tyveknægt kostume til voksne

Tyv øjenmaske

Med denne øjenmaske kan du forestille både en tyv eller en superhelt – Hvilken passer dig bedst? Hvis du vil forestille en tyv, skal du bare finde alt dit sort og hvidstribede tøj, og du er good to go. Men hvis du kommer som en superhelt, kan nogle mere farverige klæder gøre arbejdet. Glem ikke din kappe! Tyv Øjenmaske er helt sort og placeres let foran øjnene. Den fungerer både til et tyve- eller et superheltekostume, så vælg selv hvordan du vil ankomme til kostume- eller halloweenfesten.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det tyveknægt kostume til voksne du ledte efter?

tyveknægt kostume til voksne - Tyveknægt kostume til voksne

SE OGSÅ: Gangster kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

SE OGSÅ: Mimer kostume til voksne

Indlægget Tyveknægt kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Tyveknægt kostume til voksne

En mening om “Tyveknægt kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!