Vicke Viking kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med vikinger og måske har en særlig forkærlig til Vicke Viking?

Så er et Vicke Viking kostume da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Vicke Viking er en svensk børnebogsserie om den seje vikingedreng Vicke. Første bog om Vicke Viking blev udgivet i 1963 og handlingen tager afsæt i vikingetiden, med inspiration fra de islandske sagaer.

Bøgerne er siden blevet til en tegnefilm og endnu senere til en animationsserie, som bl.a. er vist på ViaPlay og TV2. Serien handler om vikingedrengen Vicke (Vicky på engelsk og Wickie på tysk). Vicke er søn af Halvar. Halvar er vikingehøvding i den lille flække “Flake”. Vicke er modsat de fleste andre i Flake, udstyret med en knivskarp hjerne og en vidunderlig fantasi. Begge dele hjælper Vicke ud af  i skøre og uventede situationer – som Vicke og hans vennere, ofte havner i. 

Et Vicke kostume er som et vikinge kostume – og så er det oplagt som et far og søn kostume – da der findes kostumer af både Vicke og Halvar.

 

vicke kostume til børn vicke kostume til drenge vicke viking kostume

Vicke kostume til børn

Hvis det er tid til en stor udklædningsfest, kan du jo vælge at dukke op som Vicke Viking! Dette kostume er som hentet ud af den klassiske historie om Vicke, og det vil helt sikkert være et hit hos de børn, der elsker at klæde sig ud!

Kostumet omfatter en tunika, bælte samt strømpebukser i polyester. Fås i størrelserne: Small (3-4 år), Medium (5-6 år), Large (7-9 år) og X-Large (10-13 år). Dette er et deluxekostume, hvilket betyder, at det er fremstillet i en højere og mere holdbar kvalitet. Bemærk venligst, at paryk og hjelm ikke medfølger, men kan tilkøbes her (i samme webshop)

Find kostumet hos Partyking

 

halvar kostume til voksne halvar viking kostume vicke far kostume

Halvar kostume

Klæd dig ud som Vicke Vikings far. Det bliver sjovt. Hvis ikke for dig, så bliver det i hvert fald for andre! Der er tale om et 4-delt kostume med overdel, bukser inkl. snøring, klap til øjet samt et bælte. Paryk og skæg sælges separat og kan tilkøbes her (i samme webshop)

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: viking kostume til børn

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ:  Obelix og Asterix kostume til børn

 

Indlægget Vicke Viking kostume indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Vicke Viking kostume

error: Content is protected !!